Miskolc – Orange 20 8:4 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
8:4 (1:1, 4:2, 3:1)
HK Orange 20
Středa 19.09.2018, 18:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    Paráda na závěr! ANDREJ KOLLÁR prošel přes Milama a zakončil svou povedenou individuální akci trefou mezi Adorjánovy betony. Asistence: Miloš Fafrák.
     
    45:26
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Uběhlo jen několik vteřin a Miskolc přidává další branku! Nadvakrát Pavlička překonal ALEXIS LOISEAU. Asistence: Balint Magosi, Jamie Milam.
     
    43:14
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Jenže ŽIGA PANCE se dostal opět ke kotouči a napodruhé už Pavlička překonává! Miskolc tak využívá přesilovku a vede už 7:3. Asistence: Jamie Milam, Janos Vas.
     
    41:56
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Miskolc neponechává hned po přestávce nic náhodě a odskakuje na rozdíl tří branek. Autorem trefy je BALASZ SOMOGYI. Asistence: Rasmus Kulmala, Žiga Pance.
     
    39:54
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před druhou sirénou se ale mění stav! Druhou branku v utkání zaznamenává MILOŠ FAFRÁK, jenž se z prostoru kruhu trefil přesně k tyči. Asistence: Sebastien Slávik.
     
    36:47
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec prosazují při hře pět proti pěti. NIKANDROSZ GALANISZ se prodral až před branku a povedeným bekhendem přizvedl touš do růžku hostující klece. Asistence: Nick Crawford, Ryan Harrison.
     
    33:31
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Miskolc ale drama nepřipouští a bere si dvougólový náskok po klidnější pasáži hry zpět. Ládovu střelu od modré čáry procedil za Pavličkova záda JAMESON MILAM. Asistence: Balázs Láda.
     
    28:03
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    Slovenští mladíci tentokrát přesilovku využívají a rychle tak snižují na rozdíl jediného gólu. Urbánek předal puk ANDREJI KOLLÁROVI a ten jej poslal až za záda Adorjána. Asistence: Jakub Urbánek.
     
    25:55
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Maďarský klub se v krátkém sledu prosazuje podruhé, tohle už budou mít hosté těžké! V roli úspěšného nahrávače opět Pance, tentokrát po jeho přihrávce zakončoval RASMUS KULMALA. Asistence: Žiga Pance.
     
    24:06
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Zdá se, že jsem domácí tým trochu podcenil. BÁLINT MAGOSI získal v oslabení kotouč, ujel s ním a nakonec překonal i Pavlička. Bez asistence.
     
    16:25
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    Slovenská reprezentace do dvaceti let bleskově srovnává krok! Autorem trefy na 1:1 je MILOŠ FAFRÁK. Asistence: Michal Juščák.
     
    14:15
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Teď už jde však maďarský favorit po zásluze do vedení. Tlak Miskolce vygradoval pohlednou kombinací, na jejímž konci byl RYAN HARRISON. Ten těžil z povedené přihrávky Panceho. Asistence: Žiga Pance, Janos Vas.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 15. Harrison (Pance, Vas), 25. Magosi, 26. Kulmala (Pance), 34. Milam (Láda), 37. Galanisz (Crawford, Harrison), 42. Somogyi (Kulmala, Pance), 44. Pance (Milam, Vas), 46. Loiseau (Magosi, Milam) – 17. Fafrák (Juščák), 29. Kollár (Urbánek), 40. Fafrák (Slávik), 58. Kollár (Fafrák)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Láda, Szirányi, Vojtkó, Rusk, Milam, Kiss – Miskolczi, Loiseau, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Harrison, Vas, Vincze – Ritó, Galanisz
    HK Orange 20: Pavličko (Kostelný) – Štefanka, Švec, Maňák, Golian, Boldižár, Kupec, Romaňák, Nahálka – Urbánek, A. Kollár, Fafrák – Džugan, Kover, Slávik – L. Lunter, O. Giertl, Havrila – R. Svitana, Čenka, Juščák

    Rozhodčí: Snášel, Kalina – Kollár, Rojík – Lauff
    bahis siteleri