Buffalo – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:5 (kon.)
Washington – Boston 2:5 (kon.) | Tampa – Carolina 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 4:2 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.)
Boston – Calgary 3:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:2 (3:0, 1:1, 0:1)
Los Angeles Kings
Středa 19.09.2018, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • Příprava NHL
Partner:
     
    42:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings podruhé skórují a opět se o to postaral JEFF CARTER, který dostal vynikající přihrávku od Amadia a Miska na skvěle umístěnou střelu z úhlu nedosáhl. Asistence: Michael Amadio, Kale Clague.
     
    26:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Poprvé se dočkali také hosté, kteří skórují při hře čtyři na čtyři! Antti Raanta si myslel, že Pearsonovu střelu z levé strany zastavil. To ale nebyla úplně pravda, puk mu vypadl z výstroje a ocitl se volný za jeho zády, odkud ho do branky doklepl JEFF CARTER. Asistence: Tanner Pearson, Sean Walker.
     
    21:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou početní převahu a vedou už rozdílem třídy! Keller při dorážce z předbrankového prostoru neuspěl, ovšem akce Arizony pokračovala. Ekman-Larsson nabil ALEXI GALCHENYUKOVI a ten se prosadil nechytatelnou ranou z vrcholku pravého kruhu. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Derek Stepan.
     
    18:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zároveň se skončením oslabení domácí potřetí skórují a navyšují tak svůj náskok! ALEX GALCHENYUK dostal přihrávku od Olivera Ekmana-Larssona a z osy hřiště prostřelil Jacka Campbella, kterému puk proletěl kolem vyrážečky do sítě. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.
     
    12:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovková trefa pro Kojoty! Clayton Keller dostal puk od Demerse a parádní přihrávkou naslepo našel na levé straně VINNIEHO HINOSTROZU, jehož střelu zastavila až síť za Campbellovými zády. Asistence: Clayton Keller, Jason Demers.
     
    04:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! MacDermid zablokoval ránu Ekmana-Larssona a srazil puk do menšího závaru, během kterého Stepan ještě přihrál RICHARDU PÁNIKOVI a ten zblízka poprvé překonal Jacka Campbella. Asistence: Derek Stepan, Oliver Ekman-Larsson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Pánik (Stepan, Ekman-Larsson), 13. Hinostroza (Keller, Demers), 19. Galchenyuk (Ekman-Larsson, Keller), 22. Galchenyuk (Ekman-Larsson, Stepan) – 27. Carter (Pearson, Walker), 43. Carter (Amadio, Clague)


    Arizona Coyotes: Raanta (41. Miska) – Demers, Ekman-Larsson (C), Russo, Hjalmarsson, Capobianco, Joseph – Fischer, Galchenyuk, Keller – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Looke, Hayton, Burke – Fasching, Klima, Kempe
    Los Angeles Kings: Campbell (31: Budaj) – Walker, Phaneuf (A), LaDue, MacDermid, Fantenberg, Clague – Toffoli, Carter (A), Pearson – Brodzinski, Amadio, Clifford (A) – Morrison, Thompson, Etem – Eyssimont, Sutter, Mitchell.

    Rozhodčí: O´Rourke, Furlatt – Gawryletz, Pancich

    Diváci: 9 807
    bahis siteleri