Třebíč – Havířov 1:2 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 2:3 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 4:0 (kon.)
Jihlava – Slavia 3:0 (kon.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
6:3 (2:2, 2:1, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 17.10.2018, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Od nového týdne převzal Frýdek-Místek nový trenér Vlastimil Wojnar a pozitivní efekt se dostavil ihned, rysi zvítězili na ledě Prostějova po povzbudivém výkonu 3:2. Nabitý týden pro červenobílé pokračuje domácím zápasem proti třinácté Kadani, kterou mohou Slezané přeskočit v tabulce. Zápas začíná ve středu v 18:00 v hale Polárka.
     

    VÝMĚNA TRENÉRŮ FRÝDEK-MÍSTEK POVZBUDILA

    V pondělí se hráči i veřejnost dozvěděli o velké změně. Tým opustili trenéři Jiří Juřík a Marek Malík, kteří byli ještě u toho, když Frýdek-Místkek postupoval z Druhé ligy. Za odvedenou práci jim náleží velký dík. Nově mužstvo převzal bývalý trenér třinecké juniorky Vlastimil Wojnar a asistenta mu bude dělat Jozef Daňo. Než se však k mužstvu připojí ze zámoří, je Wojnarovi k ruce Jiří Raszka.

    Nový impulz hráčům Frýdku-Místku pomohl hned v prvním utkání pod Wojnarovým vedením. Frýdek-Místek po trudné sérii osmi porážek v řadě spadl na poslední místo a hrál na ledě Prostějova. Jestřábi měli naopak v zádech čtyři výhry v řadě, přesto se museli před Frýdeckomísteckými po zápase sklonit.

    Slezané nezačali nejlépe, od deváté minuty prohrávali . Druhá třetina však vyšla Frýdku-Místku fantasticky. Nejprve zařídil vyrovnání Filip Haman, který se v dresu rysů objevil v této sezóně teprve podruhé. Do vedení pak Frýdek-Místek poslal Jan Kalus. Domácí ještě reagovali vyrovnáním, ale poslední slovo měli hosté, ve 38. minutě rozhodl o vítězství Frýdku-Místku svým třetím gólem v sezóně bývalý hráč Prostějova Jan Rudovský.

    Frýdek-Místek díky vítězství poskočil před Ústí nad Labem na předposlední místo tabulky, hlavně ale tato výhra může hráčům dodat tolik potřebné sebevědomí. Nejproduktivnějším rysem je stále se sedmi body (3+4) Rostislav Martynek, který se po dlouhé pauze v Prostějově opět objevil na soupisce Frýdku-Místku. Adam Raška a Jonáš Peterek naopak stále ještě chyběli, když předtím reprezentovali v české osmnáctce. Stejný počet bodů jako Martynek má ještě Dan Przybyla a nejlepším střelcem týmu je čtyřgólový David Klimša.

    V brance Frýdku-Místku dostal proti Prostějovu důvěru Nick Malík, který má na kontě zatím sedm startů s úspěšností zákroků 89,07 % a průměrem 3,17 gólů na zápas. Záda mu na střídačce kryl Jan Hlaváč z důvodu nepřítomnosti Lukáše Danečka, který odcestoval s třineckými Oceláři za Ligou mistrů do Norska.
     
    POSLEDNÍ ZÁPAS FRÝDKU-MÍSTKU

    Prostějov – Frýdek-Místek 2:3

    Branky a nahrávky: 9. D. Kolář (Račuk), 37. Nouza (Rašner, Račuk) – 24. Haman (J. Kalus, Kuťák), 26. J. Kalus (Motloch), 38. Rudovský (J. Kalus, Kuťák). Rozhodčí: Barek, Doležal – Kotlík, Zídek. Vyloučení: 5:11. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1253.

    HC Frýdek-Místek: Malík – Husák, Žovinec, Zahradníček, Krisl, L. Kovář, Haman, Hrachovský – Kofroň, Mikulík (C), Martynek (A) – Christov, Novotný, Rudovský – Kaukič, Przybyla, Klimša (A) – Motloch, Kuťák, J. Kalus.
     

    KADAŇ SE V POSLEDNÍ DOBĚ DOSTALA DO SLUŠNÉ FORMY

    Kadaň se v tabulce Chance ligy nachází na třináctém místě, tedy těsně před Frýdkem-Místkem. Na kontě má deset bodů, o jeden více než Slezané. V případě vítězství by tak rysi svého soupeře v tabulce přeskočili.

