Sokolov – Bílina 8:2 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 0:3 (kon.) | Děčín – Klatovy 3:4 (kon.)
Nymburk – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Letňany – Dvůr Králové n. L. 2:8 (kon.) | Kolín – Trutnov 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Děčín
3:4 (2:3, 1:0, 0:1)
HC Klatovy
Středa 17.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu desáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a SHC Klatovy.
     
    HC Děčín

    Domácí Medvědi jsou po osmi odehraných kolech v tabulce Sever na třetím místě se ziskem dvanácti bodů. Zatím si tedy vedou dobře. V posledním odehraném duelu sahali v Mostě po třech bodech, nakonec však Lvi dokázali v hodině dvanácté vyrovnat a vynutili si prodloužení. A to v jeho první minutě ukončili. Získali tak dva body, Děčín pak z ledu soupeře odvezl bod jeden. Pro děčínského lodivoda Tomáše Mareše to byl navíc poslední duel na střídačce Medvědů. V ten samý den byl totiž odvolán hlavní trenér Ústí nad Labem a Mareš projevil zájem se do Slovanu vrátit zpět, kde mu byla nabídnuta role hlavního trenéra. Děčín tak musel v rozjeté sezóně řešit situaci ohledně nových trenérů. Nakonec došlo k rychlému jednání a funkci hlavního trenéra převzal Jaroslav Hašek a jako asistent pak navrátilec Jaromír Carvan. Proti Klatovům by domácí chtěli uspět a doma si připsat další důležité body.

    Nejproduktivnější hráči Děčína

    Zdeněk Petráš – 11 bodů (6+5)
    Roman Navarra – 9 bodů (5+4)
    Pavel Kordule – 8 bodů (5+3)
     
    SHC Klatovy

    Hosté z Klatov jsou v těsném závěsu za Děčínem. Jsou čtvrtí se stejným počtem bodů, tedy dvanáctí a hůře postavené jsou jen díky horšímu skóre. Klatovští naposledy sehráli duel na svém ledě proti Letňanům a plně bodovali. Po výhře 4:2 si připsali tři body. A na dlouhou cestu do Děčína se tak vydávají s jasným cílem, a sice urvat na medvědím ledě nějaký ten bod, nejlépe však všechny tři. Čeká nás tak zajímavý duel, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči Klatov

    Jiří Uhlík – 8 bodů (5+3)
    Tomáš Vracovský – 8 bodů (5+3)
    Richard Kristl – 7 bodů (3+4)
     
    Vzájemná utkání

    První vzájemný letošní duel skončil lépe pro hráče Klatov. Ti na domácím ledě vyhráli 4:2, ač byl zápas až do osmapadesáté minuty vyrovnaný 2:2. Nakonec však Klatovští strhli vedení na svou stranu a čtvrtý přesný zásah přidali do prázdné branky. Medvědi se tak pokusí tuto prohru odčinit.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Volke (Lavinger) – Hříbal, Hes, Kaltenböck (C), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Amirov, Faigl, Oliverius, Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

    SHC Klatovy: Beran (Čech) – Houdek, Šiller, Staněk, Lokajíček, Leština, Sysel – Kristl, Reitspies, Červenka, Hanzlík, Markov, Tulačka (C), Uhlík (A), Roubal (A), Vavřička

    Rozhodčí: Micka – Svoboda, Toman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. Medvědi se sice dostali po vhazování do útočného pásma, tam však o kotouč přišli a hned na to jeli hosté do útoku. Zblízka pak pohotově vystřelil JIŘÍ UHLÍK a poprvé rozvlnil síť za Volkeho zády – 0:1. Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    01:22
    Domácí se snažili hned ze své akce srovnat, ve velkém závaru před klatovskou brankou však byl rychlý Adam Beran, jenž ukryl kotouč pod svojí lapačku. Následně i hru přerušil.
     
    01:35
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Martin Červenka – 2 min., držení).
     
    02:14
    Medvědi získali možnost přesilové hry a mají šanci srovnat. Natlačili se před Beranovu branku, kde se dlouho drželi a kombinovali, ovšem hosté puk zachytili a poslali ho až před domácí branku.
     
