Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (1:0, 0:1, 3:2)
New Jersey Devils
Pátek 02.11.2018, 00:40 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Krásný den všem fanouškům kvalitní hokejové podívané! Zatím trápící se Detroit vyzve v dalším duelu New Jersey, které se po skvělém startu propadá tabulkou. V nové Little Caesars Aréně se začíná pár chvilek po půl jedné ráno.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Devils se po parádním startu do sezóny dostali do menšího svrabu a aktuálně jsou na jedenáctém fleku Východní konference. Bodově je to ovšem vyrovnané a New Jersey navíc odehrálo nejméně duelů v celé lize (společně s Floridou 9 utkání). Naposledy banda Johna Hynese dostala debakl od Tampy Bay (3:8). Dlouhý trip Ďáblů pokračuje druhým duelem.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kyle Palmieri – 9 zápasů, 14 bodů (9+5)
    Taylor Hall – 9 zápasů, 12 bodů (2+10)
    Nico Hischier – 9 zápasů, 8 bodů (3+5)
     
    DETROIT RED WINGS

    Rudá křídla jsou na předposlední pozici Východní konference. Po strašidelném startu se v posledních dvou duelech sebrali a dvakrát vyhráli v základní hrací době. Detroit má ovšem podle obdržených branek druhou nejhorší obranu (nelichotivé prvenství drží Philadelphia). Ani útok není tak slavný, jen tři celky daly méně branek. Naposledy Red Wings vyhráli na ledě Columbusu 5:3.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Dylan Larkin – 12 zápasů, 12 bodů (6+6)
    Gustav Nyquist – 12 zápasů, 9 bodů (1+8)
    Tyler Bertuzzi – 12 zápasů, 7 bodů (4+3)
     
    Československá stopa

    Filip Hronek (DET) – 6 zápasů, 3 body (1+2), -2 – aktuálně na farmě
    Libor Šulák (DET) – 6 zápasů, 0 bodů, -4 – aktuálně na farmě
    Martin Frk (DET) – 3 zápasy, 0 bodů, 0
    Pavel Zacha (NJD) – 9 zápasů, 0 bodů, -2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Cholowski, Green, Ericsson, Daley, Kronwall, Jensen, Witkowski – Helm, D. Larkin, Mantha – Nyquist, J. de La Rose, Rasmussen – Abdelkader, Glendening, Bertuzzi – Frk, Wade.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Zacha, J. Anderson – Boyle, Rooney, Dea..
     
    Krásný večer všem fanouškům NHL! Utkání mezi New Jersey a Detroitem brzy začne, úvodní vhazování bude naplánováno během pár sekund, přejeme příjemnou podívanou!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Vhazování sice vyhráli Devils, ale jako první se do útoku dostal Dylan Larkin, kterému se ovšem nepovedlo ideálně zakončit. Hosté následně vyhodili na icing.
     
    00:37
    Anthony Mantha to následně zkoušel od pravého mantinelu, ale puk se do branky nedostal. Pokračovalo se akcí Taylora Halla, který ale po ledě zakončoval jen vedle levé tyčky.
     
    01:51
    Oba celky se následně pokoušely něco vymyslet, ale hrálo se ze strany na stranu beze střel. To ukončil Pavel Zacha po přejetí modré čáry, ale jeho smůla trvá i nadále. Český útočník napálil jen brankovou konstrukci!
     
    03:00
    Vidíme opatrný start od obou celků, ani jeden z nich nechce chybovat a hraje se hodně na puku v obranných třetinách. Uvidíme, jak tomu bude následně.
     
    03:36
    Podél pravého mantinelu se dostal až před branku Anthony Mantha, který na přední tyčce pozorného Schneidera nepřekonal. Dylan Larkin se následně dostával k dorážce, ale Schneider měl puk pod betony a gól z dorážky neplatí!
     
    04:18
    Dvakrát u pravého kruhu upadl nejlepší střelec hostů Kyle Palmieri. Jonathan Ericsson bude potrestaným hráčem, jenž inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    05:08
    Devils se v pásmu udrželi až po téměř jedné minutě. První snažení bylo zakončeno tvrdý pokusem od modré čáry, Will Butcher ale trefil jen pozorného Howarda.
     