    Kadaň je nejčastěji inkasujícím týmem celé ligy, dohromady dostala už 66 branek (Frýdek-Místek 46). Zároveň Trhači vstřelili pouze 27 branek, což je nejméně ze všech (Frýdek-Místek 37). Na druhou stranu je třeba říci, že Kadaň prožívá zatím nejlepší období v sezóně. Všechny tři své výhry vtěsnala do posledních čtyř utkání. Po vítězstvích 5:3 nad Havířovem a 2:1 nad Ústí nad Labem Kadaň prohrála 1:4 s Třebíčí, ale poté dokázala porazit doma 3:1 Litoměřice. Na ledě soupeřů zatím Kadaň z šesti utkání vyhrála jediné.

    Poslední zápas sehráli Trhači doma s Litoměřicemi. Kadani se povedla první třetina, ve které se dostala do vedení 2:0 díky brankám Šťovíčka a Trefného. V závěru první dvacetiminutovky sice Litoměřice snížily, ale vyrovnat nedokázaly a ve druhé části pak vrátil Kadani dvoubrankový náskok Šulek. Ve zbytku utkání už žádná branka nepadla, Kadaň tak mohla oslavit tři body.

    V čele produktivity Kadaně je třináctibodový Jaroslav Kůs (1+12), na druhém místě je s deseti body Lukáš Klíma (6+4), nejlepší kanonýr Trhačů. Za nimi pak zeje díra, následují tři hráči se šesti kanadskými body. V brance Kadaně se objevili zatím tři gólmani. Nejvíce startů (8) má na kontě Ondřej Kuchař (úspěšnost 89,88 %, průměr 4,27), do pěti zápasů zasáhl Petr Hamalčík (úspěšnost 83,33, průměr 6,92). Jedno utkání odchytal Dominik Pavlát. Ten stál v brance Kadaně právě naposledy proti Litoměřicím.
     
    POSLEDNÍ ZÁPAS KADANĚ

    Kadaň – Litoměřice 3:1

    Branky a nahrávky: 11. Šťovíček (Holý), 14. Trefný (Kůs, Chlouba), 34. Šulek (Svoboda, Říha) – 19. Šik (Flynn, Zadražil). Rozhodčí: Luczków, Vokřál – Kokrment, Coubal.Vyloučení: 6:3. Využití: 1:0. Diváci: 352. Střely na branku: 23:16.

    SK Trhači Kadaň: Pavlát – Trefný, Szathmáry, Novák, Holý, Blaha, Grebeňuk – Klíma, Kůs, Wágner – Chlouba, Šťovíček, Jánský – Müller, Rindoš, Tupý – Šulek, Říha, Svoboda.
     
    SLEZANÉ V MINULÉM ROČNÍKU KADAŇ TŘIKRÁT ZDOLALI

    V předešlé sezóně Frýdek-Místek uhrál ve vzájemných zápasech s Kadaní celkem deset bodů. Nejprve na ledě soupeře zvítězil 4:3. Pak přišla jediná ztráta, když rysi doma prohráli s Kadaní 4:5 po nájezdech, i když vedli už 3:0. Na ledě Trhačů pak rysi zvítězili 3:1 a nakonec stejným výsledkem vyhráli i před domácím publikem.

    Ve 48. kole tehdejší WSM Ligy Slezany dostal do vedení v první třetině Daniel Štumpf a po devíti minutách zvýšil v oslabení Michal Kovařčík. Poté sice snížil Polák, ale ještě v první části se prosadil na konečných 3:1 Jan Kalus.

    Tato výhra však byla zatím jedinou tříbodovou na domácím ledě proti Kadani. Jinak nás vždy tento soupeř velmi zlobil. V minulosti najdeme jedno vítězství Kadaně v Polárce po základní hrací době a dva zápasy dospěly do prodloužení či nájezdů.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Frýdek-Místek – Kadaň 3:1

    Branky a nahrávky: 4. Štumpf (M. Kovařčík, Piegl), 9. M. Kovařčík, 16. J. Kalus (Klimša, Mikulík) – 14. Polák (Buchtela, Kadeřávek). Rozhodčí:Doležal, Fiala – Gančarčík, Konvička. Vyloučení: 8:4, navíc Kůs (Kadaň) 10 min. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 1114. Střely na branku: 31:24.

