Dvůr Králové n. L. – Nymburk 5:6 (kon.) | Letňany – Kolín 2:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Řisuty 11:4 (kon.)
Klatovy – Sokolov 0:4 (kon.) | Děčín – Kobra 7:4 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
konec
HC Děčín
7:4 (2:0, 2:2, 3:2)
HC Kobra Praha
Sobota 22.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje z děčínského zimního stadionu. Nový ročník druhé hokejové ligy je už v plném proudu a dnes je na programu čtvrté kolo a my v jeho rámci prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Kobra Praha.
     
    HC Děčín

    Děčínským Medvědům se v přípravě poměrně dařilo, co se ale týče vstupu do nového ročníku druhé hokejové ligy, tam nezačali dobře. V prvním duelu na domácím ledě přivítali Lvy z Mostu a po dramatické přestřelce se nakonec radoval nováček, jenž zvítězil 9:4. Děčínští několikrát dokázali snížit náskok hostů a vrátili se zpět do hry, pokaždé ale ihned inkasovali další branku a na vývoj nepříznivého skóre už pak zareagovat nedokázali. Ke druhému utkání zajížděli před týdnem do západočeského Sokolova, kde sehráli celkem vyrovnanou partii. Po dvou třetinách svítil na ukazateli skóre stav 2:2 a Medvědi sahali po bodovém zisku. Jenže v osmapadesáté minutě šel Baník opět do vedení a to stvrdil i v závěrečné powerplay Děčína střelou do prázdné branky. Nakonec tak hokejisté Děčína nepřivezli po prohře 2:4 z jejich pohledu ani bod. O to více prahnou po prvním úspěchu a před svými diváky se o to pokusí s pražskou Kobrou. Nic jednoduchého je však nečeká. Po dvou odehraných zápasech je tak Děčín s nulovým počtem bodů na předposledním, šestém místě. Ve středu vzhledem k lichému počtu týmů měl volno. V tomto duelu bude Děčínu chybět kapitán Medvědů Michal Oliverius, jenž v Klatovech dostal automatický trest ve hře a chybět tak bude v jednom duelu. Disciplnární komise poté neudělila trest delší.
     
    HC Kobra Praha

    Hosté z Kobry mají o jeden zápas více. Po třech duelech jsou na třetí pozici s pěti body. V prvním kole na svém ledě dokázali ve vyrovnaném boji porazit Bílinu 7:5, když klid na hokejky přidali až v poslední minutě třetí třetiny. Druhý duel sehráli na ledě Mostu, kde s nováčkem dokázali vyhrát až po samostatných nájezdech v poměru 5:4. Naposledy se pak tuto středu doma utkali s Klatovy a na ty hokejisté z pražské Kobry nestačili, když padli 2:4. Na led Děčína tak jedou s jasným cílem, a sice získat nejlépe všechny tři body. Oba týmy tak mají stejnou motivaci napravit předchozí neúspěch a v teritoriu Děčína nás tak čeká zajímavá bitva, jakou oba celky svádějí prakticky v každém společném klání. Máme se na co těšit a uvidíme, jak to dnes celé dopadne.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly celkem čtyřikrát. V prvních dvou případech slavila úspěch Kobra, která nejprve doma zvítězila 7:4 a poté vyloupila i děčínský led poměrem 5:2. Poté se však karty obrátily a Medvědi opláceli. Na Kobře brali výhru 6:2, doma potom rozsekli duel v samostatných nájezdech – 7:6.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Volke (Mazourek) – Hříbal, Kaltenböck (A), Málek, Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (C), Bárdoš, Faigl, Petráš, Kordule, Kopta, Sýkora, Navarra

    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Drahorád, Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R., Ryzák – Kysela, Hanták, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner (A), Slabý, Kasík, Šťastný, Kellner (C), Hlinka

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:54
    Medvědi se hned v úvodu první třetiny dostali do zajímavé šance, tu však pokryl Václav Mouček.
     
    01:20
    A hned na druhé straně střílel z pravého kruhu Martin Slabý, jeho projektil ukryl Volke do své lapačky a poté raději přerušil hru.
     
    01:42
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Schejbal – 2 min., hákování).
     
    02:29
    Hosté se zatím dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Své oslabení tak zatím zvládají více než dobře.
     
    03:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají přesilovou hru. Po delším pobytu v pásmu Kobry se těsně před Moučkem zorientoval ZDENĚK PETRÁŠ a dokázal dostat puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Roman Navarra.
     