    02:53
    Klatovští se znovu osvobodili a vyhazují kotouč až před Volkeho. Domácí tak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    03:25
    Po další nepříjemné střele domácích, kterou vyslal od modré čáry Martin Zdvořáček, skončil puk v moci klatovského gólmana a ten před dotírajícími domácími hráči přerušuje znovu hru.
     
    03:35
    Hosté z Klatov se ubránili děčínské přesile a jsou už v plném počtu.
     
    04:04
    Slibně se rodící akci Děčína zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma. Za malý okamžik se zde bude vhazovat.
     
    04:12
    Pěkná akce Děčína. Pavel Zajan ve středním pásmu sebral hostům kotouč, nabruslil si na pravý kruh a vyslal dělovku na Berana, jeho pokus ještě nalevo dorážel Daniel Volráb, ovšem Beran lapačkou chytá velkou šanci Medvědů!
     
    05:15
    Nyní ale chybovali v obranném pásmu Medvědi, David Markov se pak rozjel před Volkeho a ten jeho projektil vytěsnil příložníkem do rohu kluziště. I domácí brankář nyní podržel svůj tým.
     
    06:08
    Štěpán Kuchynka se prosmýkl mezi dvěma obránci hostů, dostal se blíže Beranovi, zakončit mu ale nedovolila obrana Klatov, která poté kotouč sebrala.
     
    06:35
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Richard Kristl – 2 min., hákování).
     
    07:05
    Další klatovský trest znamená přesilovku pro Medvědy. Ti se opět pokusí dorovnat pro ně nepříznivý stav.
     
    07:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Medvědi se hned natlačili do útočného pásma, kde sehráli pěknou kombinaci a poté zavěsil do hostující klece puk PAVEL KORDULE – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Michal Oliverius a Radomír Vaněk.
     
    08:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Během chvilky domácí otáčejí stav zápasu ve svůj prospěch. Medvědi jeli v tandemu tři na dva. Pavel Kordule pak z pravé strany viděl úplně volného MICHALA OLIVERIUSE, který měl před sebou odkrytou klec a snadnou úlohu. Nekompromisně do ní poslal kotouč a nyní jsou to hosté, kdo musí dohánět své manko – 2:1. Asistence: Pavel Kordule a Tomáš Faigl.
     
    08:31
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., hákování).
     
    09:06
    Hosté od úvodu přesilové hry kombinovali v útočném pásmu, Tulačka pak vyslal štiplavý projektil, který Martin Volke pokryl betony. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
     
    09:44
    Nicméně Klatovští jsou zpět a opět hrozí před Volkem. Ten ale zatím drží svůj tým a po dalším zákroku se pak Děčín opět osvobozuje a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    10:29
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Také hosté využívají svou přesilovou hru, a to dvě sekundy před návratem vyloučeného Petráše. ŠTĚPÁN HANZLÍK dostal nabito do mezikruží, kde zvedl kotouč a ten pak propadl Volkemu za jeho záda – 2:2. Zase je tedy vyrovnáno. Asistence: Albert Šiller a Jakub Vavřička.
     
    11:16
    Pavel Zajan se snažil vybojovat kotouč u útočné modré čáry. Nakonec ho do teritoria hostů dostal Ondřej Hříbal a Medvědi tak mohou opět zaútočit.
     
    11:58
    Na druhé straně si museli dávat pozor znovu domácí hráči, hosté totiž unikli do rychlé protiakce a na jejím konci byla střela Tulačky. Ten však trefil jen boční konstrukci medvědí klece.
     
    12:44
    Pavel Kordule se napřáhl na pravém kruhu, jeho tvrdý projektil vykryl Adam Beran a opět tak podržel svůj tým. Stále je tedy stav nerozhodný.
     
    13:24
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje zpět před Adama Berana. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    13:39
    Skákavý kotouč z Tulačkovy hole raději ukryl pod svojí lapačku Martin Volke a hra je znovu přerušena. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    14:34
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté si berou své vedení zase zpátky. Po nenápadné akci se před Volkem zjevil VOJTĚCH TULAČKA, jenž ho poté prostřelil – 2:3. Opět tak budou muset Medvědi nad svým soupeřem dotahovat. Asistence: Jiří Uhlík a Richard Kristl.
     