    HC Frýdek-Místek: L. Daneček – Zahradníček, Matyáš, L. Kovář, Pastor, Piegl, Foltýn, Hrachovský – Martynek, M. Kovařčík, Štumpf – J. Kalus, Klimša, Mikulík – Poruba, Kofroň, Kuťák – Franek, Kafka, Przybyla.

    SK Kadaň: Dvořák – Trefný, Buchtela, Kadeřávek, Šefl, Hlaváček, Blaha – Kůs, Krejčiřík, Hejcman – Chrpa, J. Müller, Rindoš – Rezek, Polák.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Frýdek-Místek: Malík (Hlaváč) – Žovinec, Husák, Haman, Zahradníček, Krisl, L. Kovář, Bartko – Hladonik, Mikulík (C), Kofroň – Rudovský, Novotný, Kaukič – Klimša (A), Przybyla, Christov – J. Kalus, Kuťák, Motloch.

    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Kuchař) – Szathmáry (A), Trefný (C), Blaha, Novák, Grebeňuk, J. Holý – Wágner, Kůs (A), Klíma – J. Svoboda, Šťovíček, Chlouba – Tupý, Rindoš, Maršoun – Říha, Šulek.

    Rozhodčí: Robert Čech, Tomáš Cabák – Tomáš Měkýš, David Otáhal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí se okamžitě po buly dostali do pásma soupeře, ale byla to Kadaň, která jako první vystřelila na bránu, ovšem Malík byl připraven.
     
    00:42
    Lukáš Klíma nebezpečně vypálil z levé strany a Malíkovi vypadl kotouč z lapačky, ovšem nebezpečí zahnala frýdeckomístecká obrana.
     
    01:15
    Jan Rudovský si udělal místo, ovšem jeho následný pokus k levé tyči vytěsnil Pavlát.
     
    01:36
    Následně to byl na druhé straně Vít Christov, ovšem Pavlát si s jeho střelou rovněž poradil a zatím vidíme velice aktivní začátek utkání.
     
    02:08
    Nyní musel Malík vyrážet střelu svou holí a posléze se domácí rysi provinili zakázaným uvolněním.
     
    02:34
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Říha – 2 min., držení).
     
    02:45
    Domácí jsou prvním týmem, který si dnes zahraje přesilovku. Následně to byl Hladonik, který napálil jen pravou tyč Pavlátovy brány!
     
    03:27
    Posléze se Trhači vysvobodili a udrželi pár cenných vteřinek v pásmu Frýdku-Místku.
     
    03:49
    Posléze to vzal na sebe Štěpán Novotný, ovšem jeho střelu z levé strany chytil do lapačky Pavlát.
     
    04:25
    Kadaň se zatím v oslabení hodně dobře brání a dokonce se i vydala do útoku.
     
    04:34
    Hosté v plném počtu.
     
    05:18
    Hosté dál pokračují v aktivní hře, ovšem už v plném počtu.
     
    05:30
    Následně ale Trhače od dalšího útoku zastavil ofsajd a následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    05:57
    Jan Kalus, který si v minulém zápase přičetl tři body během deseti střídání se nyní dostal po pravé straně do útočného pásma.
     
    06:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí dávají gól a jdou do vedení! David Kofroň nahodil skvělý puk před bránu z pravé strany, kde se nacházel MILAN MIKULÍK, který byl důrazný a dostal kotouč do odkryté brány. Asistence: David Kofroň a Lukáš Kovář.
    06:30 Milan MIKULÍK - 1:0
     
    07:16
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači bleskově odpovídají a stav je tak opět srovnán! Jakub Trefný nahodil kotouč na bránu, se kterým si Malík dvakrát neporadil a následně dorazil puk do odkryté svatyně LUKÁŠ KLÍMA. Asistence: Jakub Trefný.
    07:16 Lukáš KLÍMA - 1:1
     
    08:04
    Hosté se nyní provinili zakázaným uvolněním a hra se přesune před bránu Pavláta.
     
    08:26
    Jan Hladonik mohl rozvlnit síť hostující svatyně, ale Pavlát si s jeho pokusem poradil.
     