    04:14
    Hosté se hned natlačili do útočného pásma a zblízka na Volkeho pálil Dominik Štejner. Jeho pokus však zastavil Martin Volke a podržel notně svůj tým.
     
    04:54
    Na druhé straně ujel po levé straně rychlík Zdeněk Petráš, který se napřáhl a svou střelou orazítkoval břevno Moučkovy branky! Hosté si tak mohli pořádně oddechnout.
     
    05:35
    Domácí se znovu vrhli do útočné třetiny, kde střelou z prostoru mezi kruhy vyslal štiplavý projektil Ondřej Kopta a poté zaduněly Moučkovy betony.
     
    06:03
    Martin Slabý projel do útočné třetiny velmi rychle a byl tam dříve, než kotouč. Je z toho postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    06:23
    U levého mantinelu vybojovali hosté puk a pomalu se blíží před domácí branku. Pokusí se ji ohrozit, aby se dostali k vyrovnávací brance.
     
    07:10
    Obrana Děčína ale nedovolila víc a zachytili kotouč, který pak sama zavezla pryč z obranného pásma. Medvědi se tak dostávají na druhou stranu.
     
    07:49
    Ondřej Kopta dostal přihrávku do mezikruží a opět z tohoto místa prověřil Václava Moučku. Ten uspěl a dalším zákrokem drží Kobru.
     
    08:57
    Domácí celek zatím hraje velmi dobře a na hosty pořádně vlétl. Prahnou po třech bodech a je to znát. Hosté se spíše zatím brání.
     
    09:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z dalšího tlaku Medvědů už domácí udeřili podruhé. DANIEL VOLRÁB střílel na branku Kobry a po jeho projektilu si jeden z hostujících beků srazil kotouč do vlastní branky – 2:0. Asistence: Dominik Málek a Pavel Zajan.
     
    11:17
    Lukáš Tuma nyní zastavil nečistě domácího Koptu, který leží na zemi a nevypadá to s ním zatím moc dobře. Hostující hráč tak dostane trest.
     
    11:17
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Lukáš Tuma – 2 min., zásah do nohou).
     
    11:55
    Medvědi se uhnízdili v útočném pásmu a na Moučka šly dvě střely. S těmi si hostující hráči poradili a poslali puk až před Martina Volkeho.
     
    12:09
    Už jsou ale zase zpátky a roztahují přesilovkovou akci. Zatím však hosté nepustili Děčín k žádné střele.
     
    12:49
    Hosté získali kotouč a hned ho znovu vyhazují až před domácí branku. Své oslabení už zřejmě zvládnou.
     
    13:17
    Kobra je už kompletní.
     
    14:51
    Hosté se hned dostali před děčínskou klec, kde vypálil Jedlička, ale jeho střela skončila jen vysoko nad děčínskou brankou. Volke pak podržel puk a poslal ho do středního pásma.
     
    15:05
    Na druhé straně si podobně počínal Mouček, jenž také získal puk a zpoza vlastní branky ho poslal do bezpečí.
     
    15:14
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:47
    Hosté mají šanci dostat se v přesilové hře na dostřel jediného gólu. Ale hned po vhazování získali puk Medvědi a ve vlastním oslabení se dostali do akce. Mouček však po pozorném zákroku hostující obrany zasahovat nemusel.
     
    16:20
    Po obléhání branky Děčína dorážel u pravé Volkeho tyče Dominik Šteiner, děčínský brankář ale svůj prostor u tyčky uzavřel a před dotírajícími hosty raději hru zastavil.
     
    16:56
    Poté se k puku dostal Martin Zdvořáček, který ho poslal až před branku Kobry. Hosté tak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    17:14
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    17:33
    Viktor Nestrašil vyslal z pravé strany jedovatou střelu na Martina Volkeho, ten se včas stačil přesunout a zastavil jeho projektil svým pravým betonem! Hosté tak nebyli daleko od první branky.
     
