Philadelphia – NY Rangers 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 6:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 3:5 (kon.)
Chicago – Ottawa 1:2 (kon.) | Edmonton – Arizona 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 3:4 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 28.09.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:38 Connor McDAVID - 3:2
     
    62:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí vítězí! Ekman-Larsson fatálně zachyboval jako poslední hráč na útočné modré čáře, kde mu puk vypíchl Rattie a vyslal do úniku CONNORA MCDAVIDA, který měl takový náskok, že si mohl dovolit u mezikruží zabrzdit a forhendovým blafákem přehodit pravou nohu Anttiho Raanty. Asistence: Ty Rattie.
    40:35 Tobias RIEDER - 2:2
     
    40:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je nečekaný úvod třetí třetiny. Oilers ve vlastím oslabení srovnávají na 2:2! Ryan Strome dostal možnost rozvíjet rychlý protiútok, na jehož konci ideálně načasoval přihrávku na bývalého Kojota TOBIASE RIEDERA. Ten zprava pálil golfákem bez přípravy a našel mezírku mezi brankovou konstrukcí a přesunujícím se Raantou. Asistence: Ryan Strome.
    31:47 Christian FISCHER - 1:2
     
    31:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti využívají přesilovou hru a vrací se do vedení! Opět u toho byl mladíček Keller, který z rohu útočného pásma přihrál před kruhy na CHRISTIANA FISCHERA. Ten položil koleno až na led a vyslal neskutečnou ránu příklepem, která proletěla nad levou nohou Koskinena za brankovou čáru. Asistence: Clayton Keller, Alex Goligoski.
    25:58 Connor McDAVID - 1:1
     
    25:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Na konci šestadvacáté minuty je vyrovnáno na 1:1! Bear v dobré šanci z mezikruží ještě narazil na soupeřova gólmana. Domácí se ale vzápětí dostali do přečíslení dvou na jednoho, které táhl CONNOR MCDAVID a místo riskantní přihrávky přes Goligoského zleva sám vystřelil mezi Raantovy betony. Bez asistence.
    04:35 Clayton KELLER - 0:1
     
    04:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    První vážnější akce Coyotes končí gólem! CLAYTONU KELLEROVI při akci tři na dva utekl puk doprava, kde zrovna jel Goligoski a zadovkou mu kotouč vrátil. Mladičký útočník pak prudce vystřelil zápěstím a Koskinenovi prošel zpomalený puk mezi nohama až do sítě. Asistence: Alex Goligoski, Brendan Perlini.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. McDavid, 41. Rieder (R. Strome), 63. McDavid (Rattie) – 5. Keller (Goligoski, Perlini), 32. Fischer (Keller, Goligoski)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Montoya) – Larsson (A), Klefbom, Benning, Nurse, Bear, Garrison – Rattie, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Yamamoto, Draisaitl, Lucic – Puljujärvi, R. Strome, Rieder – Åberg, Brodziak, Caggiula.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Connauton, Oesterle, Goligoski – Fischer, Stepan (A), Pánik – Hinostroza, Keller, Perlini – Cousins, Richardson, Dauphin – Kempe, D. Strome, Crouse.

    Rozhodčí: Sutherland, Walsh – Alphonso, Gawryletz

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri