Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Ottawa – Chicago 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.)
Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 1:5 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:0 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 7:3 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
New York Islanders
Sobota 22.09.2018, 01:00 • PPL Center, Allentown • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše, přeji dobrou noc a někdy příště opět na počtenou! (03:43:13)
     
    Je dobojováno, vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým New York Islanders! Ostrované v prvních dvou třetinách byli spíše horším týmem, nicméně poté se zvedli, vyrovnali, a v prodloužení rozhodli o své výhře zásluhou Ryana Pulocka. Mezi Flyers a Islanders je to tedy v letošní přípravě 2:2 na zápasy! Do listiny střelců se zapsal také Jan Kovář.
     
    61:04
    Konec zápasu.
     
    61:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je konec, vítězství nakonec urval tým z New Yorku! V přesilovce čtyři na tři to hosté sehráli skvěle. Mathew Barzal vše řídil zpoza kruhů a po přihrávce od Leddyho naznačil střelu. Místo rány však posunul kotouč na levý kruh, kde měl napřaženo RYAN PULOCK, jehož dělovka bez přípravy skončila pod břevnem. Flyers tak přišel faul Stolarze draho! Asistence: Mathew Barzal, Nick Leddy.
     
    60:34
    Barzal nabídl puk na teč Baileymu. Tomu se podařilo touš zasáhnout, ale usměrnil jej pouze na zadní mantinel, Stolarz zasahovat nemusel.
     
    60:04
    Weal odvedl dobrou práci na úvodním buly a donutil Ostrovany zacouvat pro kotouč do vlastního obranného pásma. Tam se jej chopil Leddy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Jelikož se ve třetí části prosadil pouze Ross Johnston, čímž vyrovnal na zasloužených 2:2, uvidíme prodloužení. Do toho vstupují hosté v přesilovce.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:51
    Bailey dlouho míchal s pukem na pravém kruhu. Poté se snažil přenést hru na Beauvilliera, ale přihrávka postrádala potřebnou přesnost. Uvidíme prodloužení.
     
    59:29
    Islanders se dožadují dalšího vyloučení, vyhození v podání Radka Gudase totiž skončilo mezi diváky. Rozhodčí ale ukazují, že za to mohla teč jednoho z Newyorčanů.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Stolarz – 2 min., podrážení).
     
    59:26
    Sebastian Aho se snažil zpoza brány vytočit do kladného úhlu a Stolarz jej jasně podrazil betonem. Další přesilovka pro Isles, tentokráte v poslední minutě!
     
    58:49
    Toto už by Letci měli zvládnout, Ostrované totiž tráví poslední okamžiky své přesilové hry jen a pouze ve středním pásmu. Raffl se už zvedá k návratu z lavice hanby.
     
    58:23
    Dost možná rozhodnout mohl Fritz! Po střele od modré čáry se k němu totiž odrazil kotouč na dorážku, nicméně Stolarz se stihl přesunout a udržel tak nerozhodný stav.
     
    57:43
    Hosté kombinovali v útočném pásmu. Dlouho si nemohli přihrát kotouč ideálně na střelu, a když seto konečně podařilo, vypálil Pelech těsně vedle.
     
    57:05
    Pokud Islanders promění přesilovku, budou je domácí o výhru připravovat jen velice těžko. Flyers ale začali dobře, Radko Gudas totiž rychle vyhazuje.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Raffl – 2 min., sekání).
     
    56:09
    Seidenberg nezpracoval puk bruslí u mantinelu, domácí tedy mohou opustit obranném pásmo. To se jim však zatím nedaří, a to i díky chybičce Jakuba Voráčka.
     
    55:27
    Už velmi dlouho se hraje bez přerušení. Zápas se nám tak přibližuje k prodloužení. To se mohl pokusit změnit hostující Fritz, ale jeho střelu z levého kruhu schoval brankář.
     
    54:40
    Ho-Sang se hraničně vyhl ofsajdovému postavení. Z toho těžil zakončující Bailey, jehož pokus z levého kruhu vykopl do bezpečí gólman Stolarz.
     
