Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (1:0, 0:1, 3:2)
New Jersey Devils
Pátek 02.11.2018, 00:40 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Marcus JOHANSSON - 4:3
     
    59:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se ještě prosazují, ale to už nebude na vyrovnání stačit. MARCUS JOHANSSON dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se svižnou střelou prosadil do odkryté branky. Jimmy Howard si stěžoval na nedovolené bránění brankáři, ale po konzultaci s videorozhodčím branka platí. Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
    59:18 Trevor DALEY - 4:2
     
    59:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    TREVOR DALEY ovšem po vyhraném vhazování napálil kotouč, který se po odrazu šťastně dostal do branky a Detroit dává druhou branku v oslabení! Asistence: Dylan Larkin.
    52:50 Justin ABDELKADER - 3:2
     
    52:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Branku v oslabení ale dávají domácí, kteří jdou do vedení! Will Butcher zachyboval na modré čáře a Luke Glendening se dostal do úniku. Zakončoval z levé strany, ale Schneidera nepřekonal. To se v brankovišti povedlo dojíždějímu JUSTINU ABDELKADEROVI! Asistence: Luke Glendening.
    44:59 Michael RASMUSSEN - 2:2
     
    44:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, také Red Wings využívají nabízenou výhodu a je opět srovnáno! Gustav Nyquist zakončoval z levého kruhu, ale trefil jen Schneidera. MICHAEL RASMUSSEN si ovšem počkal na dorážku a střelou pod víko skóruje podruhé v sezóně! Asistence: Gustav Nyquist a Dennis Cholowski.
    43:20 Sami VATANEN - 1:2
     
    43:20
    Devils právě vstřelili branku!
    První polovina přesilovka za nic nestála, vše ale změnila gólová situace. SAMI VATANEN dostal puk na modrou čáru, aby si následně sjel do lepší pozice a střelou na přední tyčku prostřelil Howarda, kterému parádně stínil Miles Wood. Asistence: Nico Hischier a Travis Zajac.
    34:12 Blake COLEMAN - 1:1
     
    34:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Zničehonic hosté vyrovnávají, a to hlavně díky skvělé práci Travise Zajaca. Ten zpoza branky svižně přihrával volnému BLAKEU COLEMANOVI, jenž si puk stáhl a střelou do pravé šibenice vyrovnal stav duelu na 1:1! Asistence: Travis Zajac a Marcus Johansson.
    07:54 Martin FRK - 1:0
     
    07:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings nyní ukázali hostům, jak se hraje přesilovka a je to 1:0! Mike Green naznačil střelu, ale místo toho nahrál na levý kruh MARTINU FRKOVI. Ten se do kotouče svižně opřel a do levé šibenice vstřelil svou první branku v letošní sezóně. Asistence: Mike Green a Dylan Larkin.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Frk (Green, D. Larkin), 45. Rasmussen (Nyquist, Cholowski), 53. Abdelkader (Glendening), 60. Daley (D. Larkin) – 35. Coleman (Zajac, Ma. Johansson), 44. Vatanen (Hischier, Zajac), 60. Ma. Johansson (Hall, Hischier)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Cholowski, Green, Ericsson, Daley, Kronwall, Jensen – Helm, D. Larkin, Mantha – Nyquist, J. de La Rose, Rasmussen – Abdelkader, Glendening, Bertuzzi – Frk, Megan, Witkowski.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Wood – Coleman, Zacha, J. Anderson – Boyle, Rooney, Dea.

    Rozhodčí: O'Halloran, L'Ecuyer – Pancich, Racicot

    Diváci: 18 273
    bahis siteleri