Turín – Parma 1:2 (kon.) | Spal – Cagliari 2:2 (kon.) | Janov – Neapol 1:2 (kon.)
konec
Turín FC
1:2 (1:2)
Parma Calcio 1913
Sobota 10.11.2018, 15:00 • Stadio Olimpico di Torino • Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (17:01:05)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:17.
     
    Je dobojováno! Rozhodlo se v prvním poločase, ve kterém šli hosté do dvoubrankového vedení. Domácí tým sice dokázal snížit na rozdíl jednoho gólu, ovšem poté už se do žádné obrovské příležitosti za celý zápas nedostal. Parma naopak hrozila především z rychlých brejků, ze kterých mohla několikrát přidat definitivní pojistku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hodně ukvapená střela od Gervinha končí vedle branky. To bylo nejspíše to poslední, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90+3
    Rozhodčí přerušuje hru, domácí se zlobí, rozehrávat bude opět hostující brankář. Turínu už příliš času na srovnání nezbývá.
     
    90+2
    Na zemi zůstal ležet Belotti, domácí kapitán se dnes už poněkolikáté dožadoval pokutového kopu, hra ovšem pokračuje!
     
    90+1
    Hlavní sudí Massa přidal čtyři minuty nad rámec druhého poločasu. Na konci té první teď Turín vybojoval rohový kop z pravé strany!
     
    90
    Balón končí opět v zámezí, znovu to navíc bylo od domácího fotbalisty. Rozehrávat bude Sepe, za malou chvíli začne nastavený čas.
     
    89
    Alessandro Deiola nyní přidržel soupeře, který se dostával do slibné příležitosti. Hostující hráč je potrestán žlutou kartou.
     
    88
    V další velké šanci znovu Gagliolo! Ten z levé strany místo centru zakončoval na bližší tyč, další parádní zákrok předvedl Sirigu, který ještě drží naděje svého týmu!
     
    87
    Gagliolo se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, poté střílel pod horní tyčku. Jeho střela směřovala pouze doprostřed, Sepe vyrazil na rohový kop!
     
    86
    Na levé straně teď slibně se rozvíjející akci soupeře zastavil nedovoleně Lorenzo De Silvestri, i on je potrestán žlutou kartou.
     
    85
    Riccardo Gagliolo teď s rozehrávkou autového vhazování nikam nepospíchal. Trvalo mu to příliš dlouho, rozhodčí vytahuje žlutou kartu.
     
    84
    Dlouhý balón za obranu, hosté celou situaci zvládli, míč se nakonec dostal až do zámezí. Odkopávat tak bude opět brankář Sepe.
     
    83
    Úplně volný zůstal za domácí obranou Ceravolo, který z obtížného úhlu zakončoval na bližší tyčku, Sirigu míč reflexivně vyrazil na roh!
     
    82
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Daniele Baselli, přichází Vittorio Parigini.
     
    82
    Hlavní rozhodčí vytahuje třetí žlutou kartu v zápase, poprvé však trestá domácího fotbalistu. Tím je v tuto chvíli Tomás Rincón.
     
    80
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná desetiminutovka tohoto utkání, u balónu jsou domácí, rozehrávat bude brankář Sirigu.

    Štěpán Slovák

    Branky: 37. Baselli – 9. Gervinho, 25. Inglese (Gagliolo)

    Karty:   82. Rincón (TUI), 86. De Silvestri (TUI) – 27. Barillà (PRM), 45+1. Sepe (PRM), 85. Gagliolo (PRM), 89. Deiola (PRM)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:17.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Djidji (48. Zaza) – De Silvestri, R. Soriano (58. Berenguer), Rincón, Baselli (82. Parigini), Aina – Falqué, Belotti (C).
    Náhradníci: Ichazo, Rosati – Lukić, Zaza, Ansaldi, Damascan, Edera, Berenguer, Moretti, Parigini, Bremer.

    Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves (C), Gagliolo, Bastoni – Scozzarella (77. Deiola), Grassi, Barillà – Biabiany (69. Gazzola), Inglese (69. Ceravolo), Gervinho.
    Náhradníci: Frattali, Bagheria – da Cruz, Deiola, Ceravolo, Ciciretti, Gobbi, Di Gaudio, Gazzola, Siligardi, L. Rigoni, Sprocati.

    Rozhodčí: Massa – Tasso, Tolfo
    thejrc.org