    53:30
    Oba týmy nyní hrají velice opatrně. Trošku to vypadá, jako by s potenciální remízou po základním hracím čase byly oba spokojené. Více na kotouči jsou ale přeci jen momentálně hosté.
     
    52:16
    Filppula se po levé straně protáhl až do útočného pásma, načež zaměstnal Stolarze bekhendovou střelou z ostrého úhlu. Žádný problém pro maskovaného muže.
     
    51:48
    Stolarz si poradil s nepříliš razantní střelou od mantinelu. Hra je po jeho zásahu přerušena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    51:08
    Provorov s pomocí hrazení vyhodil kotouč do bezpečí. Lindbolm byl nejblíže, tudíž se nepískal icing a Myers tak mohl pálit od modré. Jednalo se pouze o další nepřesnou ránu.
     
    50:59
    Nyní hru obrátili pro změnu Islanders, leč žádná šance se nekonala. Sebastian Aho se totiž dostal těsně za mordou čáru a pozorní rozhodčí postřehli ofsajd.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:15
    Na druhé straně dostal na levý kruh nabito Travis Konecny, který měl na hokejce velkou šanci. Škoda pro Letce, že vypálil příliš vysoko! Tady by měl Lehner problémy.
     
    49:32
    Mathew Barzal se protáhl po levém křídle a chytře posílal kotouč do brankoviště. Stolarz byl dezorientovaný, ale vzpamatoval se včas a ve spolupráci s beky situaci zvládl.
     
    49:05
    Hosté už jsou v plném počtu. Flyers ještě pokračovali v menším náporu a Voráček opět pálil mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    48:20
    Jakub Voráček se vrátil pro kotouč až ke Stolarzovi. Nedohodli se úplně ideálně a mohli tak být rádi, že se napadající hráč Islanders nedostal do hry.
     
    47:36
    Ze strany Flyers je to statické. Myers prováhal šance ke střelám na modré čáře. Prudká přihrávka na Weala poté celé kombinaci spíše uškodila.
     
    46:57
    Jakub Voráček řídí další domácí přesilovku. Nejprve vybídl Weala ke střele mimo, načež sám z pravého kruhu newyorskou klec netrefil.
     
    46:49
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Seidenberg – 2 min., držení hole).
     
    46:19
    To byla šance! Travis Konecny vedl brejk dvou na jednoho. Z levé strany se rozhodl postoupit až před branku, jenže narazil na betony Lehnera. Konecny do vyraženého puku ještě plácl bekhendem, ovšem dorážka skončila mimo!
     
    45:46
    Hosté jsou nyní aktivní, Barzal si kotouče užije víc, než dost. Zkouší to individuálně, leč zatím nenašel recept na obránce Flyers. Ti působí pozorným dojmem.
     
    44:50
    Islanders se brání velmi dobře, Beauvillier zavezl kotouč až do útočného pásma a Leddy se již brzy vrátí z trestné lavice zpátky do hry.
     
    44:25
    Voráček měl dostatek prostoru, připravil si tedy puk ke střele. Ke smůle svého týmu ale vystřelil poměrně značně mimo prostor tří tyčí.
     
    43:54
    Isles zahrozili při vlastním oslabení. Barzal pálil z levého kruhu a Stolarz nepředvedl zrovna jistý zákrok, nicméně nakonec kotouč přikryl pod rukavicí.
     
    43:21
    Přesilovku Letců otevřel nepříjemnou střelou od hrazení Vorobjov a Lehner ji viděl na poslední chvíli. Přesto ale dokázal přitisknout betony pevně na ledovou plochu.
     
    43:11
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Leddy – 2 min.).
     
    42:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Philadelphia vyrobila hrozivou chybu při rozehrávce zpoza brány. Kotouč se dostal na hůl Baileyho, jehož střelu Stolarz vyrazil před sebe. Na brankovišti se poté spustila mela, ve které se zorientoval ROSS JOHNSTON a zametl gumový nesmysl za čáru. Bez asistence.
     
