Kovo Praha – Most 2:3 (po s.s.) | Letohrad – Plzeň 1:0 (po pr.) | Hr. Králové – Kladno 2:5 (kon.)
Kert Park Praha – Sudoměřice 7:1 (kon.) | Pardubice – Ústí n/L 6:0 (kon.)
konec
HBC Pardubice
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Elba DDM Ústí nad Labem
Neděle 07.10.2018, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Příjemné nedělní odpoledne z Pardubic! CROSSDOCK hokejbalová extraliga pokračuje svým tento víkend opět nabitým programem, který nachystal pro milovníky hokejbalu hned dvě plnohodnotná kola. V tom dnešním se utká i domácí Autosklo s ústeckou Elbou, přičemž taktická přípravy během týdne se lépe připravovala Severočechům. Ti totiž poslední zápas odvládli po prodloužení, když porazili pražské Kovo. To Pardubice nezažily minulý týden ani trochu povedený víkend, hrály totiž dva zápasy a obě tyto domácí střetnutí prohrály, 0:4 s Kladnem a debaklem 0:8 s Karvinou. Dnes se ale opět hraje o tři hodnotné body!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:35
    Nejproduktivnější ústecký plejer Soukup už si hned přebíral nahrávku ve středu pole a šel by možná i sám na branku, nakonec mu ale míček přeskočil hokejku a bylo po akci.
     
    01:27
    Poprvé se déle udrželi v útočném pásmu také Pardubice, nic důležitého tam ale zatím nevybojovali.
     
    02:39
    Tohle zavánělo vedením Elby! Červenka se dostal před gólmanem domácích k dvojí dorážce, když se neprosadil on, měl ještě příležitost Michajličenko. Ani on ale neotevřel skóre zápasu.
     
    03:16
    Východočeši se hnali do rychlého brejku, který tvrdou ranou z pravého křídla zakončoval Krejčí. Rechtorik se ale stihl bezpečně přesunout a také zasáhnout.
     
    04:09
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Grus – 2 min., zdržování hry).
     
    04:47
    Autosklo kombinuje na polovině hostů, jenomže Ústí dobře vyčkává, takže nenechá domácím ani kousek prostoru navíc. Nutno tedy podotknout, že v předbrankovém prostoru toho zatím příliš nebezpečného k vidění nebylo.
     
    05:51
    Dlouho hrající pětici vysvobozuje výhozem až k brance domácím Soukup, Pardubicím se zatím početní výhoda ve velký tlak ale přeměnit nedaří.
     
    06:18
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Poláček – 2 min., vysoká hůl).
     
    07:02
    Opět, domácí kombinují a drží míček na svých holích, potřebné závary před brankářem Severočechů, o což se nyní Autosklo hodně snažilo, ale nepřichází.
     
    07:29
    Do odraženého míčku se hned na levém kruhu opřel Filip, do prudké střely mu však obětavě skočil ústecký Červinka, jenž tak na dnešní zápas bude mít slušnou památku.
     
    09:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nicolas Langr rychle spěchal za branku hostí, kde se zhostil odraženého míčku. Chvíli na to už ho nahrával na pravé křídlo, kam si rychle nabíhal TOMÁŠ ZAJÍČEK, jenž vymetl prázdné místečko v hostující kleci – 1:0!
     
    09:57
    Elba to pochopitelně nevzdává a hned se snažila odpovědět, Pardubice však pečlivě brání a nepouštějí hosty do zakončení.
     
    11:34
    Chyběl kousek a hosté by se dočkali vyrovnání! Byl to zřejmě Červinka, který si z levého rohu počkal, až se u zadní tyčky uvolní Gottfried. Když se tak stalo, dostal druhý jmenovaný prudkou nahrávku, kterou jen těsně nedokázal zamést za tyčku!
     
    12:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Šimon Moravec nahrál před branku na mladíka JIŘÍHO BUCKA, jenž prokázal rychlé ruce a povedenou trefou, když si míček cinkl o konstrukci branky, posílá domácí už do dvoubrankového vedení!
     
    13:33
    Aktivita teď zůstává spíše na straně domácích, Ústí s průběžným stavem musí ale hned něco začít dělat, jinak bude pozdě, jelikož Pardubicím pochopitelně dvoubrankový trhák stačit nebude.
     
