Boston – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Vegas 5:4 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:6 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 4:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:5 (2:3 po s.n.) | Florida – NY Islanders 4:2 (kon.)
Carolina – Detroit 3:4 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Calgary 0:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:3 (kon.)
Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Neděle 11.11.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:24 Brian DUMOULIN - 4:0
     
    47:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí dávají čtvrtý gól a definitivně rozhodují o svém vítězství! Crosby rychle přejel do útočného pásma a hodil puk doprava na BRIANA DUMOULINA. Oesterle předním padl na břicho, ale gólové střele švihem z kruhu pro vhazování už nezabránil. Asistence. Sidney Crosby, Jake Guentzel.
    39:44 Patric HÖRNQVIST - 3:0
     
    39:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Coyotes už byli na ledě hodně dlouho a z posledních sil nezabránili třetímu gólu v jejich síti! Jack Johnson přihrál za branku Simonovi, který pohotově vrátil puk do ohně a PATRIC HÖRNQVIST bez zpracování vypálil ze svého pohledu do levého horního rohu. Asistence: Dominik Simon, Jack Johnson.
    28:34 Dominik SIMON - 2:0
     
    28:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vynikající střídání elitní formace Tučňáků přináší druhý domácí gól! Bryan Rust dostal od Määttäho přihrávku do levého kruhu, odkud se podíval před brankoviště a všiml si DOMINIKA SIMONA. Tomu stačilo dobře nastavit hůl, aby prudkou přízemní nahrávku přesměroval do sítě. Asistence: Bryan Rust, Olli Määttä.
    26:42 Sidney CROSBY - 1:0
     
    26:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Čekání na gól končí v sedmadvacáté minutě! Kessel ve středním pásmu roztáhl hru doprava na SIDNEYHO CROSBYHO, který si před Ekmanem-Larssonem dal puk na bekhend a z těžkého úhlu našel miniaturní škvírku v bližším horním rohu nad Kuemperovým ramenem. Asistence: Phil Kessel, Jake Guentzel.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 27. Crosby (Kessel, Guentzel), 29. Simon (Rust, Määttä), 40. Hörnqvist (Simon, J. Johnson), 48. Dumoulin (Crosby, Guentzel)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), J. Johnson, Ruhwedel, Dumoulin, Riikola, Määttä – Rust, Crosby (C), Simon – Hörnqvist, Malkin (A), Hagelin – Kessel, Sheahan, Guentzel – Cullen, Aston-Reese, G. Wilson.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Miska) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Connauton, Ljubuškin, Oesterle – Fischer, Galchenyuk, Crouse – Keller, Stepan (A), Hinostroza – Cousins, Richardson, Grabner – J. Archibald, D. Strome, Perlini.

    Rozhodčí: McIsaac, Kozari – Miller, Knorr

    Diváci: 18 596
    bahis siteleri