    15:54
    Hosté zle dotírali před domácí brankou, nakonec to obrana zvládla a poslala puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    16:43
    Přihrávka rukou v podání hostů a hra se stěhuje do jejich obranného pásma. Vhazuje se po levé ruce Adama Berana.
     
    17:43
    Jan Kaltenböck vypálil z levého kruhu a jeho pokus kryl holí hostující brankář. Ten poté hned poslal kotouč mezi své spoluhráče, kteří míří do útočné akce.
     
    18:30
    Nic z toho nebylo a do akce šli na druhé straně opět Medvědi. Jenže na Berana nevystřelili a záhy ztratili puk.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:40
    Ve velké šanci se zjevil Jan Bárdoš. Ten tváří v tvář Beranovi zvedl kotouč a vypadalo to, že letí do hostující branky. Jenže brankář hostů se pořádně natáhl a puk rukou poslal mimo ohrožení jeho branky!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli pět branek. Nejprve šli do vedení hosté, ale domácí dvěma slepenými góly dokázali zápas otočit. Pak ale přišly chvíle hostů, kteří srovnali a poté se znovu dokázali dostat do vedení. Po druhé třetině tak domácí mají jednobrankovou ztrátu. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Domácí se hned natlačili do útočného pásma a kombinovali před Beranem. Jan Bárdoš se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy a jeho pokus brankář Klatov kryje.
     
    20:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Hříbal – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Ondřej Kopta.
     
    21:15
    Hosté mají k dispozici dvojnásobnou přesilovou hru. Kaltenböck zásahem holí do hlavy hostujícího hráče vyfasoval trest. Medvědi se tak pokusí ubránit.
     
    22:13
    Jiří Uhlík střílel tváří v tvář Martinu Volkemu, děčínský brankář však vytasil efektní semafor a hodně svůj tým podržel.
     
    22:39
    Děčín je už ve čtyřech. Hosté stále svírají svého soupeře v útočném pásmu a hrozí z každé pozice, až nyní se Medvědi osvobozují.
     
    23:15
    Poté drželi kotouč daleko od své branky a nyní jsou už v plném počtu.
     
    23:21
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Adam Beran – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Richard Kristl.
     
    24:12
    Domácí se uhnízdili v hostujícím teritoriu a kombinují před Beranem. Jenže jejich střela skončila jen na obraně Klatov a ta kotouč okamžitě vyhazuje až před Volkeho bránu.
     
    24:48
    Od modré čáry vyslal dělovku Matěj Hes a Beran ji kryje do své lapačky. Kotouč mu však vypadl a Medvědi tak drží stále útočnou třetinu.
     
    25:21
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    25:59
    David Drašar dostal od Pavla Zajana přihrávku na pravý kruh a jeho pohotovou střelu zastavila pozorná lapačka Adama Berana. Ten tak notně podržel svůj tým, jeho těsné vedení a záhy také přerušil hru.
     
    26:42
    Na druhé straně musel hasit nebezpečí před svojí brankou také Martin Volke, jenž přikryl touš pod lapačku a také on hru pozastavuje.
     
    27:09
    Jakub Vavřička se několikrát protáhl za děčínskou brankou, jenže poté o kotouč přišel a do akce tak šli zase Medvědi. Z levého kruh pálil Hes, jenž trefil boční tyčku klatovské branky.
     
    28:07
    Znovu agilní Drašar zamotal hlavy obraně hostů, ti však jeho pokus zastavili a hned poslali puk do středního pásma. Hosté odcházejí střídat.
     
    28:44
    Zakázané uvolnění Klatov stěhuje hru zpět před branku Adama Berana, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    29:07
    Zajan našel v mezikruží najíždějícího Daniela Volrába, který lehkou tečí změnil směr puku a Beran nakonec zapsal veledůležitý zákrok.
     
    29:33
    Jeho protějšek Martin Volke se také musel otáčet ve svém brankovišti, když lapil střelu Vojtěcha Tulačky. Také on zastavuje hru.
     