    08:49
    Následně domácí vymysleli velice pohlednou akci, po které se ale vyznamenal opět brankář Dominik Pavlát!
     
    09:55
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Po aktivní hře Trhačů v útočném pásmu vypálil LUKÁŠ ŘÍHA přesně mezi betony Malíka. Asistence: Šimon Szathmáry a Jakub Trefný.
    09:55 Lukáš ŘÍHA - 1:2
     
    10:10
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Blaha – 2 min., napadení).
     
    10:25
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a srovnávají na 2:2! Velké zvraty vidíme v první třetině. Jan Rudovský poslal kotouč před bránu z levé strany, kde se nacházel ŠTĚPÁN NOVOTNÝ a ten z první zavěsil za záda Pavláta. Asistence: Jan Rudovský.
    10:25 Štěpán NOVOTNÝ - 2:2
     
    11:17
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Kofroň – 2 min., sekání).
     
    11:35
    Potom co domácí srovnali v přesilové hře se nyní budou muset bránit.
     
    12:15
    Frýdeckomístečtí se vysvobodili z tlaku Kadaně a vyvezli kotouč.
     
    13:09
    Posléze se opět povedlo rysům vyhodit kotouč ze své třetiny a Trhači si stále nic nevytvořili.
     
    13:17
    Domácí v plném počtu.
     
    13:53
    Wágner z levé strany poslal přihrávku před bránu, kde byl hostující hráč, který zakončil, ale Malík betonem vyrazil kotouč.
     
    14:39
    Krislovi se vůbec nepodařila přihrávka a Jaroslav Kůs poslal nebezpečný puk před bránu, kde se ovšem hostující hráč nedostal ke střele.
     
    15:09
    Nyní Kadaň sevřela domácí a drží je ve velkém tlaku.
     
    15:28
    Následně se už rysům povedl vyhodit puk a mohou založit protiútok.
     
    15:41
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jiří Tupý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:12
    Nyní přišla střela frýdeckomísteckého hráče, kterou ale Pavlát viděl a taky zneškodnil.
     
    16:23
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Filip Haman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:35
    Střela hostujícího hráče ve hře 4 na 4 šla pouze vedle pravé tyče Malíkovy brány.
     
    16:55
    Kadaň se zatím prezentuje možná i lepší hrou, než domácí Frýdek-Místek, ovšem nebezpečnější jsou v zakončení rysi.
     
    17:09
    Dan Przybyla to zkusil metr před mezikružím, ale Dominik Pavlát si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    17:35
    Przybyla poslal skvělou přihrávku před bránu, kde se nacházel David Klimša, ale ten z první nedokázal překonat brankáře Pavláta! Následně si zkoušel Klimša objet bránu, ale nedokázal kotouč zasunout do poloprázdné brány!
     
    17:41
    Hosté v plném počtu.
     
    18:19
    Husák zblokoval pokus z pravé strany a Kadaň opět sevřela domácí.
     
    18:23
    Domácí v plném počtu.
     
    18:31
    Tvrdá rána Martina Šťovíčka, která možná byla lehce tečována orazítkovala tyč Malíkovy brány!
     
    19:38
    Frýdek-Místek nepřešel přes modrou čáru a k puku se dostali hosté.
     
    19:48
    Posléze se už to domácím povedlo, ale přihrávka před bránu nic vážnějšího nepřinesla.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a stav je srovnán 2:2. V první polovině periody jsme viděli mnoho gólů, šancí a takřka velice aktivní hru. Už ve 3. minutě mohl poslat domácí do vedení Hladonik, ale jeho ránu zastavila tyč. V 7. minutě se už Frýdek-Místek mohl radovat, když se prosadil kapitán Milan Mikulík. O minutu později ovšem srovnal Lukáš Klíma. V 10. minutě šli Trhači do vedení po trefě Lukáše Říhy. Ale vedení ani Kadani netrvalo příliš dlouho, protože o minutu později srovnal Štěpán Novotný. Posléze byly k vidění šance na obou stranách, ale gól už v první třetině nepadl.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Dušan Žovinec poslal svou přihrávku jen mimo hrací plochu a následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    20:55
    Frýdeckomístečtí se natlačili do hostujícího pásma, ovšem vystřelit nedokázali.
     
