Nitra – Zvolen 2:3 (po pr.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 2:1 (3:1 po s.n.)
Trenčín – Miskolc 4:0 (kon.) | Žilina – Košice 4:3 (2:1 po s.n.) | MAC Budapešť – Detva 2:4 (kon.)
konec
MAC Budapešť
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
HK Detva
Neděle 07.10.2018, 18:00 • Ice Rink, Budapešť • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    MAC Budapešť vstřelil branku!
    CHRIS BODÓ zachytil mezi kruhy příšernou přihrávku hostujícího obránce napříč obranným pásmem a zblízka zvedl puk do horního růžku.
    Bez asistence.
     
    35:22
    HC 07 Detva právě vstřelil branku!
    Domácí po prostřídání rozehrávali zpoza vlastní brány, jenže hrubě nepřesnou přihrávku zachytil na modré čáře Murček a po jeho přihrávce protřepal RADOVAN PULIŠ zespoda Bálizsovu láhev s pitím, položenou na horní síti.
    Asistence: Michal Murček.
     
    29:43
    MAC Budapešť vstřelil branku!
    Tak konečně radost i pro fanoušky v maďarské metropoli. Hraško smolně upadl a domácí ujeli v oslabení dva sami na brankáře. KRISZTIÁN NAGY si vyměnil kotouč s Terbócsem a doklepl do prázdné klece.
    Asistence: István Terbócs.
     
    25:39
    HC 07 Detva právě vstřelil branku!
    Hosté jsou hokejově úplně jinde než maďarské mužstvo. V útočném pásmu rozebrali domácí obranu do šroubku, český obránce Šimon si vyměnil kotouč s Chovanem a JOZEF TIBENSKÝ tečoval jeho střelu od modré čáry do sítě.
    Asistence: Martin Šimon, Matúš Chovan.
     
    11:20
    HC 07 Detva právě vstřelil branku!
    Útočným pásmem s lehkostí prokličkoval MATÚŠ CHOVAN a nádherný průnik zakončil bekhendem po ledě mezi Bálizsovými betony.
    Asistence: Michail Kuklev.
     
    5:12
    HC 07 Detva právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili ve vlastním oslabení. Chovan šikovně vypíchl kotouč domácí přesilovkové formaci, jeho průnikový pas mezi beky převzal v plné rychlosti RADOVAN PULIŠ a perfektně provedeným blafákem po ledě skóruje. Asistence: Matúš Chovan.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 30. Nagy (Terbócs), 59. Bodó – 6. Puliš (Mat. Chovan), 12. Mat. Chovan (Kuklev), 26. Tibenský (Šimon, Mat. Chovan), 36. Puliš (Murček)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Burt, Garát, Vokla, Dudás, Kreisz, Bukor – Klempa, Brown, Dansereau – Pápa, Nagy, Terbócs – Szabad, Langkow, Bodó – Odnoga, Majoross, Szigeti
    HK Detva: Riečický (Petrík) – Mar. Chovan, Kuklev, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Jendroľ, Gachulinec, Šimon – Ďaloga, V. Fekiač, Žilka – Ščurko, Murček, Puliš – Surový, Magogin, Král – Tibenský, Valent, Mat. Chovan

    Rozhodčí: Novák, Goga – Šefčík, Valo

    Diváci: 550
    bahis siteleri