Jekatěrinburg – Kazaň 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (0:0, 3:2, 0:2)
Ak Bars Kazaň
Sobota 24.11.2018, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:46 Rob KLINKHAMMER - 3:4
     
    51:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Dnes rozhodují přesilové hry a blíže k vítězství jsou pro změnu hráči Ak Barsu! Azevedo od levého hrazení po krátké připravě našel střílenou přihrávkou položenou čepel ROBA KLINKHAMMERA, který z hranice brankoviště sklepl puk do odkryté části branky. Asistence: Justin Azevedo a Danis Zaripov.
    49:17 Jiří SEKÁČ - 3:3
     
    49:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno. Poměrně bez odporu projel Markov podél hrazení až za branku, po jejímž vyjetí poslal puk na hranici brankoviště, kam si z osy hřiště sjel JIŘÍ SEKÁČ. Okamžitým zasunutím kotouče za brankovou čáru je to pro českého útočníka druhá branka v tomto zápase. Asistence: Andrej Markov.
    39:36 Nigel DAWES - 3:2
     
    39:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Druhou využitou přesilovkou se vedení navrací na domácí stranu. Golyšev po získání kotouče na pravém hrazení poslal puk mezi kruhy, odkud z první pálil NIGEL DAWES. Asistence: Anatolij Golyšev.
    35:04 Paul POSTMA - 2:2
     
    35:04
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak přesilovku využívají také hosté. Zaripov z pravého kruhu vytáhl hru na střed modré čáry, kde měl napřaženo k tvrdé střele PAUL POSTMA. Ten se trefil přesně k levé tyči. Asistence: Danis Zaripov.
    31:22 Jefim GURKIN - 2:1
     
    31:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Vývoj zápasu se otáčí na stranu Avtomobilistu. Sexton zpoza branky našel na spodní části levého kruhu JEFIMA GURKINA, který nic nevymýšlel a tvrdou ranou prostřelil Podjaposlkije. Asistence: Dan Sexton a Francis Paré.
    26:57 Dan SEXTON - 1:1
     
    26:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru domácí přeci jen využívají. Po usazení hráči kombinovali převážně na modré čáře. Následně Bodrov přenechal kotouč DANU SEXTONOVI, který taženou střelou zápěstím z pravého kruhu poslal puk na vzdálenější tyč. Asistence: Denis Bodrov.
    20:22 Jiří SEKÁČ - 0:1
     
    20:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté vstupují do druhé části brankou. Azevedu zatáhl hru za branku, zpoza které Zaripov našel před brankovištěm sjíždějícího JIŘÍHO SEKÁČE, jenž rychlým zakončením poslal puk k pravé tyči, kam Makarov nedosáhl. Asistence: Danis Zaripov a Justin Azevedo.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 27. Sexton (D. Bodrov), 32. Gurkin (Sexton, Paré), 40. Dawes (Golyšev) – 21. Sekáč (Zaripov, Azevedo), 36. Postma (Zaripov), 50. Sekáč (Markov), 52. Klinkhammer (Azevedo, Zaripov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: An. Makarov (Sochackij) – Gurkin, I. Višněvskij, Jegoršev, Alexej Vasilevskij, Mamkin, D. Bodrov, Valitov – Dawes, Golyšev, S. Da Costa – Sexton, Paré, A. Garejev – Torčeňuk, Krikunov, Milovzorov – Česalin, Kučerjavenko, Litovčenko – Rassejkin.
    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Garipov) – Batyršin, Markov, Jarullin, Abrosimov, Postma – Azevedo, Zaripov, Sekáč – M. Gluchov, An. Popov, Galijev – Lukojanov, A. Michejev, A. Potapov – Kara, Svitov, Tkačov – Klinkhammer.

    Diváci: 5545
    bahis siteleri