Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Florida Panthers
Neděle 18.11.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:56 Chris KREIDER - 4:2
     
    47:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER po přihrávkách od Henrika Lundqvista a Neala Pionka na levé straně rychle zavezl puk do útočného pásma a na bodu levého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, kterou vymetl bližší levý horní roh brány! Rangers využili přesilovou hru a poprvé v zápase vedou o dvě branky. Domácí udělali krok k výhře. Asistence: Neal Pionk a Henrik Lundqvist.
    22:37 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 3:2
     
    22:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    VLADISLAV NAMESTNIKOV byl nakonec hráčem, od jehož hole se puk přes levé rameno Roberta Luonga odrazil do horní tyče, poté do zad brankáře Floridy, jeho levé brusle a vzápětí za brankovou čáru! Asistence: Mika Zibanejad.
    11:49 Brendan SMITH - 2:2
     
    11:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    BRENDAN SMITH si na bodu levého kruhu pro vhazování najel na krátkou kolmou přihrávku a fantastickou střelou zápěstím nad pravým ramenem Roberta Luonga vymetl bližší levý horní roh brány! Parádní trefa, po které je v Madison Square Garden stav znovu vyrovnaný. Asistence: Lias Andersson a Chris Kreider.
    10:11 Aaron EKBLAD - 1:2
     
    10:11
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD na vrcholu levého kruhu napřáhl bez přípravy k jedovaté střele s příklepem, která nad lapačkou Henrika Lundqvista vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Florida využila přesilovou hru a otočila vývoj utkání v MSG. Asistence: Michael Matheson a Mike Hoffman.
    04:40 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    04:40
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN na bodu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy po zpětné přihrávce Jevgenije Dadonova z levého rohu útočného pásma k prudké střele, která zamířila do vzdálenějšího horního rohu brány! Asistence: Jevgenij Dadonov a Aleksander Barkov.
    03:03 Filip CHYTIL - 1:0
     
    03:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    FILIP CHYTIL u levé tyče rychle dobruslil volný puk a střelou bez přípravy ho těsně nad ledem z úhlu mezi pravým betonem Roberta Luonga a bránou poslal do sítě! Český útočník skóroval ve třetím zápase v řadě a Rangers vedou rychle 1:0. Asistence: Kevin Hayes a Chris Kreider.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Chytil (K. Hayes, Kreider), 12. Br. Smith (L. Andersson, Kreider), 23. Naměstnikov (Zibanejad), 48. Kreider (Pionk, H. Lundqvist) – 5. Hoffman (Dadonov, Barkov), 11. Ekblad (Matheson, Hoffman)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Br. Smith, DeAngelo, M. Staal (A), Pionk, Claesson, Shattenkirk – Chytil, Zibanejad, R. Strome – Kreider (A), K. Hayes, Naměstnikov – Vesey, B. Howden, Fast (A) – C. McLeod, L. Andersson, Lettieri. Hlavní trenér: David Quinn.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Matheson, Ekblad (A), Yandle, Pysyk, Kiselevič, Weegar – Dadonov, Barkov (C), Hoffman – Huberdeau (A), Trocheck, Vatrano – Mamin, McCann, Bjugstad – Sceviour, Lammikko, Brouwer. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Kendrick Nicholson. Čároví: Derek Nansen, Bryan Pancich

    Diváci: 18006
    bahis siteleri