Dvůr Králové n. L. – Nymburk 5:6 (kon.) | Letňany – Kolín 2:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Řisuty 11:4 (kon.)
Klatovy – Sokolov 0:4 (kon.) | Děčín – Kobra 7:4 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
konec
HC Děčín
7:4 (2:0, 2:2, 3:2)
HC Kobra Praha
Sobota 22.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Zdeněk Petráš jel sám na branku hostů a tváří v tvář Novákovi neuspěl. Jeho bekhendové zakončení skončilo na lapačce Davida Nováka!
     
    56:39
    Martin Volke a jeho třetí zákrok v řadě. Před ním střílel Jedlička a znovu to byla šance, která klidně mohla skončit gólem. Volke však nastavil hůl a puk zachytil!
     
    56:14
    A hned na to brankář Děčína vytasil další přesný zákrok, když puk směřující k brankové čáře, přikryl včas svojí lapačkou. Nyní tak dvakrát podržel svůj tým svými přesnými zákroky!
     
    55:40
    Dominik Šteiner číhal u pravé Volkeovy tyčky a zakončoval. Puk mířil pod víko domácí branky, rukou ho však dokázal vyšťourat nad sebe Martin Volke.
     
    53:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují děčínský náskok na tři góly. Dobře se v předbrankovém prostoru zorientoval TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který z pravé strany poslal puk na Martina Volkeho – 7:4. Asistence: Viktor Nestrašil.
     
    52:10
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Bárdoš – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Verbík – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., sekání).
     
    49:55
    Pavel Zajan ujel po levé straně, dostal nabito na levý kruh a jeho dělovka jen těsně proletěla Novákovi nad hlavou. Další šance domácích zůstala bez gólového efektu.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Roman Navarra – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    46:18
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Roman Verbík – 2 min., podrážení).
     
    45:43
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Filip Hanták – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:38
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou početní výhodu, když se těsně před Volkem prosadil DOMINIK ŠTEINER – 7:3. Kobra tak bude hrát ještě klasickou přesilovou hru. Asistence: Karel Drahorád a Tomáš Šťastný.
     
    45:23
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Málek – 2 min., krosček).
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:36
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Václav Mouček, přichází David Novák.
     
    44:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    A prakticky hned po vhazování se děčínský celek dostal do další útočné akce. Po odrazu kotouče od hostů si puk sebral DAVID DRAŠAR a prostřelil Moučka. Bez asistence.
     
    44:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí v útočném pásmu zůstali a do prostoru mezi kruhy dostal přihrávku ONDŘEJ SÝKORA, který poté svojí prudkou střelou nedal Moučkovy žádnou šanci – 6:2. Asistence: Dominik Málek a Daniel Volráb.
     
    42:45
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jiří Kysela – 2 min., podrážení).
     
    41:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tlak Děčína sílil a z něho pak Medvědi vytěžili další branku v hostující síti. ROMAN NAVARRA po několika přihrávkách dostal nabito před hostující klec a svou střelou pak dostal kotouč za Moučkova záda – 5:2. Asistence: Pavel Kordule.
     
    40:25
    Domácí se dostali do útoku a svou střelou orazítkovali tyčku hostující branky.
     
    38:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi mají zpět svůj dvoubrankový náskok. Po vhazování v útočném pásmu získal kotouč Roman Navarra a předložil ho ZDEŇKU PETRÁŠOVI, který z levého kruhu vyslal žabku a umístil kotouč do horní části Moučkovy svatyně – 4:2. Asistence: Roman Navarra a Pavel Kordule.
     
    36:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    A z dalšího velkého tlaku Děčín udeřil a znovu si bere vedení. Nejprve pálil na část odkryté branky Zdvořáček, ale tu vyrazil Mouček před sebe. Poté puk sebral Roman Navarra, jenž našel svého spoluhráče a PAVEL KORDULE dokázal zasunout kotouč za Moučkova záda – 3:2. Asistence: Roman Navarra a Martin Zdvořáček.
     
    34:15
    Hned po vhazování se Medvědi dostali do útočného pásma a na levý kruh dostával přihrávku David Drašar, před kterým zívala odkrytá branka Kobry. Jenže při pokusu ji trefit, pouze promáchl.
     
    33:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní se to ale už VIKTORU NESTRAŠILOVI povedlo a vyrovnává stav utkání. Po střele hostů se kotouč odrazil od Martina Volkeho a ten poté dorazil za jeho záda – 2:2. Hosté tak smazali dvoubrankové manko a začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
     
    29:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., sekání).
     
    28:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    I hosté svou přesilovou hru využívají. Po krásně sehrané kombinaci pálil z levého kruhu KAREL DRAHORÁD a jeho střela nad ledem skončila za zády Martina Volkeho. Hosté jsou tak Děčínu na dostřel jediné branky. Asistence: Jaroslav Kasík a Viktor Nestrašil.
     
    27:13
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., podrážení).
     
    22:54
    Medvědi docílili branky, která však neplatí. Při pokusu o druhou střelu domácích si sudí myslel, že má Mouček kotouč pod kontrolou. Nakonec tomu tak nebylo a přerušení hry zapískal zbytečně. Následně pak se ale hlavní rozhodčí Vyštejn omluvil.
     
    21:20
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (David Skočovský – 2 min., podrážení).
     
    17:33
    Viktor Nestrašil vyslal z pravé strany jedovatou střelu na Martina Volkeho, ten se včas stačil přesunout a zastavil jeho projektil svým pravým betonem! Hosté tak nebyli daleko od první branky.
     
    15:14
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:17
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Lukáš Tuma – 2 min., zásah do nohou).
     
    09:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z dalšího tlaku Medvědů už domácí udeřili podruhé. DANIEL VOLRÁB střílel na branku Kobry a po jeho projektilu si jeden z hostujících beků srazil kotouč do vlastní branky – 2:0. Asistence: Dominik Málek a Pavel Zajan.
     
    04:54
    Na druhé straně ujel po levé straně rychlík Zdeněk Petráš, který se napřáhl a svou střelou orazítkoval břevno Moučkovy branky! Hosté si tak mohli pořádně oddechnout.
     
    03:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají přesilovou hru. Po delším pobytu v pásmu Kobry se těsně před Moučkem zorientoval ZDENĚK PETRÁŠ a dokázal dostat puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Roman Navarra.
     
    01:42
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Schejbal – 2 min., hákování).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Petráš (Navarra), 10. Volráb (Málek, Zajan), 37. Kordule (Navarra, Zdvořáček), 39. Petráš (Navarra, Kordule), 42. Navarra (Kordule), 44. Sýkora (Málek, Volráb), 45. Drašar – 29. Drahorád (Kasík, Nestrašil), 34. Nestrašil, 46. Šteiner (Drahorád, Šťastný), 54. Šťastný (Nestrašil)


    HC Děčín: Volke (Mazourek) – Hříbal, Kaltenböck (A), Málek, Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (C), Bárdoš, Faigl, Petráš, Kordule, Kopta, Sýkora, Navarra
    HC Kobra Praha: Mouček (od 45. Novák) – Drahorád, Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R., Ryzák – Kysela, Hanták, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner (A), Slabý, Kasík, Šťastný, Kellner (C), Hlinka

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 343
    bahis siteleri