Ostrava – Slavia 2:1 (kon.) | Teplice – Jablonec 1:2 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
2:1 (2:1)
SK Slavia Praha
Neděle 30.09.2018, 15:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Slavii se ale zatím nedaří vypracovat si závěrečný tlak. Mešanović navíc při odkopu dojel Stronatiho a je tady další žlutá karta.
     
    85
    Granečný se téměř probil přes čtyři hráče Slavie, ale nakonec míč ztratil. Stocha poté nevybíravě dojel Fleišman, jenž také za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.
     
    84
    A znovu se žlutí. Granečný se se štěstí prodíral s míčem středem hřiště, ale nakonec podle sudího zahrál šlapákem proti Hušbauerovi a také on je potrestán žlutým kartónkem.
     
    81
    Olayinka byl nyní v souboji se Šindelářem později a skluzem podrazil domácího stopera. Navíc od sudího vyfasoval žlutou kartu.
     
    67
    Následně obdržel žlutou kartu hostující Miroslav Stoch, který si ji vysloužil zřejmě za nějaké nemístné protesty na adresu sudího.
     
    60
    Sudí Berka se ještě vrátil k zákroku Josefa Hušbauera, jenž se snažil přerušit postup Baníku a ocenil počínaní hostujícího kapitána žlutým kartónkem.
     
    37
    A opět se žlutí. Slavia se sice ubránila přímému kopu, ale Traoré poté přišel pozdě do souboje a svého soka nepříjemně prošlápl. Další standardní situace pro domácí.
     
    36
    Bořil nyní v souboji zasáhl loktem svého soupeře a uviděl žlutou kartu. Domácí tribuny včetně trenéra Paníka si žádali přezkoumání videa, ale k tomu podle všeho nedojde.
     
    16
    Na sudího se okamžitě sesypali hráči Baníku a vše odnesl žlutou kartou Martin Fillo.
    15. Červená karta
     
    15
    Tak pozor, vše je jinak! Sudí Berka tasí přímou červenou kartu a Milan Baroš putuje předčasně pod srchu.

    Radomír Fukala

    Branky: 20. Fillo (Holzer), 45+4. Fillo (Holzer) – 27. Stoch (Baluta)

    Karty:   16. Fillo (OVA), 84. Granečný (OVA), 85. Fleišman (OVA) – 36. Bořil (SLA), 37. Traoré (SLA), 60. Hušbauer (SLA), 67. Stoch (SLA), 81. Olayinka (SLA), 90+2. Mešanović (SLA)   15. Baroš (OVA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 2:8. Rohy: 4:7.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman – Fillo, Mešaninov (86. Procházka), R. Hrubý, Holzer (79. Granečný) – Baroš (C), Diop (88. O. Šašinka).
    Náhradníci: Budinský – Granečný, Jirásek, P. Breda, O. Šašinka, J. Šašinka, Procházka.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil (75. Frydrych) – Souček, Traoré (46. Mešanović) – Stoch, Hušbauer (C), Zmrhal – Baluta (57. Olayinka).
    Náhradníci: Kovář – Olayinka, Zelený, Matoušek, Mešanović, Frydrych, Valenta.

    Rozhodčí: Berka – Kříž, Vlček

    Diváci: 14 294
    bahis siteleri