    41:26
    Voráček připravil střeleckou pozici pro Gostisbereho. Ten vypálil od modré čáry a tvrdou navštívenku schytal obětavě blokující Kuhnhackl.
     
    40:41
    Teď už se domácí na menší čas usadili v soupeřově třetině, nicméně Patrick neudržel modrou čáru a Flyers se tedy musí opět vracet dozadu.
     
    40:22
    Letci se zatím nemohou dostat do útočného pásma a kombinují v prostorech za vlastní bránou.
     
    40:13
    Třetí část započala Filppulovým úspěchem na buly. Zároveň byla zahájena přesilovka Philadelphie, hosté se zřejmě provinili v samotném závěru předchozí třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 02:53.
     
    Po čtyřiceti minutách vede Philadelphia 2:1. Flyers pokračují v aktivním výkonu a drží pasivnějšího soupeře pod tlakem. Islanders ale přesto dokázali zásluhou Jana Kováře vyrovnat! Netrvalo však dlouho a domácí si vzali vedení zpět, když únik suverénně zakončil Travis Konecny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    O zřejmě poslední střelu druhé části se postaral Patrick. Lehner ji ale řešit nemusel, pokus od modré čáry totiž srazil obránce vysoko nad jeho branku, načež kotouč narazil do plexiskla.
     
    39:01
    Hosté prožili poměrně povedenou minutku, drželi se totiž v ofenzivní zóně. Žádnou šanci si ale nevytvořili a se sklopenými hlavami se tak musejí pro kotouč vracet zpět.
     
    37:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci kontrují krásnou akcí a berou si zpět ztracené vedení. Michail Vorobjov poslal ze středního pásma vzdušnou přihrávku do jízdy TRAVISI KONECNYMU. Ten si kotouč zpracoval rukavicí, najel si až před Lehnera a jemně mu umístil černou gumu mezi betony! Asistence: Michail Vorobjov.
     
    36:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostům se z naprostého minima daří vyrovnat a srdce českého fanouška zaplesalo. Pelech přihrál od levého mantinelu před branku, kde číhal JAN KOVÁŘ. Ten napoprvé Stolarzův beton nepřehodil, ale z dorážky již snadno vyrovnal. 1:1! Asistence: Adam Pelech.
     
    35:40
    Ho-Sang dal divákům vědět, že jsou Newyorčané také na ledě. Jeho střela ale neplechu nenadělala, byla totiž zblokována obráncem.
     
    34:51
    Rafflova formace už si v útočné třetině znovu dělá, co chce. Hosté statickou obranou prozatím zvládají odolávat bez dalšího projevu ve skóre utkání.
     
    34:20
    Ostrované se konečně vymanili z pod pokličky a nahodili kotouč do domácího pásma. Tam se ale ohřáli jen zanedbatelný časový úsek, hra se opět stěhuje na druhou stranu.
     
    33:24
    Nyní to vypadá, jako by Flyers hráli přesilovku. Tlačí totiž soupeře v jeho defenzivním pásmu. Štěstí zkusil Gostisbehere, ale nepropálil hradbu těl. To stejné potkalo Lindbolma.
     
    32:55
    Hagg se se situací nepáral a tvrdě vystřelil od modré čáry. Tribuny jen povzdechly, Lehner totiž vyrážečkou odklonil dráhu dělovky k mantinelu.
     
    32:15
    Beauvillier lacino prohrál důležitý souboj u hrazení a Provorov se objevil sám na kruhu. Škoda pro domácí, že neobdržel přesnější přihrávku a k zakončení nedošlo.
     
    31:38
    Krátce po vhazování v útočném pásmu zkusil gólmana překvapit Van Riemsdyk, ale Lehner se na švestkách nachytat nenechal. Hosté míří kupředu.
     
    31:23
    Philadelphia nyní sehrála situaci na Radka Gudase. Ten se do kotouče opřel bez přípravy od modré čáry, leč před brankou nikdo neclonil a Lehner tak neměl větší potíže.
     
    30:37
    Ostrované se snaží hrát trpělivě, Pulock nevěděl kudy, a tak se neostýchal zacouvat až do vlastního obranného pásma, odkud rozvíjí zcela novou akci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    30:19
    Vypadalo to, že by se Jan Kovář mohl dostat do zajímavé šance, ale Radko Gudas si v ryze českém souboji připsal skvělý obranným zákrok. Hra je přerušena, následuje komerční pauza.
     
    29:31
    Michael Raffl opět využil své rychlostní výbavy a po průniku po pravém křídle pozdravil z úhlu Lehnera. Ten byl připraven a vyrazil kotouč mimo brankoviště.
     
    28:43
    Islanders opět vyprodukovali nápor z kategorie platonických a rychle přišli o pásmo. Leddy se tedy musí pro kotouč vracet až do blízkosti vlastní svatyně.
     
    27:57
    Na druhé straně to pěkně udělal Jakub Voráček. Neměl komu přihrát, natlačil se tedy mezi kruhy a bekhendem donutil Lehnera přerušit hru.
     
    27:27
    Jako blesk z čistého nebe přišla velmi těsná situace! Seidenberg naskočil z hráčské lavice, načež se k němu odrazil kotouč. Německý zadák zkusil štěstí z velké dálky, což Hart vůbec nečekal a zachraňovalo ho až břevno!
     
    26:17
    Lehtera významně znepříjemňuje hostům život v útočné třetině, ti si tak nemohou kloudně přihrát. Flyer se nicméně nedokázali dostat z obranného pásma.
     
    25:49
    Obrovská šance Radka Gudase! Raffl unikl po levém křídle a přihrál mu před poloodkrytou klec, střelu tahem ovšem zblokoval navrátivší Ho-Sang. Na druhé straně zahrozil Josh Bailey, jehož svižný pokus z kruhu lapil zatím bezchybný Hart.
     
    25:21
    Ho-Sang si z levé strany nabruslil až na osu hřiště, načež nastřelil brankáře Harta. Gudas se poté skvěle vrátil a nenechal hosty usilovat o možnost dorážky.
     
    24:31
    Gostisbehere si několikrát vyměnil kotouč s Jakubem Voráčkem. Právě u českého útočníka kombinace skončila, jelikož při snaze o přihrávku na kruh dal Johnstonovi šanci zasáhnout.
     
    23:51
    Voráček se silově pokoušel najít cestu do útočného pásma, ale proti dvojici připravených beků neměl velkou šanci na úspěch. Vzápětí nahazuje Lindbolm.
     
    23:07
    Hart přerušuje hru, Philadelphia to skoro dvě minuty ve třech zvládla a je opět kompletní! Tuto dvojnásobnou přesilovku si hosté za rámeček vystavit nenechají.
     
    22:43
    Nabito dostal Mathew Barzal a z levého kruhu pálil bez přípravy. Hart se dobře přesunul, zasáhl, a užil si ovace publika. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    22:16
    Teď už Leddy vší silou práskl do kotouče, ale nepotykal si s přesností a napálil pouze zadní mantinel. Tlak Islanders nicméně pokračuje dále.
     
    21:48
    Newyorčané působí statickým dojmem. Domácí vyhodili, načež Leddy nevystřelil od modré čáry a raději předal spoluhráči.
     
    21:05
    Lehtera byl vyloučen hned na vhazování a Islanders tak mají k dipozici minutu a 57 sekund dlouhou početní výhodu pěti na tři! Obrovská šance.
     
    20:57
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Lehtera – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    20:54
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Hagg – 2 min.).
     
    20:32
    Letci se pokoušeli o první akci ve druhé periodě, ale nenačasovali si ideálně přechod modré čáry. Píská se tedy ofsajd, hra míří do středního pásma.
     
    20:16
    Znovu se hraje! Hosté okamžitě nahodili puk do rohu ledové plochy. Tam se o něj poměrně dlouho bojovalo, až si jej nakonec přivlastnil český obránce Radko Gudas.
     