    05:45
    Přesilovka hostů je zatím velice špatná. Hraje se spíše ve střední třetině a Detroit toto oslabení s největší pravděpodobností přežije bez nějakých nervů.
     
    06:18
    Domácí v plném počtu.
     
    06:40
    Po nepovedené kličce u levého kruhu se dostal ke kotouči Joey Anderson, jenž před kruhy zakončoval po ledě. Jeho rána ale úspěšná nebyla, puk skončil na zadním mantinelu.
     
    07:04
    Hosté se následně dostali do ofsajdového postavení a hra bude pokračovat ve střední třetině. To vše až po první komerční přestávce.
     
    07:20
    Přesilovka čeká také domácí celek. Ben Lovejoy si počínal za brankou nedovoleně, kde přidržel hokejku jednomu z hráčů Detroitu.
     
    07:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings nyní ukázali hostům, jak se hraje přesilovka a je to 1:0! Mike Green naznačil střelu, ale místo toho nahrál na levý kruh MARTINU FRKOVI. Ten se do kotouče svižně opřel a do levé šibenice vstřelil svou první branku v letošní sezóně. Asistence: Mike Green a Dylan Larkin.
    07:54 Martin FRK - 1:0
     
    08:20
    A vzápětí je tu druhá přesilovka pro domácí celek. Brian Boyle si počínal zbytečně nedovoleně u mantinelu a je dalším vyloučeným hráčem Devils.
     
    08:54
    Dylan Larkin zakončoval z pravého kruhu na přední tyčku a Anthony Mantha bekhendem ještě dorážel. Ani jedna střela se ovšem za záda Schneidera nedostala!
     
    09:37
    Další zákrok si hostující brankář připsal po střele od modré čáry, kterou vyslal Niklas Kronwall. Rána k levé tyčce skončila na vyrážečce Schneidera.
     
    10:20
    Hosté v plném počtu.
     
    10:50
    Devils byli následně pod tlakem a pokoušeli se rozjet rychlou akci. Severson od pravého mantinelu nahodil za branku a ke kotouči se dostal Hall, který o něj ovšem hned přišel.
     
    11:32
    Následně se do střelecké pozice dostal Marcus Johansson, jenž po ledě zakončoval. Jimmy Howard jeho pokus viděl a betony zakročil, pokračovat se bude po pauze po jeho pravici.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:40
    Kyle Palmieri měl na hokejce desátou branku v desátém duelu. Hostující střelec dostal puk na levou stranu, odkud ale odkrytou branku trestuhodně minul!
     
    12:55
    V posledních sekundách se hosté pokoušejí něco rozjet, ale hráči Detroitu jsou dobře postaveni a nepouští Devils do zakončení. Sledujeme velice bojovný duel.
     
    14:05
    Aktivita třetí lajny Devils byla zakončena pokusem Bena Lovejoye od modré čáry, kterého našel Pavel Zacha. Rána to ale nebezpečná nebyla a Howard přerušuje hru.
     
    14:28
    Nyní muselo hostujícím fanouškům pořádně zatrnout! Anthony Mantha nahazoval od mantinelu před branku, kde málem Coryho Schneidera překonal hostující bek Mirco Müller. Americký brankář na poslední chvíli zasáhl.
     
    15:21
    Travis Zajac si nyní najel do útočné třetiny a měl dost prostoru před sebou. Hostující borec zakončoval vedle, ale kotouč se od zadního mantinelu dostal před branku. Zajac zakončoval do odkryté části branky, ale Howard se rychle vrátil do branky a kotouč chytil!
     
    15:42
    Na pravém kruhu se následně dostal ke střeleckému pokusu obránce Ben Lovejoy, jenž zakončoval na vzdálenější tyčku. Branku a volný prostor ale nakonec netrefil.
     
    16:15
    V další akci to zkoušel z pravého kruhu Taylor Hall, jenž zakončoval po otočce. Jimmy Howard byl nicméně připraven a kotouč skryl v lapačce.
     
    16:25
    Wade Megan mohl v protiakci navýšit vedení svého celku. Individuálně se dostal před branku Schneidera, kde zakončoval u levé tyčky nad beton. Brankář Devils ale parádně zakročil!
     