    18:23
    Zmatky v obraně Děčína vyřešil Martin Zdvořáček, který vypíchl Romanu Verbíkovi puk a vybruslil s ním pryč z obranného pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:51
    Patrik Balcar si sjel do těsné blízkosti hostující branky, svou přízemní střelou však nechal pouze vyniknout Václava Moučka. Ten svým zákrokem podržel hosty.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Medvědi od začátku utkání diktují tempo hry, je na nich vidět, že by rádi odčinili předchozí dva neúspěchy a chtěli by konečně bodovat. Ve třetí minutě využil přesilovou hru Zdeněk Petráš a poslal Medvědy do vedení. Ty udržovali nadále souvislý tlak a to přineslo ovoce v desáté minutě, kdy se prosadil i díky nešťastné teči hostujícího obránce Daniel Volráb. Hosté tak budou muset dohánět dvoubrankové manko. Druhá třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Mouček si hned v úvodu druhé třetiny připsal další veledůležitý zákrok, když na něho ujeli Medvědi tři na dva. Celou situaci ustál a dalším zákrokem drží svůj tým.
     
    20:42
    Zdeněk Petráš si nabruslil do prostoru mezi kruhy a jeho další pokus kryje pozorný Václav Mouček a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    21:03
    Další slibně se rodící akci Děčína zastavilo postavení mimo hru a ta se tak vrací zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    21:20
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (David Skočovský – 2 min., podrážení).
     
    21:39
    Po střele Pavla Korduleho získala puk hostující obrana, která ho poslala až před Martina Volkeho. Další akci tak Medvědi musejí zakládat odzadu.
     
    22:54
    Medvědi docílili branky, která však neplatí. Při pokusu o druhou střelu domácích si sudí myslel, že má Mouček kotouč pod kontrolou. Nakonec tomu tak nebylo a přerušení hry zapískal zbytečně. Následně pak se ale hlavní rozhodčí Vyštejn omluvil.
     
    23:20
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    24:32
    Nyní se chvilku hrát nebude. Branka hostů byla vychýlena ze svého postavení a musí tak dojít k jejímu zpětnému usazení.
     
    24:36
    Jedovku od modré čáry vyslal Martin Zdvořáček a dalším parádním zákrokem se tak blýskl Václav Mouček. Ten tak znovu podržel Kobru a její šanci na vrácení se zpět do zápasu.
     
    25:56
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se tak stěhuje zpět před jejich branku. Vhazování proběhne po pravici Martina Volkeho.
     
    26:01
    Děčínští vhazování vyhráli a dostali se do útočného pásma, kde znovu roztahují další akci.
     
    26:45
    Po ní se však sami z útočné třetiny vykázali a do úniku po pravé straně šel Dominik Šteiner. Jeho dělovka z vrcholu pravého kruhu skončila na levém betonu Martina Volkeho.
     
    27:13
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., podrážení).
     
    27:13
    Hosté mají k dispozici přesilovou hru a mají tak šanci snížit na rozdíl jediné branky.
     
    27:36
    Při pokusu projít do útočného pásma je ale zastavil ofsajd a hra se tak stěhuje do středního pásma. Medvědi tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    28:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    I hosté svou přesilovou hru využívají. Po krásně sehrané kombinaci pálil z levého kruhu KAREL DRAHORÁD a jeho střela nad ledem skončila za zády Martina Volkeho. Hosté jsou tak Děčínu na dostřel jediné branky. Asistence: Jaroslav Kasík a Viktor Nestrašil.
     
    29:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., sekání).
     
    30:13
    Hosté se natlačili před děčínskou branku, kde vznikla skrumáž. V ní se Volke snažil co nejvíce sledovat puk a poté ho chtěl zachytit. Hostující hráč pak ale nezaviněně vychýlil branku ze svého postavení a hra je přerušena.
     
    30:29
    Hráči Kobry vycítili šanci a čím dál více se tlačí před medvědí klec. Nyní domácím doslova zatápějí v jejich obranném pásmu a Děčín se tak nemůže osvobodit.
     
    31:06
    Až nyní se tak děje. Kotouč získal Jan Bárdoš a okamžitě ho posílá až před hostující branku.
     
    31:44
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    32:13
    Dominik Málek se čelem postavil k Martinu Semrádovi, který vyslal tvrdou ránu. Bek Děčína však kotouč zachytil svou hrudí a pomohl tak svému týmu dobrým obranným zákrokem.
     
    33:04
    Viktor Nestrašil si stáhl kotouč a nabruslil s ním k levému kruhu, dobře mu však sekundoval Jan Kaltenböck, jenž tak čistě odzbrojil hostujícího útočníka.
     