    20:01
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Hart, přichází Stolarz.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 02:05
     
    První část je za námi a Flyers zaslouženě vedou. Jediný gól vstřelil v přesilové hře parádní ranou od modré čáry Shean Gostisbehere! Philadelphia mohla přidat další branky, ale ostatní šance dobře pochytal Lehner. Islanders na druhé straně tak nebezpeční nebyli, a když si něco vytvořili, narazili na připraveného Harta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Mathew Barzal se bez respektu protáhl až za modrou čáru, načež se ocitl v soupeřově obležení a na střelu tak neměl příliš času. Z toho těžil Hagg, jenž zakončení hokejkou usměrnil do rohu kluziště.
     
    19:16
    Velmi dobrou práci odvedl Lindbolm a nyní už je jasné, že domácí při tomto oslabení nekapitulují. Kotouč má na čepeli Mathew Barzal, jenž míří přes střední třetinu.
     
    18:49
    Philadelphia se osvobozuje a značně se tak přiblížila k ubránění svého oslabení. Hosté spěchají pro kotouč a snaží se rychle přemístit centrum dění na druhou stranu.
     
    18:29
    Josh Bailey se nerozpakoval a zpoza pravého kruhu tvrdě vystřelil. Do dráhy puku chytře sáhl Ho-Sang, Hart ovšem dokázal na teč včas zareagovat a sklízí potlesk!
     
    17:58
    Newyorští hokejisté byli vyhnáni z útočného pásma, a když se snažili vrátit zpět, byli nachytáni v postavení mimo hru. Vhazování tedy proběhne ve středním pásmu.
     
    17:44
    Ostrované zahrozili ihned z buly. K tomu se postavil Bailey, jenž poslal kotouč rovnou na branku. Hart byl ale v pohotovosti a nepřipustil překvapení.
     
    17:42
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Weal – 2 min., hákování).
     
    16:54
    A další slibná šance pro Flyers! Weise se opřel mezi kruhy do rány bez přípravy, leč mířil přímo do břicha Lehnera. Zdálo se, že střelec netrefil touš úplně ideálně.
     
    16:31
    Zbytek početní výhody už se domácím příliš nedaří, Islanders velice dobře brání a Pelech nyní skvěle šetří čas v prostoru u útočné modré čáry.
     
    15:59
    Teď měli Islanders pořádné štěstí! Díky dobré cloně před brankou se nahození Patricka ztratilo v klubku hráčů a se zvukovým efektem se zastavilo až o tyčku.
     
    15:26
    Twarynski si zpracoval prudkou přihrávku a z levého křídla najížděl na Lehnera. Zřejmě správně se rozhodl vzít situaci na sebe, ale mířil pouze do betonů!
     
    14:50
    Další přesilovka Letců. Kotouč se dostal do tradiční pozice na pravém kruhu k Voráčkovi, jehož piruetu soupeř přečetl a puk už se nachází ve střední třetině.
     
    14:32
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Komarov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:57
    Stejný prohřešek nyní potkal také hosty z New Yorku. Beauvillier si nevšiml, že už se spoluhráč nachází za modrou čárou, což pramenilo v ofsajdovou situaci.
     
    13:26
    Philadelphia se pokoušela o další ofenzivní akci, ale byla zastavena rozhodčím. Ten totiž postřehl postavení mimo hru, hokejisté jsou tedy vykázání do neutrální zóny.
     
    12:32
    Na druhé straně to podobným způsobem zkoušel Myers. Nedokázal ale do rány vložit patřičnou razanci a Lehner si připsal zákrok z kategorie jednodušších.
     
    11:59
    Kuhnhackl poslal puk po hrazení za bránu. Bojovalo se o něj v rohu, což skončilo úspěšněji pro hosty. Vystřelit tedy mohl Leddy, jehož pokus od modré Hart dobře viděl.
     
    11:29
    Nick Leddy byl jako první u volného puku v blízkosti vlastní klece a v obklíčení dokázal přesně rozehrát. Jeho tým se tak pomalu dostává kupředu.
     