    17:08
    Následně sváděli sprinterský souboj Anthony Mantha a Andy Greene. Nakonec vyhrál hostující bek, píská se icing a vhazuje se po levici Howarda.
     
    17:49
    Nahození od modré čáry následně tečoval těsně před Schneiderem Luke Glendening. Jeho teč ale nakonec gólová nebyla, Schneider zasáhl a přerušuje hru.
     
    18:35
    Domácí následně svého soupeře zamkli a Green nahazoval od levého mantinelu na branku po otočce. Jeho rána ale byla propagační a Schneider puk vyrazil.
     
    19:30
    Domácí pokračovali v aktivní hře před brankou Schneidera, kterou ukončil střeleckým pokusem Anthony Mantha. Hostující brankář ale kryl i další ránu.
     
    19:41
    Do útoku si sjel na druhé straně Taylor Hall, jenž zakončoval mezi kruhy do prsou brankáře. K dorážce se nikdo nedostal a u kotouče jsou hokejisté Red Wings.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce a domácí Detroit vede 1:0 díky brance českého útočníka Martina Frka. Red Wings byli v první třetině aktivnějším a bruslivějším týmem, zaslouženě vedou a pokud budou pokračovat, tak si připíší třetí výhru v řadě.

    Střely na branku: 12:7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Druhá část hry začalo vyhraným vhazováním domácích, kteří se hned cpali do útoku. Přihrávka na levé křídlo ovšem nevyšla a píská se icing.
     
    20:45
    Hischier následně hledal na levé straně Halla, který ovšem na jeho nabídku o milimetry nedosáhl a zakázané uvolnění se píská i hostujícímu celku.
     
    21:40
    Před brankou Schneidera se následně objevil volný prostor. První střelu Schneider vyrazil na pravý kruh, odkud do odkryté branky zakončoval Mike Green, hostující brankář se ale vrátil na svou pozici a skvěle zasáhl!
     
    22:59
    New Jersey se hrozně nedaří. Nedovedou si přihrát a směrem dopředu to je takové nijaké. Další nepovedená rozehra vedla k icingu a vhazuje se před Schneiderem.
     
    23:45
    Kyle Palmieri dostal přihrávku na pravý kruh, ale nezakončil přesně. Následně aktivita Devils pokračovala a stejný hráč byl v brankovišti, puk za záda Howarda ale nedostal.
     
    25:24
    Hosté se opět pokoušeli dostat do nějakého zakončení, ale přihrávka od levého mantinelu nevyšla a do útoku se dostávají hokejisté Red Wings.
     
    25:37
    Martin Frk další tvrdou střelou pokoušel štěstí a útočil na druhou trefu v duelu. Nyní byl ale pozornější Cory Schneider, po jehož zákroku se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    26:25
    Následně se po pravé straně dostával do pásma Jean-Sébastien Dea, kterého ale zastavili sudí a píská se ofsajd. Hra bude pokračovat po komerční pauze.
     
    27:03
    Rozehra se nepovedlo ani domácímu celku a po icingu se bude vhazovat před Howardem. Prostřední dějství je zatím dost nudné, ani jeden celek se nemůže do ničeho dostat.
     
    27:18
    Zahrozil Taylor Hall, jenž si najel mezi kruhy a bekhendem se pokoušel překvapit Howarda v brance. Jeho pokus ale nakonec skončil jen vedle branky!
     
    28:10
    Darren Helm následně nahazoval od pravého mantinelu do brankoviště, kde ale trefil jen připravené betony Coryho Schneidera. Pokračuje se tedy vhazováním.
     
    28:30
    Podél levého mantinelu se až před branku dostal Blake Coleman, jenž po ledě zakončoval na zadní tyčku. Jimmy Howard ovšem puk viděl a vyrazil jej do rohu.
     
    29:18
    Red Wings byli nadále pod tlakem, a tak jeden z hráčů raději vyhodil na icing. Pokračovat se bude tedy vhazováním po levici zatím bezchybného Howarda.
     
