Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Ottawa – Chicago 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.)
Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 1:5 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:0 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 7:3 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
New York Islanders
Sobota 22.09.2018, 01:00 • PPL Center, Allentown • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je konec, vítězství nakonec urval tým z New Yorku! V přesilovce čtyři na tři to hosté sehráli skvěle. Mathew Barzal vše řídil zpoza kruhů a po přihrávce od Leddyho naznačil střelu. Místo rány však posunul kotouč na levý kruh, kde měl napřaženo RYAN PULOCK, jehož dělovka bez přípravy skončila pod břevnem. Flyers tak přišel faul Stolarze draho! Asistence: Mathew Barzal, Nick Leddy.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Stolarz – 2 min., podrážení).
     
    58:23
    Dost možná rozhodnout mohl Fritz! Po střele od modré čáry se k němu totiž odrazil kotouč na dorážku, nicméně Stolarz se stihl přesunout a udržel tak nerozhodný stav.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Raffl – 2 min., sekání).
     
    50:15
    Na druhé straně dostal na levý kruh nabito Travis Konecny, který měl na hokejce velkou šanci. Škoda pro Letce, že vypálil příliš vysoko! Tady by měl Lehner problémy.
     
    49:32
    Mathew Barzal se protáhl po levém křídle a chytře posílal kotouč do brankoviště. Stolarz byl dezorientovaný, ale vzpamatoval se včas a ve spolupráci s beky situaci zvládl.
     
    46:49
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Seidenberg – 2 min., držení hole).
     
    46:19
    To byla šance! Travis Konecny vedl brejk dvou na jednoho. Z levé strany se rozhodl postoupit až před branku, jenže narazil na betony Lehnera. Konecny do vyraženého puku ještě plácl bekhendem, ovšem dorážka skončila mimo!
     
    43:11
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Leddy – 2 min.).
     
    42:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Philadelphia vyrobila hrozivou chybu při rozehrávce zpoza brány. Kotouč se dostal na hůl Baileyho, jehož střelu Stolarz vyrazil před sebe. Na brankovišti se poté spustila mela, ve které se zorientoval ROSS JOHNSTON a zametl gumový nesmysl za čáru. Bez asistence.
     
    37:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci kontrují krásnou akcí a berou si zpět ztracené vedení. Michail Vorobjov poslal ze středního pásma vzdušnou přihrávku do jízdy TRAVISI KONECNYMU. Ten si kotouč zpracoval rukavicí, najel si až před Lehnera a jemně mu umístil černou gumu mezi betony! Asistence: Michail Vorobjov.
     
    36:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostům se z naprostého minima daří vyrovnat a srdce českého fanouška zaplesalo. Pelech přihrál od levého mantinelu před branku, kde číhal JAN KOVÁŘ. Ten napoprvé Stolarzův beton nepřehodil, ale z dorážky již snadno vyrovnal. 1:1! Asistence: Adam Pelech.
     
    27:27
    Jako blesk z čistého nebe přišla velmi těsná situace! Seidenberg naskočil z hráčské lavice, načež se k němu odrazil kotouč. Německý zadák zkusil štěstí z velké dálky, což Hart vůbec nečekal a zachraňovalo ho až břevno!
     
    25:49
    Obrovská šance Radka Gudase! Raffl unikl po levém křídle a přihrál mu před poloodkrytou klec, střelu tahem ovšem zblokoval navrátivší Ho-Sang. Na druhé straně zahrozil Josh Bailey, jehož svižný pokus z kruhu lapil zatím bezchybný Hart.
     
    20:57
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Lehtera – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    20:54
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Hagg – 2 min.).
     
    20:01
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Hart, přichází Stolarz.
     
    18:29
    Josh Bailey se nerozpakoval a zpoza pravého kruhu tvrdě vystřelil. Do dráhy puku chytře sáhl Ho-Sang, Hart ovšem dokázal na teč včas zareagovat a sklízí potlesk!
     
    17:42
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Weal – 2 min., hákování).
     
    16:54
    A další slibná šance pro Flyers! Weise se opřel mezi kruhy do rány bez přípravy, leč mířil přímo do břicha Lehnera. Zdálo se, že střelec netrefil touš úplně ideálně.
     
    15:59
    Teď měli Islanders pořádné štěstí! Díky dobré cloně před brankou se nahození Patricka ztratilo v klubku hráčů a se zvukovým efektem se zastavilo až o tyčku.
     
    15:26
    Twarynski si zpracoval prudkou přihrávku a z levého křídla najížděl na Lehnera. Zřejmě správně se rozhodl vzít situaci na sebe, ale mířil pouze do betonů!
     
    14:32
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Komarov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:38
    Ale teď už to bylo vážnější. Do prostoru za kruhy dostal nabito Matthew Barzal, jenž vyslal velice štiplavou střelu. Carter Hart se ale nenechal překonat a zasáhl vyrážečkou!
     
    08:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovku a skóre je tím otevřeno! Jakub Voráček z pravého kruhu přihrál na modrou čáru, kde operoval SHAYNE GOSTISBEHERE. Ten měl spoustu prostoru a připravil si dělovku, která cinkla o horní tyč a zapadla do sítě. Asistence: Jakub Voráček, Jordan Weal.
     
    07:46
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Johnston – 2 min., podrážení).
     
    06:11
    A to byla velice zajímavá šance! Jeden z obránců Flyers nahodil kotouč od modré čáry. Lehner by si s jeho pokusem v klidu poradil, ale díky záludné teči Vorobjova musel vytáhnout nadstandardní reflex.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Weal – 2 min.).
     
    02:05
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Kovář – 2 min., hákování).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Gostisbehere (Voráček, Weal), 38. Konecny (Vorobjov) – 37. Kovář (Leddy), 43. Johnston, 62. Pulock (Barzal, Leddy)


    Philadelphia Flyers: Hart (21. Stolarz) – Friedman, Gostisbehere, Gudas, Hagg, Konecny, Lehtera, Leier, Lindbolm, Myers, Patrick, Provorov, Raffl, Twarynski, Van Riemsdyk, Voráček, Vorobjov, Weal, Weise.
    New York Islanders: Lehner (Gibson) – Aho, Bailey, Barzal, Beauvillier, Dal Colle, Filppula, Fritz, Helgeson, Ho-Sang, Johnston, Komarov, Kovář Jan, Kuhnhackl, Leddy, Pelech, Pulock, Seidenberg, St. Denis.
    bahis siteleri