    11:15
    Barzal prožil velice aktivní střídání, Flyers s ním měli potíže. Nyní si newyorský útočník potáhl kotouč na levý kruh a vystřelil těsně nad ledem, ale Hart k radosti publika uzavřel všechny škvírky ve výstroji.
     
    10:38
    Ale teď už to bylo vážnější. Do prostoru za kruhy dostal nabito Matthew Barzal, jenž vyslal velice štiplavou střelu. Carter Hart se ale nenechal překonat a zasáhl vyrážečkou!
     
    09:38
    Islanders se pokusili na obdržený gól rychle zareagovat. Dostali se do pásma, vyměnili si několik přihrávek, ale nevedlo to ani k náznaku nějaké příležitosti.
     
    08:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovku a skóre je tím otevřeno! Jakub Voráček z pravého kruhu přihrál na modrou čáru, kde operoval SHAYNE GOSTISBEHERE. Ten měl spoustu prostoru a připravil si dělovku, která cinkla o horní tyč a zapadla do sítě. Asistence: Jakub Voráček, Jordan Weal.
     
    08:16
    Jakub Voráček přemýšlel, zda nezkusit nahození. Nakonec si však vybral zpětnou přihrávku, Letci se dostávají do třetiny pomalejší cestou.
     
    07:56
    Domácí dostávají k dispozici další početní výhodu a nezahájili ji úplně slavně. Nejprve přišli o pásmo a při snaze o rychlý návrat zpět se píská postavení mimo hru.
     
    07:46
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Johnston – 2 min., podrážení).
     
    06:53
    Matthew Barzal se prezentoval neohroženou akcí. Z vlastní obranné zóny se vřítil mezi dvojici beků soupeře a z mezikruží se pokoušel o střelu, ta ovšem neprošla.
     
    06:19
    Komarov nahodil puk ze středního pásma po hrazení za Hartovu klec. Tam zaúřadoval pozičně dobře připravení Radko Gudas, pokryl si puk tělem, a může rozehrát.
     
    06:11
    A to byla velice zajímavá šance! Jeden z obránců Flyers nahodil kotouč od modré čáry. Lehner by si s jeho pokusem v klidu poradil, ale díky záludné teči Vorobjova musel vytáhnout nadstandardní reflex.
     
    05:44
    V přesilovce Isles se nestalo zhola nic. Letci už jsou opět kompletní a mohou tak začít přemýšlet o ofenzivním snažení. Okamžitě se ženou do ofenzivní zóny.
     
    04:31
    Domácí čtyřlístek se brání skvěle. Od soupeře je tato početní výhoda poněkud statická a puk tedy mohl znovu zamířit až na opačný konec ledové plochy.
     
    03:59
    Letci se nenechávají dostat pod žádný tlak, Leddy zahrál za kruhy malinko lehkovážně a Philadelphia tak bez větších potíží vyhazuje.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Weal – 2 min.).
     
    03:26
    Nyní se už Islanders brání poměrně dobře a dvakrát v krátkém časovém sledu posílají touš do bezpečných vod. Philadelphia navíc taktéž bude oslabena!
     
    02:49
    Aktivní je při početní výhodě Jakub Voráček. Nejprve plácl do puku mezi kruhy a Lehner se musel ohánět. Zanedlouho český hráč pálil z větší dálky a Lehner opět zasahuje.
     
    02:20
    Celek z Pennsylvanie se zatím marně snaží překročit modrou čáru. Patrick alespoň protečoval kotouč do prostoru za branku, tam jej však získal soupeř.
     
    02:05
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Kovář – 2 min., hákování).
     
    01:45
    A zanedlouho si hráči v oranžové barvě zahrají první přesilovou hru, mají totiž ponechanou výhodu! Zatím v poklidu kombinují v neškodných prostotech.
     
    01:17
    Letci kombinovali v soupeřově třetině. Od modré čáry se z toho snažil těžit Twarynski, ale byl těsně bráněn a vystřelit tedy nedokázal.
     
    00:32
    Islanders se v útočném pásmu příliš dlouho neohřáli a Vorobjov se vydal obrátit hru. Jeho tým nicméně potkal stejný osud a taktéž musel nebezpečné prostory opustit.
     
