Olomouc – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 3:2 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 3:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Havířov – Třinec 3:2 (po pr.) | Sparta – Liberec 7:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Přerov – Vítkovice 2:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:3 (3:0, 3:2, 1:1 - N 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 03.11.2018, 16:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Vítěznou branku v samostatných nájezdech si připisují Bílí Tygři, kteří zásluhou VÁCLAVA BURDY vezou domů alespoň jeden bod.
     
    3. série
    0:1
    Burda proměňuje!
     
    62:28
    Obrovská šance domácích! Pšenička nahrál přesně do jízdy na levý kruh Pikovi, který svou svižnou střelou zápěstím orazítkoval tyčku!
     
    54:15
    Sparťané se ve dvojnásobném oslabení dostali do obrovské šance! Kropáček v přečíslení dva na jednoho našel Ondřeje Havlína, který sám tváří v tvář neproměnil svůj nájezd.
     
    53:02
    Ale pozor! Gólman Jan Škorpík (SPA) nedovoleně dle nových pravidel zalehl puk mimo svůj prostor a domácí jdou do tří! Trest odpyká Tomáš Tomek.
     
    52:20
    Domácí se budou muset opět připravit na další krušné chvilky před svým brankářem. Tomáš Schwambeger (SPA) se provinil držením a odchází na trestnou lavici.
     
    49:01
    Sparťané si ještě komplikují závěr zápasu. Tomáš Tomek (SPA) dostal dvě minuty za podrážení a následující okamžiky stráví na trestné lavici.
     
    48:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují potřetí v tomto zápase a ještě dramatizují koncovku zápasu. ADAM KLAPKA nejprve promarnil svůj samostatný nájezd, ale o pár chvil později se v něm ocitl znovu a podruhé si s tím poradil. Asistence: Jan Žemba.
     
    45:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po skončení sparťanské přesilovky se však domácí přeci jenom radují z dalšího gólu! Kropáček vybídl obránce FRANTIŠKA GAJDOŠE, jehož střela přesně zaplula do liberecké sítě. Asistence: Vojtěch Kropáček, Ondřej Havlín.
     
    42:55
    Liberečtí se po své dobré pasáži v útočném pásmu budou muset znovu bránit. Dvě minuty za podrážení dostal od rozhodčích útočník Vojtěch Strnad (LIB).
     
    38:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Tohle pravidlo se znovu ukázalo v plné nahotě, když Liberečtí pohrdli svou velkou šancí. Na opačné straně kluziště Klimo přihrál JOSEFU SLAVÍČKOVI, od jehož hokejky se puk odrazil za záda libereckého brankáře. Asistence: Michal Klimo, Jiří Obadal.
     
    38:40
    Pro domácí mohlo být ještě hůře! Liberečtí se dostali na puk v útočném pásmu a liberecký útočník Drábek z předbrankového prostoru nastřelil levou tyč domácí branky!
     
    37:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po skončení přesilové hry sparťanů se přeci jen Liberečtí prosazují ještě v této části hry. Strnad našel před brankou MATĚJE HÁJKA, který překonal sparťanského Škorpíka dnes podruhé. Asistence: Vojtěch Strnad, Dominik Šeliga.
     
    34:07
    Sparťané se mohou znovu uklidnit svoji hru v přesilové hře. Petr Had (LIB) se totiž provinil hákováním a rozhodčí ho posílá na trestnou lavici.
     
    33:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pozor! Sparťané nyní zaváhali ve své rozehrávce a Liberečtí trestají. Charvát našel před brankou najetého VOJTĚCHA STRNADA, jenž se štěstím pokazil sparťanskému brankáři dosavadní čisté konto. Asistence: Adam Charvát, Michal Drábek.
     
    27:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Liberec loví v síti pátý kotouč! Sparťané se dostali do přečíslení dva na jednoho, Schwamberger si počkal na vhodný okamžik pro nahrávku na ONDŘEJE PŠENIČKU, který puk poslal už do poloprázdné branky. Asistence: Tomáš Schwamberger, Patrik Prymula.
     
