Buffalo – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:5 (kon.)
Washington – Boston 2:5 (kon.) | Tampa – Carolina 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 4:2 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.)
Boston – Calgary 3:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Edmonton Oilers
Středa 19.09.2018, 04:30 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:10 Ty Rattie - 2:4
     
    53:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po chybě domácí obrany se znovu prosazují hosté. TY RATTIE vypíchl puk obránci, a tak mířil sám na brankáře. Kotouč poslal mezi betony, díky čemuž uspěl. Druhý branka v zápase pro tohoto hráče.
    45:14 Nikolaj GOLDOBIN - 2:3
     
    45:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je sníženo na rozdíl jediné branky. První střela se od tyčky odrazila k volnému NIKOLAJI GOLDOBINOVI, který už poměrně snadno poslal kotouč do sítě. Asistence: Bo Horvat a Elias Pettersson.
    43:43 Caleb JONES - 1:3
     
    43:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení. Edmonton využil toho, že domácí brankář ztratil hokejku. Strome našel CALEBA JONESE, jehož projektil zapadl přesně mezi betony. Asistence: Ryan Strome.
    24:56 Sven BAERTSCHI - 1:2
     
    24:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Krásná akce a domácí celek se také prosazuje. Horvat našel skvělým pasem spoluhráče. SVEN BAERTSCHI byl zády k branky mezi bruslemi poslal kotouč směrem k brance. Gólman toto zakončení nečekal, a tak inkasoval. Asistence: Bo Horvat a Loui Eriksson.
    21:24 Ty Rattie - 0:2
     
    21:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku se vyplatil tlak před brankou v přesilovce. TY RATTIE se prosadil a překonal brankáře. Domácí reklamovali nedovolené bránění, ale branka platí. Asistence: Kailer Yamamoto, Tyler Benson.
    09:10 Jesse PULJUJÄRVI - 0:1
     
    09:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek se šestou střelou v tomto zápase dostává do vedení. Tentokrát z mezikruží vypálil JESSE PULJUJÄRVI a jeho rána propadla domácímu brankáři mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Matt Benning.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 25. Baertschi (Horvat, Eriksson), 46. Goldobin (Horvat, Pettersson) – 10. Puljujärvi (Benning), 22. Rattie (Yamamoto, Benson), 44. Jones (Strome), 54. Rattie


    Vancouver Canucks: Nilsson (DiPietro) – Biega, Del Zotto, Hutton, Stecher, Sautner, Tanev – Baertschi, Dahlen, Eriksson, Gagner, Goldobin, Granlund, Horvat, Leipsic, Motte, Pettersson, Schaller, Virtanen
    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Russell, Jeřábek, Garrison, Lowe, Jones, Benning, Lagesson – Rattie, Khaira, Strome, Brodziak, Kassian, Benson, Yamamoto, Safin, Marody, Vesey, McLeod, Caggiula, Puljujärvi

    Rozhodčí: Kozari, Skilliter – Baker, Knorr
    bahis siteleri