    21:21
    Nick Malík nyní zachránil domácí od obdržené branky, jelikož Kadaň se dostala do přečíslení 2 na 1 a po skvělé přihrávce zakončoval hostující hráč naprosto sám, ovšem Malík chytil jeho pokus do výstroje!
     
    21:49
    A další velmi dobrý zákrok Malíka proti střele bekhendem z hole Šťovíčka.
     
    22:30
    Zahradníček zblokoval střelu z levé strany, ale zatím jsou to hlavně Trhači, kteří útočí.
     
    23:21
    Jiří Krisl nyní zblokoval přihrávku mimo hrací plochu a udělal to velmi dobře, jinak by se Trhači opět dostali do přečíslení.
     
    23:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači jdou zaslouženě do vedení, jelikož do druhé třetiny vlítli mnohem lepe, než domácí. ROMAN CHLOUBA se dostal do zakončení a bekhendem proměnil svou střelu v gól. Asistence: Martin Šťovíček a Alexandr Grebeňuk.
    23:38 Roman CHLOUBA - 2:3
     
    25:09
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Potřetí v dnešním zápase je srovnáno a tentokrát se to povedlo domácím. JAN HLADONIK dostal přihrávku od Mikulíka na pravou stranu a posléze zakončil za záda Pavláta. Asistence: Milan Mikulík.
    25:09 Jan HLADONIK - 3:3
     
    26:06
    Hala Polárka tak ve Frýdku-Místku znovu ožila, ovšem nyní budou Trhači hrát přesilovku, ale ještě to zkouší v šesti.
     
    26:38
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Patrik Husák – 2 min., podrážení).
     
    27:07
    Martin Šťovíček vypálil skvělou ránu z pravé strany, ale ještě lepší zákrok předvedl Nick Malík, který chytil kotouč do lapačky!
     
    27:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpátky do vedení a otáčejí tak utkání ve svůj prospěch. Milan Mikulík místo vyhození v oslabení vyvezl puk a Frýdeckomístečtí se tak dostali do přečíslení 2 na 1, které proměnil JAN HLADONIK po skvělé přihrávce Mikulíka z levé strany. Asistence: Milan Mikulík.
    27:27 Jan HLADONIK - 4:3
     
    28:38
    Domácí v plném počtu.
     
    29:26
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Martin Šťovíček – 2 min., podrážení).
     
    30:02
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Lukáš Kaukič – 2 min., podrážení).
     
    31:01
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 2 min., podrážení).
     
    32:02
    Domácí v plném počtu.
     
    Omlouváme se za technické problémy v posledních minutách.
     
    32:41
    Domácí pokračují v přesilové hře, ovšem Kadani se podařilo opět vyhodit kotouč.
     
    33:01
    Hosté v plném počtu.
     
    33:07
    Frýdek-Místek se dostal do zakončení, ale to nakonec nic nepřineslo, jelikož Pavlát předvedl dobrý zákrok.
     
    33:40
    Kovář vypálil z levé strany, ale Pavlát si s jeho pokusem poradil a následuje buly před bránou Kadaně.
     
    34:00
    Trhači se nyní provinili zakázaným uvolněním.
     
    34:25
    Hosté nahodili kotouč přes celé kluziště, ovšem jako první u něj byl právě útočník Kadaně a zakázané uvolnění se nepískalo.
     
    35:13
    Posléze domácí vyhodili puk jen na zakázané uvolnění a budou se muset bránit, jelikož následuje buly před svatyní Malíka.
     
    35:18
    Následně vypálil Roman Chlouba, ale jeho pokus letěl těsně vedle pravé tyče.
     
    35:59
    Slezané se málem dostali do velké šance, ale střelu zblokoval hostující hráč a posléze byl Trhačům odpískán ofsajd.
     
    36:09
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Alexandr Grebeňuk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:19
    Frýdek-Místek nyní sevřel hosty a obstřeluje bránu.
     
    37:55
    Následně se hostům povedlo vyhodit puk ze své třetiny.
     
    38:04
    Poté nastaly velké zmatky před bránu Pavláta, ale rysi nedokázali dostat kotouč za jeho záda.
     
    38:09
    Hosté v plném počtu.
     
    38:37
    David Klimša se vydal po levé straně, ale jeho přihrávku zblokovala obrana Kadaně.
     