    24:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jsou zatím lepším týmem na ledě a nyní to opět potvrzují další vstřelenou brankou. Gluzman posunul kotouč do pásma, kde obránci Liberce neuhlídali VIKTORA KASANDU, který procedil kotouč za Paříka od levé tyčky. Asistence: Václav Rubeš, Simeon Gluzman.
     
    19:09
    První přesilovou hru si také vyzkouší hráči v bílých dresech. Matěj Hájek (LIB) si nepohlídal svoji hokejku, a míří tak na trestnou lavici za hákování.
     
    18:10
    Pro liberecké hráče to mohlo být ještě horší! Pšenička už skoro před prázdnou brankou ještě vybízel v mezikruží Tomáše Schwambergera, jenž svou střelou zápěstím trefil jen Paříka!
     
    17:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    A nyní je to už o tři góly! Slavíček dobře udržel kotouč v útočném pásmu a před brankou našel dobře postaveného ONDŘEJE PŠENIČKU, který nekompromisně poslal puk za Paříkova záda. Asistence: Josef Slavíček a Tomáš Tomek.
     
    14:48
    Další šance sparťanského týmu ve vlastním oslabení! Klimo si potáhl puk na pravém kruhu a naservíroval ho před branku Pšeničkovi, kterého vychytal svým pohotovým zákrokem Pařík.
     
    12:44
    Další přesilová hra na straně Libereckých. Ondřej Havlín (SPA) dostal dvě minuty za podrážení a sparťané se budou muset znovu v tomto utkání bránit.
     
    10:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle byla ukázková souhra sparťanských borců! SIMEON GLUZMAN pozdržel hru ve středním pásmu, v zádech mu najel Kasanda, který dostal puk na levou stranu, odkud přihrál zpět na Gluzmana a ten se střelou bez přípravy nemýlil. Asistence: Viktor Kasanda a Ondřej Havlín.
     
    05:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Sparťané po dalších zmatcích v hostující defenzivě se usadili před Paříkem. Pšenička posunul puk na připraveného MICHALA KLIMA, který svou střelou z bezprostřední blízkosti prostřelil libereckého brankáře. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    04:24
    První přesilovou hru si vyzkouší hokejisté ze severu Čech. Obránce Tomáš Tomek (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za krosček.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 6. Klimo (Pšenička), 11. Gluzman (Kasanda, Havlín), 18. Pšenička (Slavíček, Tomek), 25. Kasanda (Rubeš, Gluzman), 28. Pšenička (Schwamberger, Prymula), 39. Slavíček (Klimo, Obadal), 46. Gajdoš (Kropáček, Havlín) – 34. Strnad (Charvát, Drábek), 38. Hájek (Strnad, Šeliga), 49. Klapka (Žemba), rozh. náj. Burda

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Žemba (LIB)
    0:0   Schwamberger (SPA)
    2. série:
    0:0   Klapka (LIB)
    0:0   Klimo (SPA)
    3. série:
    0:1   Burda (LIB)
    0:1   Prymula (SPA)
    4. série:
    0:1   Šeliga (LIB)
    0:1   Dani (SPA)
    5. série:
    0:1   Strnad (LIB)
    0:1   Pika (SPA)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Mičán) – Pika, Havlín, Prchal, Vorobjev, Tomek, Gajdoš – Prymula, Klimo, Schwamberger, Kropáček, Slavíček, Obadal, Rubeš, Pšenička, Kasanda, Dani, Gluzman, Čech.
    Trenér: Jan Tlačil.

    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Čajan) – Aubrecht, Charvát, Kovář, Had, Ira, Kollert – Dospěl, Šafařovský, Hájek, Burda, Jansa, Strnad, Klapka, Drábek, Vomáčka, Šeliga, Žemba. Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Pavlovič – Beneš, Klouček
    bahis siteleri