Poprad – Banská Bystrica 2:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Košice 1:7 (kon.) | Žilina – Zvolen 1:5 (kon.)
MAC Budapešť – Miskolc 4:2 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 0:4 (kon.) | Nitra – Detva 3:2 (po pr.)
konec
MsHK Žilina
1:5 (0:4, 0:1, 1:0)
HKM Zvolen
Pátek 16.11.2018, 17:30 • ZS Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:59
    Žilina vstřelila branku!
    Zasloužený čestný úspěch zaznamenal přesnou střelou od levého mantinelu JAKUB RUČKAY, jemuž puk podél hrazení přivezl na holi Síkela.
    Asistence: Matej Síkela.
     
    22:08
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Stejně jako Fučík, pouští i jeho nástupce Mikoláš hned první střelu na bránu. Krásnou ránu příklepem do horního růžku vyslal MILAN KYTNÁR po perfektní bekhendové přihrávce Chovana. Ukázali se tedy nejlepší střelec a nejlepší nahrávač ligy.
    Asistence: Michal Chovan.
     
    19:38
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Zuzin ještě svým průnikem neuspěl, ale podařilo se mu udržet puk, zpoza brány nahrál MICHALU CHOVANOVI, který si nádherně vychutnal Húževku, Síkelu i gólmana Fučíka a po ledě zasunul do prázdné brány.
    Asistence: Peter Zuzin.
     
    13:42
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Tomek už klepal holí o led, když pouhou vteřinu před koncem dvojnásobné přesilovky prostřelil RASTISLAV ŠPIRKO vše, co mu stálo v cestě. Stihl to ještě včas, aby pokračovala ještě klasická početní výhoda.
    Asistence: Michael Vandas.
     
    9:39
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Domácí Balej a Piegl předvedli nechtěně komickou vložku, když se srazili mezi kruhy. Odražený puk si našel volný PETER ZUZIN a vymetl horní růžek žilinské branky.
    Bez asistence.
     
    0:17
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Lídr tabulky udeřil při prvním střídání. MICHAEL VANDAS si z rohu kluziště nabruslil před bránu, chytře si počkal na pohyb brankáře Fučíka a šoupl puk po ledě pod jeho betony.
    Domácí hokejisté se jen nezúčastněně dívali.
    Asistence: Rastislav Špirko.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 49. Ručkay (Síkela) – 1. Vandas (Špirko), 10. Zuzin, 14. Špirko (Vandas), 20. Chovan (Zuzin), 23. Kytnár (Chovan)


    MsHK Žilina: Fučík (21. Mikoláš) – Kučný, Piegl, Jankovič, Bagin, Pastor, Matejka, Dubeň, Hudec – Barta, Podešva, Balej – Jenčík, Surovka, Huna – Ručkay, Húževka, Síkela – Milý, Rehák, Hrazdíra
    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Pufahl, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Ulrych, Poyhonen – Vandas, Špirko, Handlovský – Šišovský, Lušňák, Obdržálek – Zuzin, Kytnár, Chovan – P. Halama, M. Halama, Petráš

    Rozhodčí: Stano, Hoppe – Výleta, Tvrdoň

    Diváci: 519
    bahis siteleri