    29:38
    Nico Hischier poslal do útoku Taylora Halla, jenž se pokoušel zakončovat před bránícím hráčem, ale jeho pokus mu nevyšel. Produktivní hostující devítce totiž kotouč sjel.
     
    30:14
    Po vhazování před brankou Detroitu se kotouč dostal na opačnou stranu kluziště a po ledě doklouzal k betonům Schneidera. Ten hru přerušuje a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    30:35
    Od pravého mantinelu to zkoušel Sami Vatanen. Jeho rána sice vletěla do brankoviště, tam se ale hostující hráči neprosadili. Pokračuje se akcí Red Wings.
     
    32:00
    Domácí celek Ďábly zatlačil. Trevor Daley střílel z levého kruhu, ale Schneider byl připraven. Aktivita pokračovala, ale další střela už nepřišla.
     
    32:47
    Následně byla hra přerušena poté, co Cory Schneider přišel o svoji masku a nemohl tak pokračovat ve hře. Po přerušení se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    34:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Zničehonic hosté vyrovnávají, a to hlavně díky skvělé práci Travise Zajaca. Ten zpoza branky svižně přihrával volnému BLAKEU COLEMANOVI, jenž si puk stáhl a střelou do pravé šibenice vyrovnal stav duelu na 1:1! Asistence: Travis Zajac a Marcus Johansson.
    34:12 Blake COLEMAN - 1:1
     
    34:33
    A Devils mohou hned otočit, je jim totiž nabízena přesilová hra! Dylan Larkin si počínal nedovoleně ve střední třetině a za hrubost dostává dvě minuty.
     
    34:48
    Taylor Hall to na startu přesilovky zkoušel z levého kruhu na přední tyčku, ale branku Howarda nakonec jen minul. Devils ovšem u kotouče zůstávají.
     
    35:45
    Následně zakončoval od modré čáry Brian Boyle, ale jeho svižné nahození skončilo jen na výstroji domácího brankáře. Ten ale kotouč neukryl v lapačce.
     
    36:33
    Domácí v plném počtu.
     
    36:54
    Jimmy Howard si následně našel střelecký pokus Seversona od modré čáry. Puk šel sice vedle branky, ale domácí jednička kotouč raději ukryla ve své lapačce.
     
    37:19
    Úder mohl vrátit švédský útočník Gustav Nyquist, jenž zakončoval z levého kruhu svižnou ránou. Cory Schneider byl ovšem připraven a jeho pokus zachytil.
     
    38:26
    Dylan Larkin následně vjel do třetiny, kde vybojoval pásmo a pokoušel se něco vymyslet. Další kombinace ale nevyšla, ale i tak se bude vhazovat po pravé ruce Schneidera.
     
    38:50
    Hokejisté New Jersey následně nerozehráli ideálně a píská se icing. Hra bude pokračovat vhazováním před brankou Coryho Schneidera.
     
    39:15
    Trevor Daley se dostával na pravé straně ke střele a Glendening dorážel, ale místo kotouče trefil lapačku Schneidera. To se nelíbilo Müllerovi, který se do domácího útočníka pustil, ale bitku jasně prohrál.
     
    39:15
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Luke Glendening – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Mirco Müller – 5 min., bitka).
     
    39:45
    V závěru druhé třetiny se přerušuje hra a hosté dostávají dvouminutový trest. Damon Severson inkasuje dvě minuty za držení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední část je u konce. Nabídla nám také jednu branku, Devils se na startu osmé pětiminutovky dostali před Howarda, kde zakončoval svou čtvrtou trefou v sezóně Blake Coleman. Jinak jsme sledovali vyrovnaných dvacet minut, je to dnes hodně bojovné.

    Střely na branku: 22:15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Devils začali oslabení naprosto fantasticky a hlavně Blake Coleman nedovolil domácímu celku rozehrát zpoza branky. Následně mu pomohl také Travis Zajac.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:50
    Mike Green zakončoval akci svého celku po ťukecu střelou od modré čáry, ale střela skončila jen vedle branky. Následně Devils vyhodili a výhoda Red Wings se krátí.
     
    41:40
    Dylan Larkin je pět sekund před koncem přesilovky vyloučen a Devils si zahrají přesilovku! Domácí útočník dostává dvě minuty za nedovolené bránění Travise Zajace.
     
