Něman Grodno – Eisbären 2:4 (kon.) | Tappara – Djurgården 5:1 (kon.) | JYP – Lugano 0:1 (kon.)
Skellefteå – IFK Helsinky 3:4 (po pr.) | Malmö Redhawks – Mnichov 6:1 (kon.) | Storhamar – Třinec 6:2 (kon.)
Vienna Capitals – Zürich 2:6 (kon.) | Aalborg – Frölunda 1:5 (kon.) | Norimberk – Rouen 2:5 (kon.)
Zug – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Bolzano – Tychy 6:4 (kon.) | Cardiff – Växjö 5:6 (po pr.)
konec
Norimberk Ice Tigers
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Les Dragons de Rouen
Úterý 16.10.2018, 19:30Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 DESCHAMPS - 2:5
     
    59:49
    Rouen právě vstřelil branku!
    Senzace je dokončena! Aleardi a NICOLAS DESCHAMPS v situaci dva na jednoho měli opravdu lehkou práci, kotouč končí v prázdné brance a Francouzi tak mohou slavit postup do play off. Asistence: Alexander Aleardi, Anthony Guttig.
    54:40 DESCHAMPS - 2:4
     
    54:37
    Rouen právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu krásná souhra hostů! Florian Chakiachvili nahrál na Aleardiho, mezitím si najel více dopředu a jakmile se mu puk vrátil zpět, předal jej na druhou stranu branky na NICOLASE DESCHAMPSE, který vrací Dragons dvoubrankové vedení. Asistence: Florian Chakiachvili.
    49:40 ALANOV - 2:3
     
    49:40
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Pro domácí přichází veledůležitý kontaktní gól a jsou tak zpátky ve hře o postup do play off. EUGEN ALANOV krátce po buly vymetl levý horní roh a snižuje na 1:2. Asistence: Dane Fox, William Acton.
    34:38 MIKLÍK - 1:3
     
    34:38
    Rouen právě vstřelil branku!
    Rouen odskakuje svému soupeči na rozdíl dvou branek. Aleardi zpoza branky nejprve zvolil přihrávku na levé křídlo, ta se mu ovšem vrátila zpět. Na druhý pokus si tedy vybral MICHELA MIKLÍKA stojícího přímo před brankou, ke kterému se kotouč navíc odrazil od brusle jednoho z obránců. Miklík pohotovou trefou navyšuje náskok. Asistence: Alexander Aleardi, Nicolas Deschamps.
    24:14 LAMPÉRIER - 1:2

    via Gfycat

     
    24:14
    Rouen právě vstřelil branku!
    Dragons se prosazují ihned po skončení početní nevýhody. LOIC LAMPÉRIÉR zachytil před útočnou modrou čarou přihrávku o mantinel a měl dostatek prostoru na zakončení. První pokus gólman vyrazil, druhý už si našel cestu do branky. Asistence: Chad Langlais.
    14:50 LALONDE - 1:1
     
    14:50
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Také domácí se prosazují v početní výhodě. Puk si zpoza branky našel cestu na pravé křídlo, odtud přihrávka putovala na modrou čáru, kde SHAWN LALONDE tvrdou ránou z voleje překonal hostujícího brankáře. Asistence: Brandon Buck, Jason Bast.
    11:10 ALEARDI - 0:1
     
    11:10
    Rouen právě vstřelil branku!
    A tato přesilovková snaha končí gólem. Puk nejprve letěl na Treutleho z leva, brankář jej ale pouze vyrazil před sebe, kde se jej zmocnil Langlais a přihrál do levého kruhu, kde na volného ALEXANDER ALEARDIHO zívala odkrytá branka. Asistence: Chad Langlais, Nicolas Deschamps.

    LB

    Branky a nahrávky: 15. Lalonde (Buck, Bast), 50. Alanov (Fox, Acton) – 12. Aleardi (Langlais, Deschamps), 25. Lampérier (Langlais), 35. Miklík (Aleardi, Deschamps), 55. Deschamps (Chakiachvili), 60. Deschamps (Aleardi, Guttig)


    Norimberk Ice Tigers: Treutle (Jenike) – Aronson, Gilbert, Bender, Lalonde, Weber, Jurcina, Stephan, Kislinger – Bast, Buck Brown – Weiß, Acton, Reimer – Alanov, Dupuis, Pföderl – Fox, Bassen, Segal
    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Papillon) – Chakiachvili, Roy, Dusseau, Langlais, Brodeur, Makinen, Reynaud, Cantagallo – Deschamps, Guttig, Aleardi – Caron, Koivisto, Miklík – Lampérier, Ritz, Thinel – Bedin, Colotti, Nesa

    Rozhodčí: Benvegnu, Kopitz – Wölzmüller, Hofer
    bahis siteleri