    33:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní se to ale už VIKTORU NESTRAŠILOVI povedlo a vyrovnává stav utkání. Po střele hostů se kotouč odrazil od Martina Volkeho a ten poté dorazil za jeho záda – 2:2. Hosté tak smazali dvoubrankové manko a začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
     
    34:15
    Hned po vhazování se Medvědi dostali do útočného pásma a na levý kruh dostával přihrávku David Drašar, před kterým zívala odkrytá branka Kobry. Jenže při pokusu ji trefit, pouze promáchl.
     
    36:02
    Medvědi si vynutili další tlak před hostující brankou. Na Moučka pálil Daniel Volráb, ale trefil pouze jeho hruď. Hosté pak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    36:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    A z dalšího velkého tlaku Děčín udeřil a znovu si bere vedení. Nejprve pálil na část odkryté branky Zdvořáček, ale tu vyrazil Mouček před sebe. Poté puk sebral Roman Navarra, jenž našel svého spoluhráče a PAVEL KORDULE dokázal zasunout kotouč za Moučkova záda – 3:2. Asistence: Roman Navarra a Martin Zdvořáček.
     
    38:19
    Dva na jednoho nyní ujeli hosté, Jiří Kysela chtěl zakončovat, ale v tom mu zabránil další obranný zákrok Dominika Málka, jenž tak pomohl Martinu Volkemu.
     
    38:40
    Po střele domácích a zákroku hostujícího brankáře je hra přerušena a vhazovat se bude po Moučkově pravici.
     
    38:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi mají zpět svůj dvoubrankový náskok. Po vhazování v útočném pásmu získal kotouč Roman Navarra a předložil ho ZDEŇKU PETRÁŠOVI, který z levého kruhu vyslal žabku a umístil kotouč do horní části Moučkovy svatyně – 4:2. Asistence: Roman Navarra a Pavel Kordule.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:50
    Daniel Volráb ujel podél pravého mantinelu a vystřelil, jeho pokus vyrazil Mouček pouze před sebe, dorážku stejného hráče pak ale ukryl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní dokázali hosté smazat dvoubrankové manko a začínalo se znovu od začátku. Jenže Medvědi si brzy vzali své vedení zpět a v samotném závěru druhého dějství pak dali ještě čtvrtou branku. Svůj dvoubrankový náskok tak mají před třetí třetinou zase zpátky. Ta začne přibližně v 19:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Domácí se dostali do útoku a svou střelou orazítkovali tyčku hostující branky.
     
    40:50
    Pavel Kordule dostal přihrávku na pravý kruh a svou střelou nechal vyniknout Václava Moučka, který si tak připsal další veledůležitý zákrok.
     
    41:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tlak Děčína sílil a z něho pak Medvědi vytěžili další branku v hostující síti. ROMAN NAVARRA po několika přihrávkách dostal nabito před hostující klec a svou střelou pak dostal kotouč za Moučkova záda – 5:2. Asistence: Pavel Kordule.
     
    42:09
    Domácí tak mají v úvodu třetího dějství už tříbrankový náskok. Nyní si však museli dávat pozor před dotírajícím Jakubem Verbíkem, jehož skákavou střelu ukryl Volke.
     
    42:40
    Ofsajd Děčína stěhuje hru do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    42:45
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jiří Kysela – 2 min., podrážení).
     
    43:11
    Radomír Vaněk vyslal od modré čáry střelu, která doletěla do Moučkovy lapačky. Hra je přerušena a vhazovat se bude po levici hostujícího brankáře.
     
    44:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí v útočném pásmu zůstali a do prostoru mezi kruhy dostal přihrávku ONDŘEJ SÝKORA, který poté svojí prudkou střelou nedal Moučkovy žádnou šanci – 6:2. Asistence: Dominik Málek a Daniel Volráb.
     
    44:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    A prakticky hned po vhazování se děčínský celek dostal do další útočné akce. Po odrazu kotouče od hostů si puk sebral DAVID DRAŠAR a prostřelil Moučka. Bez asistence.
     
    44:36
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Václav Mouček, přichází David Novák.
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:23
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Málek – 2 min., krosček).
     
    45:38
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou početní výhodu, když se těsně před Volkem prosadil DOMINIK ŠTEINER – 7:3. Kobra tak bude hrát ještě klasickou přesilovou hru. Asistence: Karel Drahorád a Tomáš Šťastný.
     
    45:43
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Filip Hanták – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:18
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Roman Verbík – 2 min., podrážení).
     
    46:18
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Roman Navarra – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    46:18
    Série vyloučení na obou stranách a vidíme hru ve třech hráčích na každé straně.
     
    47:23
    Děčín je ve čtyřech.
     