    30:00
    Matěj Hes si na levém kruhu klepl o přihrávku, tu také dostal a hned z první pálil na Berana, ten ale znovu kryje.
     
    30:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po akci, kterou začal Martin Volke, jenž si připsal druhou asistenci, je znovu vyrovnáno. Z pravé strany střílel tvrdě Pavel Kordule, Beran vyrazil puk před sebe a na levé straně pak byl bez šance, neboť DAVID DRAŠAR nekompromisně trefuje jeho odkrytou klec – 3:3. Asistence: Pavel Kordule a Martin Volke.
     
    31:35
    Další zakázané uvolnění hostů a znovu se bude vhazovat před Beranem. Medvědi tak prakticky zadarmo získali útočné pásmo.
     
    31:54
    Jan Bárdoš zamíchal před Beranem kotoučem a poté vystřelil. Brankář hostů však opět kryje. Následně pak jde jeho celek do další útočné akce na druhé straně.
     
    32:06
    Hosté dlouho kombinovali před domácí brankou, pozorná medvědí obrana je ale nepustila do zakončení a rázem tak puk získávají domácí hráči. Ti směřují do útoku.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Ondřej Leština – 2 min., podrážení).
     
    33:20
    Zajan vybojoval v rohu kluziště puk a hned ho poslal před branku hostů. Tam střílel Štěpán Kuchynka, jeho pokusu však chybělo více přesnosti.
     
    34:10
    Jiří Uhlík ujel sám ve vlastním oslabení a dostal se do samostatného úniku. Martin Volke však jeho pokus kryje a drží svůj tým!
     
    35:08
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    35:25
    Další pohledná kombinace na domácí straně. Přihrávka do mezikruží pro Pavla Zajana ovšem byla zastavena hokejkou jednoho z hostujících obránců.
     
    36:54
    V závěru druhé periody je k vidění útočný hokej a hra se prakticky nepřerušovala. Až nyní ano, když se hosté dopustili zakázaného uvolnění.
     
    37:04
    Volráb spěchal za kotoučem, který se pohyboval podél pravého mantinelu, u něho byl rychleji Leština a získal ho tak pod kontrolu.
     
    38:16
    Michal Oliverius se dostal do blízkosti Adama Berana, jeho přízemní střela ale skončila pouze na jeho levém betonu. U kotouče jsou tak hosté, kteří míří zase do útočného pásma.
     
    38:51
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Richard Kristl.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:26
    Hosté ustáli tlak domácích a nyní vyhazují puk až před Martina Volkeho. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    39:50
    Pavel Zajan střelou švihem z vrcholu levého kruhu nechal vyniknout Adama Berana, který pravým betonem jeho projektil zastavil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní jsme viděli jedinou branku, o kterou se postarali domácí hráči, kteří tak srovnali s hosty krok a rozhodně nás čeká zajímavá třetina. Pro oba celky je tak zápas zatím otevřený. Třetí třetina začne přibližně v 19:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Domácí dohrávají svou přesilovou hru a zatím se nedostali ke střele před hostující brankou. Nyní navíc zahráli puk na zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Martina Volkeho.
     
    40:48
    Pavel Zajan vystřelil z pravého kruhu a jeho jedovku ukrývá na své hrudi brankář Klatov. Ten poté raději přerušuje hru.
     
    40:51
    Následně pak jsou hosté už v plném počtu.
     
    41:10
    Po vhazování v obranném pásmu Klatov pálil od modré čáry Jan Kaltenböck, jehož pokus srazila obrana hostů mimo tři tyče.
     
    41:26
    A hned na to se zaskvěl Martin Volke, který chytil střelu hostů z těsné blízkosti a dalším zákrokem tak podržel Medvědy. Hra je přerušena, vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    42:29
    Hosté zahrozili znovu před domácí brankou a další nebezpečí tak musel opět hasit Martin Volke. Ten v posledních chvílích musí být ve svém brankovišti pozorný.
     
    42:40
    David Roubal vyslal skákavou střelu, kterou pozorně kryje domácí brankář. Domácí pak získali puk a poslali ho mimo ohrožení své branky.
     