    39:12
    Slezané drží puk v útočném třetině a drží soupeře pod tlakem.
     
    39:40
    Posléze se Kadaň dostala dopředu a nakonec byl hostující útočník v úniku, ovšem následně jen zbořil brankáře Malíka a bylo odpískáno postavení v brankovišti.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce a Frýdek-Místek zatím vede těsně 4:3. Ovšem byli to hosté, kteří se dostali do vedení, když se prosadil Roman Chlouba. O dvě minuty později se ovšem podařilo domácím srovnat po brance Jana Hladonika. Ve 28. minutě šli Slezané do vedení, jelikož se v oslabení prosadil druhým gólem Jan Hladonik. Posléze byla hra vyrovnaná a ve druhé dvacetiminutovce branka nepadla.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:41.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Omlouváme se za technické problémy.
     
    42:20
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po zmatku před bránou Kadaně se dostal ke kotouči PATRIK HUSÁK, který posílá domácí do dvoubrankového vedení! Bez asistence.
    42:20 Patrik HUSÁK - 5:3
     
    43:00
    Nyní se Frýdek-Místek provinil zakázaným uvolněním.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Blaha – 5 min., faul kolenem + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Jiří Tupý.
     
    43:57
    Domácí nyní získali pěti minutou přesilovou hru a následně přišla rána z pravé strany, kterou ovšem chytil Pavlát.
     
    44:35
    Rysi drží kotouč v útočné třetině a ve střelecké příležitosti se ocitl Zahradníček, ale puk mu projel pod nohama.
     
    45:19
    Jan Rudovský byl připraven na pravé straně na přihrávku od Husáka, která posléze přišla, ale Rudovský vypálil do míst, kde byl připraven Pavlát.
     
    45:54
    Patrik Husák vypálil tvrdou ránu od modré, která letěla mezi betony Pavláta, ale následně se kotouč ocitl těsně vedle pravé tyče!
     
    46:27
    Domácím zbývají poslední dvě minuty přesilovky a drží soupeře pod velkým tlakem.
     
    46:56
    Následně přišly dvě nebezpečné šance, ale ani jedna neskončila v síti a tu druhou chytil do lapačky Dominik Pavlát.
     
    47:12
    Trhačům se podařilo vyhodit kotouč ze své třetiny a mohou vystřídat.
     
    47:38
    A opět se kombinace domácích nepovedla a Kadaň jen vyhodili kotouč až k brankáři Malíkovi.
     
    48:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovou hru a vedou 6:3! LUKÁŠ KOVÁŘ se dostal do šance z levé strany, ovšem jeho pokus vyrazil Pavlát, ale následně byl Kovář pohotový a zpoza brány napálil kotouč do brankáře, od kterého skončil puk v bráně. Asistence: Vít Christov.
    48:08 Lukáš KOVÁŘ - 6:3
     
    48:08
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jaroslav Kůs – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    50:00
    Pro Frýdek-Místek to vypadá na další výhru po novým trenérem Wojnarem, jelikož deset minut před koncem vede 6:3.
     
    50:43
    Domácí se dožadovali faulu, po kterém skončil ležící na ledě Mikulík, ale vylučovat se nebude. Rozhodčí ovšem pro jistotu přerušili hru, ale vypadá to, že domácí kapitán bude moct pokračovat.
     
    50:51
    Jiří Tupý to zkoušel z pravé strany, ale Malíka nepřekonal, jelikož ten měl včas beton u své levé tyče.
     
    51:35
    Kadaň to má nyní hodně těžké, jelikož hrají se šesti obránci a devíti útočníky, když byl Lukáš Blaha vyloučen do konce utkání a nyní sedí na trestné lavici deset minut Jaroslav Kůs.
     
    51:56
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Filip Haman – 2 min., podrážení).
     
    52:29
    Milan Mikulík se málem v oslabení 3 na 5 dostal do úniku, ale hostující obránce se skvěle vrátil.
     
    52:55
    Trhači drželi kotouč v útočné třetině, ale následně se ho Frýdku-Místku povedlo vyhodit.
     
    53:34
    Klíma dával puk před bránu, ale domácí ho posléze opět vyhodili.
     
    53:56
    Domácí v plném počtu.
     
    54:15
    Frýdeckomístečtí se ubránili oslabení 3 na 5 a už to pro ně vypadá dobře.
     
