Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Košice – Nitra 3:1 (kon.) | Zvolen – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
Detva – Trenčín 2:4 (kon.) | Miskolc – Banská Bystrica 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HK Detva
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Pátek 05.10.2018, 18:00 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:09
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETER SOJČÍK, který dostal přesný pas od Branka Radivojeviče. Krásnou kličkou oklamal domácího obránce a poté zavěsil. Asistence: Radivojevič a Pardavý.
     
    34:42
    Tým Detva právě vstřelil branku! Autorem branky je PETER VALENT, který překonává svého jmenovce Michala po rychlé střele na ose hřiště k levé tyči a snižuje stav utkání na 2:3! Asistence: Tibenský.
     
    28:03
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DENIS HUDEC, který precizní tečí bratrovy střely překonává Petrika. Dukla odskakuje do dvoubrankového vedení! Asistence: Hudec M. a Švec.
     
    25:10
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba domácího brankáře Petrika! Autorem branky je LUKÁŠ BOHUNICKÝ, který vystřelil od modré. Petrikovi se puk pomalu přetočil za brankovou čarou. Tohle měl domácí brankář jednoznačně chytnout. Asistence: Sojčík.
     
    15:32
    Tým Detva právě vstřelil branku! Autorem branky je MICHAL MURČEK, který vyrovnává stav utkání na 1:1 po krásné střele k tyči! Domácí využívají svou první přesilovou hru. Asistence: Ščurko a Chovan.
     
    08:29
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MILAN BARTOVIČ, který chytrou střelou střílí svou šestou branku v letošní sezóně. Trenčín potvrzuje dobrý vstup do utkání. Asistence: Sádecký a Hecl.

    Ondřej Klos

    Branky a nahrávky: 16. Murček (Ščurko, Chovan), 35. Valent (Tibenský) – 9. Bartovič (Sádecký, Hecl), 26. Bohunický (Sojčík), 29. Hudec (Hudec, Švec), 49. Sojčík (Radivojevič, Pardavý)


    HK Detva: Petrík (Riečický)- Kuklev, Chovan, Hraško, Gachulinec, Jendrol, Šimon, Fekiač F., Sládok- Puliš, Murček, Ščurko- Žilka, Magogin, Ďaloga- Král, Fekiač V., Surový- Chovan, Valent, Tibenský
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko)- Luža, Rýgl. Holenda, Cebák, Bohunický, Bokroš, Hudec, Spankovič- Sojčík, Olvecký, Radivojevič- Hecl, Sýdecký, Bartovič- Mikula, Bližňák, Varga- Švec, Pardavý, Hudec

    Rozhodčí: Milan Novák
    bahis siteleri