    47:43
    Hosté také a bude se hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    48:03
    Vyloučení rozkouskovala hru a na ledě se toho moc nedělo. Ani jeden tým si nevypracoval žádnou šanci, která by brankáře soupeře ohrozila.
     
    48:18
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    48:33
    Ondřej Hříbal střílel od modré čáry a jeho střela byla hosty sražena nad branku Nováka. Obrana Kobry si pak za brankou vzala puk a zamířila s ním dopředu.
     
    49:10
    Na druhé straně se rodila další akce Děčína, kterou ale zastavilo postavení mimo hru. To bylo posouzené jako úmyslné a hra se tak stěhuje před Martina Volkeho, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    49:55
    Pavel Zajan ujel po levé straně, dostal nabito na levý kruh a jeho dělovka jen těsně proletěla Novákovi nad hlavou. Další šance domácích zůstala bez gólového efektu.
     
    50:34
    Po střele Jana Bárdoše musel zasahovat znovu Novák a proti děčínskému útočníkovi vytasil efektní semafor. Další skvělý zákrok hostujícího brankáře.
     
    51:05
    Třetí třetina se přehoupla do své druhé poloviny. Puk mají domácí hráči a operují před Davidem Novákem.
     
    51:35
    A po další jedovaté střele musel do zákroku David Novák. Ten sklapl své betony a puk za svá záda nepustil. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    52:10
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Bárdoš – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Verbík – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., sekání).
     
    53:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují děčínský náskok na tři góly. Dobře se v předbrankovém prostoru zorientoval TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který z pravé strany poslal puk na Martina Volkeho – 7:4. Asistence: Viktor Nestrašil.
     
    54:04
    Na druhé straně se Pavel Zajan pokusil o střelu z prostoru mezi kruhy, na Davida Nováka však nevyzrál. Ten po svém zákroku raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    54:28
    Hosté neudrželi kotouč na modré čáře a ten pak vypíchl do středního pásma Dominik Málek.
     
    55:40
    Dominik Šteiner číhal u pravé Volkeovy tyčky a zakončoval. Puk mířil pod víko domácí branky, rukou ho však dokázal vyšťourat nad sebe Martin Volke.
     
    56:14
    A hned na to brankář Děčína vytasil další přesný zákrok, když puk směřující k brankové čáře, přikryl včas svojí lapačkou. Nyní tak dvakrát podržel svůj tým svými přesnými zákroky!
     
    56:39
    Martin Volke a jeho třetí zákrok v řadě. Před ním střílel Jedlička a znovu to byla šance, která klidně mohla skončit gólem. Volke však nastavil hůl a puk zachytil!
     
    57:28
    Až nyní se domácí vymanili z hostujícího tlaku a zamířili před branku Davida Nováka. Obrana Kobry je však do ohrožení jeho branky nepustila.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Hosté ještě vycítili šanci na snížení stavu a natlačili se před branku domácích, ale hned museli pásmo opustit, neboť vyhodili puk do středního pásma.
     
    58:49
    Zdeněk Petráš jel sám na branku hostů a tváří v tvář Novákovi neuspěl. Jeho bekhendové zakončení skončilo na lapačce Davida Nováka!
     
    59:47
    Třináct vteřin před koncem třetí části hry byla vychýlena hostující branka a ještě se bude tedy upravovat její postavení.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi zvládli utkání s Kobrou a dokráčeli k výhře 7:4. V nové sezóně si tak připisují první tři body do tabulky. Kobra dnes naopak zůstane s prázdnou.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:14:23)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Petráš (Navarra), 10. Volráb (Málek, Zajan), 37. Kordule (Navarra, Zdvořáček), 39. Petráš (Navarra, Kordule), 42. Navarra (Kordule), 44. Sýkora (Málek, Volráb), 45. Drašar – 29. Drahorád (Kasík, Nestrašil), 34. Nestrašil, 46. Šteiner (Drahorád, Šťastný), 54. Šťastný (Nestrašil)


    HC Děčín: Volke (Mazourek) – Hříbal, Kaltenböck (A), Málek, Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (C), Bárdoš, Faigl, Petráš, Kordule, Kopta, Sýkora, Navarra
    HC Kobra Praha: Mouček (od 45. Novák) – Drahorád, Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R., Ryzák – Kysela, Hanták, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner (A), Slabý, Kasík, Šťastný, Kellner (C), Hlinka

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 343
    bahis siteleri