    42:20
    Devils zakombinovali a dostali se k nějakým střeleckým pokusům, ani jeden ale neskončil v brance a domácí následně vyhodili.
     
    43:20
    Devils právě vstřelili branku!
    První polovina přesilovka za nic nestála, vše ale změnila gólová situace. SAMI VATANEN dostal puk na modrou čáru, aby si následně sjel do lepší pozice a střelou na přední tyčku prostřelil Howarda, kterému parádně stínil Miles Wood. Asistence: Nico Hischier a Travis Zajac.
    43:20 Sami VATANEN - 1:2
     
    43:30
    Právě Vatanen ale následně fauloval a putuje za nedovolené bránění na lavici hanby. Přesilovka čeká opět hokejisty Red Wings.
     
    44:08
    Domácí celek začal přesilovku slušně a od pravého mantinelu to zkoušel Mike Green. Jeho pokus šel na zadní tyčku, ale Schneider nakonec ani nemusel zasahovat.
     
    44:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, také Red Wings využívají nabízenou výhodu a je opět srovnáno! Gustav Nyquist zakončoval z levého kruhu, ale trefil jen Schneidera. MICHAEL RASMUSSEN si ovšem počkal na dorážku a střelou pod víko skóruje podruhé v sezóně! Asistence: Gustav Nyquist a Dennis Cholowski.
    44:59 Michael RASMUSSEN - 2:2
     
    46:07
    Rychlý obrat mohl dokonat Martin Frk, jenž dostal přihrávku na zadní tyčku do odkryté branky, kde se mu ale vinou dobré obrany zakončit nepovedlo. Skvěle zakročil bránící hráč Devils.
     
    46:54
    New Jersey se následně pokoušelo dostat do útoku, ale Colemanovi se nepovedlo zakončit. Píská se icing a vhazuje se po levici Coryho Schneidera.
     
    47:39
    Po aktivitě domácího celku ujel po pravé straně Blake Coleman, jenž zakončoval z kruhu na vzdálenější tyčku. Branku se mu ale nakonec trefit nepovedlo.
     
    48:06
    První komerční přestávku následně přivolal Damon Severson, jenž zakončoval ale jen do vesty připraveného brankáře Red Wings. Stav je 2:2 a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    49:19
    Více jak minutu se hrálo bez přerušení a oba celky se několikrát dostaly do pásma, kde ale nic nevymyslely. Hra byla nakonec přerušena poté, co kotouč opustil ledovou plochu.
     
    50:27
    Wade Megan zakončoval další snažení svého celku střelou od modré čáry, ale i nyní Cory Schneider zapsal zákrok, dnes jich má už 23. Hra bude pokračovat po pauze.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:58
    Do pásma se následně dostal Jacob de La Rose, jenž na levé straně zakončoval přes obránce. Mířil do pravé šibenice, ale branku nakonec jen minul.
     
    51:33
    Velký závar před brankou Howarda zakončoval pokus od modré čáry a dorážky Halla s Hischierem. Ani jeden z hostujících hráčů se ale gólově neprosadil, skvělý Howard!
     
    52:12
    Jimmy Howard následně ukryl v lapačce další kotouč, ten nyní letěl na branku od modré čáry. New Jersey si přesto vybojovalo pásmo a vhazuje se po levici jedničky Detroitu.
     
    52:36
    Přihrávku za obranu dostával Kyle Palmieri, jenž se natlačil před Kronwalla a byl jím faulován. Devils mají v závěru třetí třetiny k dispozici přesilovku!
     
    52:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Branku v oslabení ale dávají domácí, kteří jdou do vedení! Will Butcher zachyboval na modré čáře a Luke Glendening se dostal do úniku. Zakončoval z levé strany, ale Schneidera nepřekonal. To se v brankovišti povedlo dojíždějímu JUSTINU ABDELKADEROVI! Asistence: Luke Glendening.
    52:50 Justin ABDELKADER - 3:2
     
    53:45
    Will Butcher se pokoušel napravit své zaváhání, ale jeho rána od modré čáry šla jen vedle branky Jimmyho Howarda. Snažení Devils nicméně trvá.
     
