Košice – Banská Bystrica 1:3 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:4 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:0 (1:0 po s.n.)
Miskolc – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.) | Detva – Nové Zámky 1:3 (kon.) | MAC Budapešť – Nitra 2:8 (kon.)
konec
HK Detva
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Neděle 28.10.2018, 17:30 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    PATRICK KUDLA jedenáct sekund před koncem definitivně zatloukává poslední hřebík do detvanské rakve! Z pravého prostoru pro vhazování uklidil kotouč do prázdné klece a zpečetil tak vítězství hostujícího týmu! Asistence: Andreas Štrauch.
     
    59:14
    Roman Petrík opouští své stanoviště a peláší na střídačku! Medvědi už nemají co ztratit a zkusí své štěstí v power-play!
     
    55:33
    Martin Šimon (DTV) jde ven za držení, Nové Zámky čeká výhodná přesilovka čtyři na tři. Zasadí v ní domácím smrtící úder?
     
    55:03
    Branislav Fábry (NZM) dostává dva tresty, jeden za podražení a druhý za krosček. Spolu s ním na trestnou míří také Martin Chovan (DTV) za hrubost.
     
    53:56
    Medvědi se teď sami střelili do nohy, budou hrát oslabení. Za napadení odchází na lavici hanby kapitán Jozef Sládok (DTV).
     
    49:16
    Další komplikace pro Nové Zámky! Andrej Košarišťan (NZM) před brankou podrazil protihráče, trest za něj odpyká Richard Nejezchleb.
     
    47:57
    Patrik Rogoň (NZM) naservíroval soupeři přesilovku na stříbrném podnose, sudí mu udělili menší trest za napadení. Detva má ideální šanci srovnat.
     
    44:14
    Detva právě vstřelila branku!
    Domácí jsou zpět v utkání, po krásné ráně se konečně prosazují! Žilka poslal přihrávkou dopředu MARTINA ĎALOGU, který dělovkou z pravého kruhu pro vhazování rozvlnil síť novozámecké klece a připravil tak Košarišťana o čisté konto – 1:2! Asistence: Jakub Žilka, Zdeněk Král.
     
    41:23
    Vášnivé protesty nepomohly, Juraj Jurík (NZM) je odsouzen k dvouminutovému pobytu na trestné lavici. Sudí mu udělili trest za zdržování hry.
     
    35:45
    Nějakou dobu uvidíme hru čtyři na čtyři. Po brance se odehrála menší strkanice, po které odjíždí na trestnou Richard Nejezchleb (NZM) a Jozef Sládok (DTV).
     
    35:45
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Novozámečtí přetavují přesilovku v gól a odskakují do dvoubrankového vedení! Na konci dlouhé kombinace hostujícího celku stál RADIM HRUŠKA, který z levého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Janis Andersons, Andreas Štrauch.
     
    34:52
    Martin Chovan (DTV) před brankou fauloval soupeře, rozhodčí zákrok posoudil jako nedovolené bránění. Mikron tedy čeká přesilovka s pořadovým číslem tři.
     
    28:18
    Přesilovka pro Nové Zámky. Za podražení je z kluziště vykázán Michal Murček (DTV), domácí forvard si tak maximálně dvě minuty nezahraje.
     
    18:20
    Domácí první formace teď hodně potrápila Košarišťana, který se musel hodně otáčet, aby všechny dorážky vykryl!
     
    15:40
    Daniel Gachulinec (DTV) si teď kvůli trestu za nedovolené bránění nějakou dobu nezahraje, už usedá na trestnou lavici. Mikron si vyzkouší přesilovku.
     
    10:57
    Po přerušení se do sebe za brankou pustili Henrich Ručkay (NZM) a Jozef Tibenský (DTV), oba dostávají menší tresty za hrubost.
     
    08:50
    Domácí mají velkou šanci srovnat stav utkání. Kotouč mimo hrací plochu vyhodil Patrik Rogoň (NZM) a dostává tak dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    05:44
    Produktivní forvard Adam Zbořil vyslal na Petríka nebezpečnou střelu z vysokého úhlu, kterou hbitý gólman v černém vykryl vyrážečkou!
     
    01:17
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Medvědi měli sice v první minutě více ze hry, jako první jdou ale nakonec do vedení hosté! Do bezprostřední blízkosti klece se propracoval FILIP BAJTEK a z hranice brankoviště uklidil kotouč za Petríkova záda – 0:1! Asistence: Tomáš Urban, Patrik Rogoň.
     
    00:58
    Domácí mají zatím na ledě jasnou převahu a aktivitu málem přetavili v gól, jenže nakonec trefili pouze tyčku novozámecké branky!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 45. Ďaloga (Žilka, Král) – 2. Bajtek (Urban, Rogoň), 36. Hruška (Andersons, Štrauch), 60. Kudla (Štrauch)


    HK Detva: Petrík (Riečický) – Chovan Mar., Kuklev, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Hedera, Šimon – Ščurko, Jakuceňa, Puliš – Ďaloga, Murček, Žilka – Tibenský, Valent, Král – Chovan Mat., Fekiač V., Surový.
    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Juraško, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson – Štrauch, Hruška, Nejezchleb – Jurík, Zbořil, Ručkay – Rogoň, Urban, Bajtek – Slávik, Fábry, Jakúbek.

    Rozhodčí: Korba, Kókai – Kollár, Vincze.

    Diváci: 603
    bahis siteleri