Minsk – Barys 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.) | N.Novgorod – Ufa 3:1 (kon.)
Omsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Viťaz – Kunlun 1:2 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 0:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Admiral Vladivostok
Sobota 03.11.2018, 15:00 • Balašicha Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:09 Konstantin GLAZAČEV - 3:1
     
    49:09
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral ještě možná dramatizuje utkání. Kirill Voronin najel do pásma s pukem, počkal na KONSTANTINA GLAZAČEVA, jenž převzal kotouč a jeho rána se zastavila až v síti Bobkova – 3:1! Asistence: Kirill Voronin.
    29:47 Ilja MICHEJEV - 3:0
     
    29:47
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je to o tři branky! Sergej Širokov vyřešil dokonale situace dvou na jedno a předložil kotouč do prázdné branky pro ILJU MICHEJEVA, ten se nemohl mýlit – 3:0! Asistence: Sergej Širokov a Cody Franson.
    15:51 Maxim BEREZIN - 2:0
     
    15:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky! David Desharnais našel na modré MAXIMA BEREZINA, který dostal trestuhodně příliš prostoru, nabruslil si na vrchol kruhů a ránou golfem nedal brankář šanci – 2:0! Asistence: David Desharnais.
    02:16 Kirill SEMJONOV - 1:0
     
    02:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ve třetí minutě tu máme první branku a nutno říct, že je na vrub brankáře Admiralu. KIRILL SEMJONOV vystřelil z otočky po ledě na bližší tyč a Nikita Serebrjakov si nepohlídal svou tyč a kotouč mu proklouzl do sítě – 1:0! Asistence: Bez asistence.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 3. K. Semjonov, 16. Berezin (Desharnais), 30. I. Michejev (Širokov, Franson) – 50. Glazačev (K. Voronin)


    Avangard Omsk: Bobkov (Murygin) – J. Medveděv, Franson, Čudinov, Martynov, Pokka, Jemelin, Berezin, Bondarev – I. Michejev, Zernov, Širokov – K. Petrov, Desharnais, Talbot – K. Semjonov, Košelev, Manukjan – A. Galimov, Fisenko, Stas.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Kozlovskij, Ugolnikov, Taratunin, Kubát, Miščenko, Antropov, Karmaškov, Tatalin – V. Strelcov, A. Strelcov, Černikov – V. Polák, Hovorka, Bojko – V. Butuzov, Feoktistov, Koňkov – K. Voronin, Mereskin, Glazačev.

    Rozhodčí: Sidorenko, Gašilov – Otmachov, Zacharov
    bahis siteleri