    43:07
    Zakázané uvolnění domácích a hra se stěhuje znovu před Martina Volkeho. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    43:57
    Skrumáž před děčínskou brankou, nejlépe se v ní zorientoval Martin Volke a dostal kotouč pod kontrolu. Hned poté ho poslal mezi své spoluhráče a nechal tak hru plynout.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., podrážení).
     
    45:57
    Medvědi se osvobozují a posílají puk až před hostující branku. Zkrátili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    46:29
    A znovu získali v obranném pásmu puk, který následně pak letí před hostující klec.
     
    47:32
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    47:43
    Děčínští se dostávali do slibné akce, kterou zastavilo postavení mimo hru. Hra je tak vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    48:21
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté jdou znovu do vedení. FILIP STANĚK se na pravém kruhu dostal ke střele a poté švihem prostřelil Martina Volkeho – 3:4. Medvědi tak mají necelých dvanáct minuta na to, aby se zápasem něco udělali. Asistence: Vojtěch Tulačka a Richard Kristl.
     
    50:12
    Štěpán Kuchynka se natlačil před branku hostů, kde vyslal přízemní střelu, kterou ale chytá hostující brankář. Ten pak posílá hosty do akce.
     
    50:35
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Richard Kristl – 2 min., nesportovní chování).
     
    51:14
    Medvědi svírali hosty v jejich pásmu a z prostoru mezi kruhy pálil Tomáš Faigl, který nechal Berana vyniknout efektním semaforem. Hosté se záhy osvobozují.
     
    51:55
    Další vyhození puku hosty až před domácí branku a to je voda na jejich mlýn. Jejich oslabení se už rapidně krátí.
     
    52:35
    Klatovy jsou v plném počtu.
     
    53:13
    Medvědi se urputně snaží o vyrovnání, jejich střely ale vždy míří do brankáře hostů. Ten tak ustál další tlak před svou svatyní a dalším zákrokem Klatovy podržel.
     
    53:43
    Na opačném konci kluziště zasahoval Martin Volke, který si také připisuje důležitý zákrok a drží Medvědy stále ve hře.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Richard Kristl – 2 min., podrážení).
     
    54:58
    Kuchynkovi utekl od modré čáry puk do středního pásma a Medvědi se tak vracejí zpět.
     
    55:38
    Rána Kaltenböcka od modré čáry skončila jen na zadním mantinelu. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    56:25
    Hosté se osvobozují a tohle oslabení už zvládnou.
     
    56:35
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    57:18
    Domácí bojovali v rohu kluziště v útočném pásmu o kotouč, nakonec ho vydolovali hosté a vyvážejí ho do útočného pásma. A pokusí se ho tam držet co nejdéle.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:01
    Pavel Kordule sklepl těsně před brankou hostů puk a Beran lapačkou zasahuje. Hra je přerušena a domácí celek si bere oddechový čas.
     
    58:01
    Domácí branka je prázdná. Medvědi to zkusí se šesti bruslaři v poli. Vhazuje se po levici Berana.
     
    58:32
    Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění a s údivem všech se icing nepíská. Hra tak pokračuje dále.
     
    58:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Kordule – 2 min., nesportovní chování).
     
    59:46
    Hosty v rozletu zastavil ofsajd a hra je vykázána zpět do středního pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec na vyrovnání nedosáhli a na vlastním ledě těsně padli. Hosté si tak z děčínského ledu vezou všechny tři body.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:11:34)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Kordule (Oliverius, Vaněk), 9. Oliverius (Kordule, Faigl), 31. Drašar (Kordule, Volke) – 1. Uhlík (Tulačka), 11. Hanzlík (Šiller, Vavřička), 15. Tulačka (Uhlík, Kristl), 49. Staněk (Tulačka, Kristl)


    HC Děčín: Volke (Lavinger) – Hříbal, Hes, Kaltenböck (C), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Amirov, Faigl, Oliverius, Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Klatovy: Beran (Čech) – Houdek, Šiller, Staněk, Lokajíček, Leština, Sysel – Kristl, Reitspies, Červenka, Hanzlík, Markov, Tulačka (C), Uhlík (A), Roubal (A), Vavřička

    Rozhodčí: Micka – Svoboda, Toman

    Diváci: 316
    bahis siteleri