Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
New Jersey Devils
Sobota 20.10.2018, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Scott LAUGHTON - 5:2
     
    59:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Devils to zkusili v šesti ještě jednou, ale opět inkasovali. Jakub Voráček prostrčil kotouč na SCOTTA LAUGHTONA, který jel sám na prázdnou branku a měl velice lehkou úlohu! Asistence: Jakub Voráček a Jori Lehterä.
    58:55 Wayne SIMMONDS - 4:2
     
    58:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Devils odvolali brankáře a po nepovedené ráně Willa Butchera přišli o pásmo. WAYNE SIMMONDS dostal přihrávku na pravý kruh, aby si následně najel před branku a potvrdil výhru svého celku. Asistence: Claude Giroux a Ivan Provorov.
    56:50 Jakub VORÁČEK - 3:2
     
    56:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JAKUB VORÁČEK se nyní zmocnil volného kotouče a podél pravého mantinelu se dostal až před branku. Před Kinkaidem šel do kličky na zadní tyčku a po ledě se mu povedlo překonat amerického brankáře! Asistence: Ivan Provorov a Travis Sanheim.
    42:25 Brian BOYLE - 2:2
     
    42:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils sice prohráli vhazování a Flyers vyhodili, ale hned v dalším útoku se hosté prosadili! BRIAN BOYLE si najel na pravý kruh a zakončením do bližší šibenice srovnává stav duelu na 2:2! Asistence: Will Butcher a Taylor Hall.
    38:56 Nolan PATRICK - 2:1
     
    38:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Devils nevyužili přečíslení a přišel trest na druhé straně! Jakub Voráček si najel podél levého mantinelu do pásma a parádní přihrávkou na vzdálenější tyčku našel volného NOLANA PATRICKA, jenž střelou do prázdné branky posílá Flyers do vedení. Asistence: Jakub Voráček.
    10:41 Travis KONECNY - 1:1
     
    10:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po následném vhazování se ale domácí prosazují a taktéž využívají svou první přesilovku v utkání! TRAVIS KONECNY dostal přihrávku na pravý kruh a přesnou střelou na bližší šibenici dává svou druhou branku v sezóně! Asistence: Travis Sanheim a Jordan Weal.
    04:07 Damon SEVERSON - 0:1
     
    04:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se druhá přesilovková formace dostala do útoku a DAMON SEVERSON otevírá stav duelu! Obránce Devils dostal parádní přihrávku přes celou šíři kluziště od Marcuse Johanssona a po svižném zakončení pod víko skóruje. Asistence: Marcus Johansson a Miles Wood.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 11. Konecny (Sanheim, Weal), 39. Patrick (Voráček), 57. Voráček (Provorov, Sanheim), 59. Simmonds (Giroux, Provorov), 60. Laughton (Voráček, Lehterä) – 5. Severson (Ma. Johansson, Wood), 43. Boyle (Butcher, Hall)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Pickard) – Hägg, Provorov, Folin, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Simmonds, Couturier, Giroux – Voráček, Patrick, Laughton – Konecny, Weal, Lindblom – Weise, Lehterä, M. Raffl.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Vatanen, Müller, Severson, A. Greene, Santini, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Noesen, Dea, Ma. Johansson – Coleman, Zacha, Wood – Stafford, Rooney, Boyle.

    Rozhodčí: MacDougall, Kozari – Alphonso, Nansen
    bahis siteleri