Poprad – Banská Bystrica 2:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Košice 1:7 (kon.) | Žilina – Zvolen 1:5 (kon.)
MAC Budapešť – Miskolc 4:2 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 0:4 (kon.) | Nitra – Detva 3:2 (po pr.)
konec
MAC Budapešť
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Pátek 16.11.2018, 18:00 • Tüskecsarnok (Budapešť) • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Budapešť vstřelila branku!


    Domácí útočník BRANCE ORBÁN naskočil z trestné lavice ve chvíli, kdy už hostující tým riskoval hru bez gólmana. Nebyla to tedy těžká práce, když se právě Orbán dostal k puku po přihrávce Camerona Burta a v pohodě dovezl kotouč do odkryté klece. Asistence: Cameron Burt.
     
    56:03
    Harrison střílel od modré, jeho pokus vypadl Bálizsovi přímo před jednoho z útočníků, ani tentokrát to však nekončí gólem. Byl u toho nicméně faul, Brance Orbán se provinil krosčekem.
     
    53:50
    Domácí obrana teď totálně zazmatkovala a druhá útočná formace hostí se tak dostala do obrovské příležitosti, na Kulmalu zívala úplně prázdná brána, ten ji ale netrefil a zahodil tak velkou šanci na vyrovnání skóre!
     
    45:47
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Dudás – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:38
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Krásně sehraná přesilovka v podání Miskolce, Rasmus Kulmala našel uličku mezi obránci domácích a díky tomu mohl JAMESON MILAM jednoduše uklidit puk do sítě! Asistence: Rasmus Kulmala, Nicholas Crawford.
     
    44:11
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Dudás – 2 min., faul loktem).
     
    43:12
    Budapešť vstřelila branku!


    Chris Bodó si za brankou počkal na vhodnou příležitost a dokonale předložil úplně volnému TOMÁŠI KLEMPOVI, který z mezikruží nechytatelně zakončil a připsal si tak už svůj jedenáctý gól v sezóně! Asistence: Chris Bodó, Jesse Ray Dudás.
     
    35:11
    Budapešť vstřelila branku!


    Adam Vay si teď vybral svou slabší chvilku. Americký útočník JARED BROWN z úhlu vyslal průměrnou střelu, ta ale překvapivě hostujícímu gólmanovi prošla někde mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Keegan Dansereau.
     
    31:08
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Magosi – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:41
    Miskolc právě vstřelil branku!


    Nagy na útočné modré trestuhodně ztratil puk, díky čemuž se do úniku dostal ZIGA PANCE, s nájezdem se nijak nemazal a střelou příklepem nekompromisně trefil levý horní roh Bálizsovy svatyně. Bez asistence.
     
    27:45
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Magosi – 2 min., hákování).
     
    26:05
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Láda – 2 min., hákování).
     
    21:12
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Brown – 2 min., sekání).
     
    19:22
    Budapešť vstřelila branku!


    Podél pravého mantinelu se prosmýkl Krisztián Nagy, jednoduše přenechal na JESSE RAY DUDÁSE, který hbitou střelou překvapil brankáře Adama Vaye a otevírá tak skóre dnešního zápasu! Asistence: Krisztián Nagy.
     
    18:46
    Velká chyba v obraně Miskolce, Dansereau doslova ukradl puk za brankou a poslal ho úplně volnému Tomáši Klempovi, kterého opět vychytal hostující golman.
     
    13:03
    Čtvrtá formace Miskolce teď sehrála nádhernou akci, úžasným zákrokem se ale předvedl domácí gólman Bence Bálizs, když se roztáhl na brankové čáře a vyrazil pokus Vinczeho.
     
    06:35
    Nádherně se teď Langkow vytočil zpoza branky a snažil se natlačit puk do mezikruží, hráči Miskolce se však dostali do protiútoku, kde nebezpečnou tečí trefil Loiseau břevno!
     
    02:19
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Negrin – 2 min., hákování).

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 20. Dudás (Nagy), 36. Brown (Dansereau), 44. Klempa (Bodó, Dudás), 59. Orbán (Burt) – 31. Pance, 45. Milam (Kulmala, Crawford)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Negrin, Dudás, Burt, Fejes, Poszgai, Bugár, Kreisz – Orban, Langkow, Bodo – Klempa, Brown, Dansereau – Szabad, Nagy, Terbócs – Odnoga, Majoross, Szigeti.
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi, Milam, Láda, Slovák, Vojtkó – Pance, Vas, Harrison – Magosi, Loiseau, Kulmala – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vincze.

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Milan Novák – Martin Krajčík, Tomáš Gegáň – Dalibor Beniač

    Diváci: 1670
    bahis siteleri