    54:33
    Kovář neprostřelil obránce, který jeho střelu zblokoval.
     
    54:45
    Následně to byl Dan Przbybyla, ale jeho bekhend chytil Pavlát.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Říha – 2 min., pozdní dohrání).
     
    55:25
    Domácí nyní získali přesilovou hru, ovšem rána z levé strany byla hodně nepřesná.
     
    55:53
    Kofroň zkoušel z první zakončit po přihrávce z levé strany, ale minul hostující svatyni.
     
    56:07
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Kofroň – 2 min., podrážení).
     
    56:33
    Frýdek-Místek drží kotouč na svých holích ve hře 4 na 4.
     
    56:45
    Hosté v plném počtu.
     
    56:47
    Vít Christov mohl přidat sedmou branku domácích, ale chybělo mu pár centimetrů k zakončení ve skvělém úniku!
     
    57:33
    Trhači drží puk v pásmu soupeře, ale čas jim rychle uniká.
     
    57:40
    Následně už musel Nick Malík zasahovat, ale se střelou z mezikruží si poradil.
     
    57:52
    Kadaň drží puk v přesilové hře, ale nemůže se dostat do zakončení.
     
    58:07
    Domácí v plném počtu.
     
    58:45
    Domácí pouze nahodili kotouč do útočného pásma.
     
    59:02
    Hosté se snaží něco vymyslet a nakonec z toho byla střela, kterou ovšem vyrazil Malík do ochranné sítě.
     
    59:26
    Patrik Husák mohl přidat druhou branku, ale jeho rána skončila v lapačce Pavláta.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Frýdek-Místek v dnešním zápase zvítězil 6:3 a navázal tak na milou výhru pod novým vedením.
    V první polovině periody jsme viděli mnoho gólů, šancí a takřka velice aktivní hru. Už ve 3. minutě mohl poslat domácí do vedení Hladonik, ale jeho ránu zastavila tyč. V 7. minutě se už Frýdek-Místek mohl radovat, když se prosadil kapitán Milan Mikulík. O minutu později ovšem srovnal Lukáš Klíma. V 10. minutě šli Trhači do vedení po trefě Lukáše Říhy. Ale vedení ani Kadani netrvalo příliš dlouho, protože o minutu později srovnal Štěpán Novotný. Posléze byly k vidění šance na obou stranách, ale gól už v první třetině nepadl.
    Hosté se dostali do vedení ve druhé třetině, když se prosadil Roman Chlouba. O dvě minuty později se ovšem podařilo domácím srovnat po brance Jana Hladonika. Ve 28. minutě šli Slezané do vedení, jelikož se v oslabení prosadil druhým gólem Jan Hladonik. Posléze byla hra vyrovnaná a ve druhé dvacetiminutovce branka nepadla.
    Třetí perioda už patřila jenom domácím, jelikož ve 43. minutě zvýšil náskok na dvě branky Patrik Husák a ve 49. minutě zpečetil výhru Lukáš Kovář.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku: 33:30
    Zblokované střely: 13:8
    Vhazování: 30:30
    Trestné minuty: 14:49
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji vám za pozornost. (20:18:20)
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 7. Mikulík (Kofroň, L. Kovář), 11. Novotný (Rudovský), 26. Hladonik (Mikulík), 28. Hladonik (Mikulík), 43. Husák, 49. L. Kovář (Christov) – 8. Klíma (Trefný), 10. Říha (Szathmáry, Trefný), 24. Chlouba (Šťovíček, Grebeňuk)


    HC Frýdek-Místek: Malík (Hlaváč) – Žovinec, Husák, Haman, Zahradníček, Krisl, L. Kovář, Bartko – Hladonik, Mikulík (C), Kofroň – Rudovský, Novotný, Kaukič – Klimša (A), Przybyla, Christov – J. Kalus, Kuťák, Motloch.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Kuchař) – Szathmáry (A), Trefný (C), Blaha, Novák, Grebeňuk, J. Holý – Wágner, Kůs (A), Klíma – J. Svoboda, Šťovíček, Chlouba – Tupý, Rindoš, Maršoun – Říha, Šulek.

    Rozhodčí: Robert Čech, Tomáš Cabák – Tomáš Měkýš, David Otáhal
    bahis siteleri