    00:11
    Na úvodním vhazování uspěl Vorobjov, Philadelphia tedy mohla bleskurychle založit útočnou akci. Ke své smůle se ale ukvapila a je z toho icing.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou mužstev již vstupují na hrací plochu. Philadelphia oblékne tradiční oranžové dresy, zatímco Ostrované se představí v bílé barvě. Aréna se v Allentownu zaplnila velmi dobře, utkání, které započne za několik málo minut, tak zcela jistě bude mít důstojnou kulisu.
     
    Nutno podotknout, že utkání se odehraje na neutrální půdě v Allentownu. Philadelphia je tedy domácím týmem pouze v částečné míře, nicméně dá se očekávat, že bude mít v hledišti převahu. Allentown se totiž taktéž nachází v Pennsylvanii. PPL Center se může chlubit kapacitou 9 046 diváků.
     
    Fanoušci českých hokejistů se v tomto utkání mají na co těšit! V sestavě Flyers totiž nechybí Radko Gudas, ani Jakub Voráček. Útok Islanders zas skýtá Jana Kováře. Dočkáme se české stopy také v listině střelců?
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Hart (Stolarz) – Friedman, Gostisbehere, Gudas, Hagg, Konecny, Lehtera, Leier, Lindbolm, Myers, Patrick, Provorov, Raffl, Twarynski, Van Riemsdyk, Voráček, Vorobjov, Weal, Weise.

    New York Islanders: Lehner (Gibson) – Aho, Bailey, Barzal, Beauvillier, Dal Colle, Filppula, Fritz, Helgeson, Ho-Sang, Johnston, Komarov, Kovář Jan, Kuhnhackl, Leddy, Pelech, Pulock, Seidenberg, St. Denis..
     
    NEW YORK ISLANDERS

    Newyorčané se musí vyrovnat s odchodem dlouholetého kapitána Johna Tavarese. Dá se tak říci, že Ostrovanům začíná nová éra, u čehož bude také nově příchozí útočník Jan Kovář. Isles zatím odehráli čtyři přípravná utkání, ve kterých si připsali výhru nad Philadelphií a New Jersey. Ve stejném počtu utkání padli, vždy právě s Flyers. Vyrovnají vzájemnou bilanci?
     
    PHILADELPHIA FLYERS

    Letci budou letos obhajovat účast v play-off, kterou si v minulé napínavé základní části dokázali vybojovat. Tým, kde působí hned trojice Čechů (Michal Neuvitrh, Radko Gudas a Jakub Voráček), zatím v přípravě šlape skvěle. Za čtyř utkání totiž odešel pouze jednou poražen! Je to čistě newyorská přehlídka. S Islanders Philadelphia zaznamenala dvě výhry a jednu prohru, k čemuž se přidal také úspěch na ledě Rangers.
     
    Zdravím všechny fanoušky zámořského hokeje! Přípravné zápasy celků NHL jsou v plném proudu a my se společně zaměříme na už čtvrté střetnutí mezi týmy Philadelphia Flyers a New York Islanders v krátkém časovém sledu. Čeká nás gólové představení? Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Gostisbehere (Voráček, Weal), 38. Konecny (Vorobjov) – 37. Kovář (Leddy), 43. Johnston, 62. Pulock (Barzal, Leddy)


    Philadelphia Flyers: Hart (21. Stolarz) – Friedman, Gostisbehere, Gudas, Hagg, Konecny, Lehtera, Leier, Lindbolm, Myers, Patrick, Provorov, Raffl, Twarynski, Van Riemsdyk, Voráček, Vorobjov, Weal, Weise.
    New York Islanders: Lehner (Gibson) – Aho, Bailey, Barzal, Beauvillier, Dal Colle, Filppula, Fritz, Helgeson, Ho-Sang, Johnston, Komarov, Kovář Jan, Kuhnhackl, Leddy, Pelech, Pulock, Seidenberg, St. Denis.
    bahis siteleri