Club Bruggy – Monaco 1:1 (kon.) | Eindhoven – Tottenham 2:2 (kon.) | Barcelona – Inter 2:0 (kon.)
Dortmund – Atlético 4:0 (kon.) | Galatasaray – Schalke 0:0 (kon.) | Liverpool – CZ Bělehrad 4:0 (kon.)
Lok. Moskva – Porto 1:3 (kon.) | PSG – Neapol 2:2 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
4:0 (1:0)
Atlético Madrid
Středa 24.10.2018, 21:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Ángel Correa (Atlético Madrid).
    Žlutou kartu dostává Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund).
    89. Raphaël GUERREIRO - 4:0
     
    89
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak to je debakl španělského klubu! Filipe Luís nepochopitelně přihrával na prostředek velkého vápna, kde se zjevil RAPHAËL GUERREIRO. Jeho zakončení k pravé tyči nedalo brankáři nejmenší šanci a je to už 4:0!
     
    87
    To byl nepochopitelný zkrat hostujícího útočníka. Žlutou kartu dostává Diego Costa (Atlético Madrid), který se rozeběhl proti soupeři a poslal jej hrubě k zemi.
    83. Jadon SANCHO - 3:0
     
    83
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Jestli je dnes někdo hrdinou utkání je to Achraf Hakimí, který si připsal třetí asistenci. Krajní obránce se rozeběhl podél lajny a dostal se až do šestnáctky, kde přihrál na JADONA SANCHA. Ten sice stál v lehkém ofsajdu, ale rozhodčí to pustili, a tak gól do prázdné brány platí.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Filipe Luís (Atlético Madrid), který při návratu do obrany dohrál soupeře. Krajnímu obránci se rozhodnutí nelíbí, ale už s ním nic neudělá.
     
    79
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Jadon Sancho.
    78. Ángel Correa (ATM)
     
    78
    Tak hostující celek byl blízko ke snížení, ale tvrdou ránu vyrazil Roman Bürki na tyč. Na pravé straně vnikl do šestnáctky Ángel Correa, jehož pumelici vyrazil domácí brankář na tyč.
    74. Raphaël GUERREIRO - 2:0
     
    73
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Německý tým odskočil do dvoubrankového náskoku! Na levé straně se k centru dostal Achraf Hakimí, jenž našel před brankou RAPHAËLA GUERREIRA. Jeho zakončení skončilo až za brankovou čárou.
     
    70
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Saúl Ñíguez, přichází Ángel Correa.
     
    63
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Jacob Bruun Larsen, přichází Raphaël Guerreiro.
     
    53
    Přihrávku na hranici šestnáctky dostal Saúl Ñíguez, který vyslal proti brance Dortmundu technickou střelu. Ovšem ta byla tak přesná, že orazítkovala břevno. Domácím hráčům nyní muselo pořádně zatrnout, ale s kusem štěstí stále vedou.
    51. Saúl Ñíguez (ATM)
     
    51
    Po prodlouženém centru číhal na hranici velkého vápna Saúl Ñíguez. Jeho zakončení bylo velice nebezpečně, ovšem skončilo jen těsně vedle pravé tyče. Roman Bürki se po balonu natahoval, ale asi by na místě tentokrát včas nebyl.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Partey, přichází Rodri.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Thomas Lemar (Atlético Madrid), který trefil Łukasze Piszczeka kopačkou do hlavy. To byl zákrok, o kterém hostující hráč moc nepřemýšlel. S krajním obráncem Dortmundu to nevypadá nikterak dobře.
    43. Dan-Axel Zagadou (DOR)
     
    43
    Na centr od levého praporku si na malém vápně naskočil Dan-Axel Zagadou, jehož hlavička měla velkou razanci, ale skončila jen těsně vedle pravé tyče. No, už to mohlo být o dva góly.
    38. Axel WITSEL - 1:0
     
    38
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak přeci jsme se v prvním poločasu branky dočkali a zaslouženě ji vsítila Borussia. Míč na hranici šestnáctky dostal AXEL WITSEL, který nejprve udělal kličku soupeři a až poté vystřelil. Jeho zakončení tečoval bránící hráč do protipohybu Jana Oblaka, jenž neměl šanci zareagovat.
     
    35
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Mahmoud Dahoud.
     
    35
    Hostující hráč musel po chybě spoluhráče zastavit rychle rozvíjející se protiútok. Žlutou kartu dostává Thomas Partey (Atlético Madrid), který podrazil domácího kapitána.
    31. Christian Pulisic (DOR)
     
    31
    Uf, tak to ale mohla být úvodní branka, která by zápasu pomohla! K odraženému míči se na levé straně šestnáctky dostal Christian Pulisic. Ten obstřelil technickou střelou Filipa Luíse, ale míč mířil asi metr nad branku.
     
    13
    Žlutou kartu dostává Abdou Diallo (Borussia Dortmund), který se v pozici stopera příliš brzy napomenut. Od teď bude muset tento hráč hrát opatrně.

    Michal Luxa

    Branky: 38. Witsel (Hakimí), 73. Guerreiro (Hakimí), 83. Sancho (Hakimí), 89. Guerreiro

    Karty:   13. A. Diallo (DOR), 90+3. Zagadou (DOR) – 35. Partey (ATM), 45+1. Lemar (ATM), 82. Luís (ATM), 87. D. Costa (ATM), 90+3. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:12.
    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, A. Diallo, Zagadou, Hakimí – Delaney (35. Dahoud), Witsel – Pulisic (79. Sancho), M. Götze, Bruun Larsen (63. Guerreiro) – Reus.
    Náhradníci: Hitz – Toprak, Guerreiro, Sancho, Dahoud, Weigl, Philipp.

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Godín, Lucas Hernández, Luís – Lemar, Koke, Partey (46. Rodri), Saúl Ñíguez (70. Á. Correa) – D. Costa, Griezmann.
    Náhradníci: Adán – Arias, N. Kalinić, Á. Correa, Rodri, Savić, Vitolo.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn

    Diváci: 60 099
    bahis siteleri