    54:36
    Domácí v plném počtu.
     
    55:21
    Do útoku si najel Kevin Rooney, jenž hned po přejetí modré čáry zakončoval. Jeho rána ale šla jen nad branku Jimymho Howarda, jenž tak nemusel zasahovat.
     
    56:15
    Niklas Kronwall se následně pokoušel využít závaru před Schneiderem, a tak od modré čáry zakončoval na vzdálenější tyčku. Hostující brankář ale chytá a přerušuje hru.
     
    56:41
    Mirco Müller se na levé straně dostával ke tvrdé střele z voleje, ale jeho rána byla zblokována. Hosté ale pokračují v aktivní hře, moc času na srovnání již nemají.
     
    57:52
    Taylor Hall se pokoušel projít do útoku a puk si nahazoval o pravý mantinel. Ten ovšem přehodil a hra se přesouvá do střední třetiny.
     
    57:59
    Cory Schneider opouští branku Devils a vhazuje se po pravici Howarda! Devils riskují, ale nic jiného jim v tento moment vlastně ani nezbývá.
     
    58:52
    Kyle Palmieri zakončoval po přihrávce Halla z levého kruhu, ale branku Howarda se mu trefit nepovedlo. Následně se hostující hráč dostal do ještě lepší pozice, ale Howard skvěle zasáhl!
     
    58:52
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:11
    Dvakrát zakončoval z pravého kruhu Taylor Hall. První střela nevyšla, druhá se již dostala do brankoviště, ale ani jeden z hráčů se v brankovišti neprosadil. Následně se do sebe pustila dvojice hráčů a dvě minuty inkasuje domácí hráč!
     
    59:11
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jonathan Ericsson – 2 min., krosček).
     
    59:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    TREVOR DALEY ovšem po vyhraném vhazování napálil kotouč, který se po odrazu šťastně dostal do branky a Detroit dává druhou branku v oslabení! Asistence: Dylan Larkin.
    59:18 Trevor DALEY - 4:2
     
    59:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se ještě prosazují, ale to už nebude na vyrovnání stačit. MARCUS JOHANSSON dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se svižnou střelou prosadil do odkryté branky. Jimmy Howard si stěžoval na nedovolené bránění brankáři, ale po konzultaci s videorozhodčím branka platí. Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
    59:56 Marcus JOHANSSON - 4:3
     
    59:56
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Marcus Johansson – 2 min., nesportovní chování).
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání se ve třetí třetině zvrhlo, šťastnější jsou nakonec domácí borci, jenž vítězí potřetí v řadě! Sami Vatanen na začátku třetí periody poslal New Jersey do vedení, ale Michael Rasmussen promptně odpověděl. Obrat nastal po brance Justina Abdelkadera v oslabení. Trevor Daley zvyšoval další trefou v početní nevýhodě na 4:2, Marcus Johansson pouze korigoval.

    Střely na branku: 31:28
    Diváci: 18 273
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jimmy Howard (DET) 25 zák., 3 góly, 89,3%
    2. Justin Abdelkader (DET) 1+0
    3. Cory Schneider (NJD) 27 zák., 3 góly, 90,0%
     
    Československá stopa v utkání:
    Martin Frk (DET) 1+0, 2 střely, čas na ledě 10:13
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:30
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na shledanou! (03:33:40)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Frk (Green, D. Larkin), 45. Rasmussen (Nyquist, Cholowski), 53. Abdelkader (Glendening), 60. Daley (D. Larkin) – 35. Coleman (Zajac, Ma. Johansson), 44. Vatanen (Hischier, Zajac), 60. Ma. Johansson (Hall, Hischier)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Cholowski, Green, Ericsson, Daley, Kronwall, Jensen – Helm, D. Larkin, Mantha – Nyquist, J. de La Rose, Rasmussen – Abdelkader, Glendening, Bertuzzi – Frk, Megan, Witkowski.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Zacha, J. Anderson – Boyle, Rooney, Dea.

    Rozhodčí: O'Halloran, L'Ecuyer – Pancich, Racicot

    Diváci: 18 273
    bahis siteleri