    14:09
    Moravec prošel přes modrou čáru a snažil se projít i před dva beky, ty mu ale vystavili jasnou stopku.
     
    14:55
    Poslední vteřiny první periody se táhnou a stále se přerušuje, hraje se každopádně u branky domácích.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:38
    Začátek druhé třetiny končí ve stejném stylu, jako se tak dělo na konci té první. Tedy kouskováním hry v podobě neustálých přerušení.
     
    16:43
    Kubeš vysunul na branku hostů Skřivánka, kterému však u koncovky scházel jeden krok, takže pouze bouchl neúspěšným bekhendem.
     
    17:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale další souhra už domácím vychází! Pavel Kubeš prostrčil míček na ONDŘEJE BŘEZINU, který už dokázal dostat oranžový předmět do sítě – 3:0!
     
    18:33
    Na druhé straně hledal z pravé strany Gottfried bekhendem Soukupa, jenomže ten zakončit nemohl, protože se k němu míček přes jednoho z defenzivních borců nedostal.
     
    20:11
    V další nebezpečné koncovce byl k vidění pardubický Filip, ten však při pádu zřejmě upadl na ruku, nebo ho trefil bránící hráč. Suma sumárum to však neznamená vůbec nic.
     
    20:55
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Krejčí – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Grus – 2 min., hrubost).
     
    21:27
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Gottfried – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:43
    Hraje se tak čtyři na tři, první přesilovkou střelu si připsal Česák. Prudká rána dnes z velice oblíbené pravé strany ale letěla těsně nad branku a do ochranné sítě.
     
    23:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Březina si přisedl na modré nahrávku, jenomže z této už zdánlivě ztracené situace nakonec ještě nahrál na JOSEFA ČESÁKA, který po povedené kličce dává čtvrtou branku Pardubic!
     
    23:46
    Ústecký Vacek se z ničeho nic objevil najednou před domácí brankou s míčkem na hokejce, těsně však levý růžek domácí svatyně vymést nedokázal!
     
    25:55
    Ze zápasu se stal spíše boj o míček, a to převážně uprostřed hřiště, kde k němu teď nemá blíže nikdo. Každopádně vývoj hodně napovídá, že o třech bodech už je s velkou pravděpodobností rozhodnuto. I včera Elbě se ale potvrdilo, že dostat čtyři branky během chvíle není nemožné, proto se nevzdávají.
     
    27:23
    Hra ze strany na stranu pokračuje, nyní byl v permanenci brankář Ústí, chvílí předtím zase musel být ve středu ten domácí, ovšem oproti svému spoluhráči to mohl mít bez zásahu.
     
    29:31
    S blížící se přestávkou sirénou už se hra opět často přerušuje a tím kouskuje, jako by si to hráči dali dnes už za tradici.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    43:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí si vývoj zápasu užívají a po souhře Ondřeje Březiny a zakončujícího PAVLA KUBEŠE už to je 5:0!
     
    44:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A pětibrankové vedení domácím nestačilo, takže se ještě prosazuje NICOLAS LANGR, jenž s největší pravděpodobností už uzavírá branková účet dnešního střetnutí – 6:0!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Pardubice dnes ovládly jednoznačným výsledkem 6:0 duel s ústeckou Elbou a zároveň tak rychle nechali zapomenout na předchozí bídný víkend. Z tohohle totiž berou pět bodů, Severočeši naopak nula, a to když alespoň k jednomu měli blíže včera s Kert Parkem. (15:58:55)

    Ondřej Novotný


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Zajíček (Langr), 13. Bucek (Moravec), 18. Březina (Kubeš, Skřivánek), 24. Česák (Březina), 44. Kubeš (Březina), 45. Langr (J. Bucek, Moravec)


    HBC Pardubice: Foršt (Dvořáček) – Filip, Krejčí, A. Bucek, Zajíček, Turyna, Kvapil, Deml – Česák, Urbanec, L. Moravec, Š. Moravec, Kubeš, J. Bucek, Skřivánek, Březina, Strouhal, Langr, Bílý.
    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Banda) – Grus, Haken, Michajličenko, Poláček, Růžička, Sedláček, Smolík – Baka, Bím, Čejka, Červinka, Gottfried, Haas, Kváš, Soukup, Tomáš, Vacek,
    bahis siteleri