Kunlun – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Minsk 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:1 (po pr.)
Spartak Moskva – HC Slovan 4:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 20.10.2018, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Martinš KARSUMS - 4:1
     
    58:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    A teď už je úplně jasné, že Belasí šesté vítězství v řadě nepřidají. Zkusili to bez brankáře, ale radují se domácí. Alexandr Chochlačov totiž bekhendem poslal parádní oblouček přes Erica Gelinase. U puku byl první MARTINŠ KARSUMS, jenž jej dovezl skoro až do brány. Asistence: Alexandr Chochlačov.
    57:16 Anatolij NIKONCEV - 3:1
     
    57:16
    Spartak právě vstřelil branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! ANATOLIJ NIKONCEV přejel modrou čáru, načež vystřelil zápěstím zpoza Michala Sersena. Marek Čiliak, který byl dnes fantastický, si vybral trošku slabší chvilku, a nechal kotouč propadnout přes rukavici až za čáru. 3:1! Bez asistence.
     
    44:38
    V oslabení mohlo být vyrovnáno! Patrik Lamper se hnal zcela sám na branku. Před Hudáčkem naznačil kličku do bekhendu, načež se snažil zasunout puk mezi betony. Július Hudáček mu zatím druhou radost v zápase neumožnil!
     
    42:59
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Jeff Taffe – 2 min., podrážení).
     
    42:32
    A další obrovská šance Spartaku! Alexandr Chochlačov vybídl v přečíslení tří na jednoho Martinše Karsumse. Ten trefil mezeru mezi betony Čiliaka, nicméně gólman puk jemně tečoval, a ten skončil na tyčce!
     
    40:45
    Dmitrij Kalinin už je zpátky na ledě, hosté si nic podstatného nevytvořili. A naopak mohl Spartak zvýšit! Enver Lisin po parádní kličce nabil Robinu Hanzlovi, jenž u pravé tyčky neprocpal kotouč za Čiliakův beton.
     
    38:44
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Dmitrij Kalinin – 2 min., hákování).
    37:54 Patrik LAMPER - 2:1
     
    37:54
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Spartak mohl zvýšit, avšak Enver Lisin po přihrávce Kasparse Daugavinše nezakončil do vyklizené svatyně. Hned z brejku tedy udeřil Slovan, když parádní akci předvedl PATRIK LAMPER! Šikovný útočník se chopil kotouče, protáhl se až mezi kruhy, a nachytal Hudáčka svižnou střelou na lapačku. Máme sníženo! Bez asistence.
     
    29:19
    A další velká příležitost Spartaku! Nyní se puk po chybě defenzivy dostal mezi kruhy k Enveru Lisinovi, jenž měl spoustu času na zpracování a následnou střelu. Akcie Slovanu drží nad vodou Marek Čiliak!
    28:24 Jaroslav KOSOV - 2:0
     
    28:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Teď už se ovšem ruský celek raduje ze zvýšení! Ilja Zubov táhl po pravé straně akci tří proti jedinému bekovi. Tím byl Eric Gelinas, jehož Zubov obelstil přesně mířenou přihrávkou, po které už JAROSLAV KOSOV pouze nastavil hůl. Asistence: Ilja Zubov.
     
    27:01
    Velká šance domácích! Alexandr Chochlačov dostal příliš mnoho prostoru a najel si až mezi kruhy. Marek Čiliak vyrazil zakončení před sebe, načež betonem pokryl také dorážku Talalujeva z bezprostřední blízkosti.
     
    24:28
    Tak to byla parádní pasáž, oba týmy mohly změnit skóre! Nejprve se při vlastním oslabení dostal do přečíslení mladý Adam Liška, jehož pokus z levého kruhu vykopl Július Hudáček. Hned nato vybídl na druhé straně Robin Hanzl zpoza klece Kasparse Daugavinše, proti němuž předvedl Marek Čiliak ukázkový semafor!
     
    22:57
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Patrik Bačik – 2 min., podrážení).
     
    19:59
    Tak to mohl být pro Slovan pořádný šok! Kyle Chipchura uspěl na buly, ale nedokázal dostat kotouč do bezpečí. Jeden z domácích forvardů jej tedy posunul za kruhy, odkud Kaspars Daugavinš minul klec pouze o centimetry.
     
    10:40
    A šance také na druhé straně. Chad Rau už se objevil mezi kruhy, nicméně ještě posunul kotouč doprava na Matúše Sukel'a. Ten dostal přihrávku trošku pod brusle, přesto však relativně rychle vypálil. Domácí měli štěstí, puk zamířil mimo!
     
    10:06
    Moskevský tým mohl navýšit vedení! Enver Lisin táhl po levém křídle přečíslení dvou proti jednomu. Vyřešil jej najetím k ose hřiště a střelou zápěstím, Marek Čiliak ovšem výborně zasáhl a nepustil domácí ani k dorážkám.
     
    07:00
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů).
    03:25 Dmitrij KALININ - 1:0
     
    03:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    To, co viselo ve vzduchu, skutečně přichází. Enver Lisin odvedl velmi dobrou práci. Podržel kotouč v rohu útočné třetiny, načež se odpoutal od mantinelu a přihrál mezi kruhy. Tam si najel trestuhodně neobsazený DMITRIJ KALININ, jenž ve vyložené pozici trefil zápěstím prostor pod Čiliakovou lapačkou. 1:0! Asistence: Enver Lisin, Martinš Karsums.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. Kalinin (Lisin, Karsums), 29. Kosov (Zubov), 58. Nikoncev, 59. Karsums (Chochlačov) – 38. Lamper


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kutějkin (A), Grigorev, Kalinin (C), Kulik, A. Osipov, Dyblenko, Provolněv – Daugavinš, R. Hanzl, Lisin – Chochlačov, Maxwell, Talalujev – Nikoncev, Zubov (A), Kosov – Leščenko, A. Voronin, Karsums – Šalagin.
    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Grman, Meszároš (A), Klok, Jánošík, Bačik, Švarný – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Sukel', Rau – Lamper, C. Bailey, Lunter – Baranov, Chipchura, Hrnka.

    Rozhodčí: Gusev, Kulakov.
    bahis siteleri