ZČU – LF Plzeň 2:3 (kon.)
konec
Západočeská univerzita
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Lékařská fakulta Plzeň
Středa 28.11.2018, 19:00 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • Hokejová bitva
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z Home Monitoring Arény vše, na počtenou u dalších on-line přenosů. S písní We Are The Champions se s vámi loučím, hezký zbytek večera. (21:30:54)
     
    Kapitán Vilém Franěk ve své poslední Bitvě o Plzeň právě nad hlavu zvedá krásný pohár pro vítěze a se spoluhráči slaví! Mediky čeká jistě dlouhá noc...
     
    Rozhodující gól Plzně si připsal Jakub Faschingbauer, skvělý výkon předvedl v brance Jakub Frček, ten mediky držel po celý zápas a klíčový zákrok si připsal tři čtvrtě minuty před koncem, když vychytal poněkolikáté v utkání Jana Baxu, který je smolařem tohoto duelu.
     
    Lékařská fakulta po roční přestávce vítězí v Bitvě o Plzeň a v šestém ročníku zvedne nad hlavu pohár pro vítěze! Podruhé tak vítězí medici. Ve velmi vyrovnaném duelu znovu Západočeská univerzita musela stahovat manko, dokázala snížit na 2:3, ale to bylo vše. Následuje tak ohromná radost mediků.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Šíma srazil přihrávku Blumentrita do rohu a Lékařská fakulta už to zvládne!
     
    59:15
    Polívka parádně našel na pravé straně Baxu, toho skvěle vychytal lapačkou Frček a medici se osvobozují! Zákrok večera v poslední minutě dost možná zajistí modrobílým titul...
     
    59:05
    Polívka z levého kruhu minul branku, pokračuje drtivý tlak ZČU.
     
    58:28
    Západočeská univerzita rovnou hraje v šesti, bez brankáře a proti čtyřem hráčům v modrobílé barvě!
     
    58:28
    Oddechový čas pro Západočeskou univerzitu!
     
    58:28
    Medici faulovali při průchodu ZČU do útoku! Dvě minuty za podrážení si odsedí Tomáš Kučera.
     
    58:05
    Západočeská univerzita se nemůže prokousat zpět do útočného pásma, mohutně ji však podporují fanoušci, kteří cítí šanci na srovnání.
     
    57:28
    Polata srazil nahození Blumentrita a medici vyvážejí kotouč do útoku.
     
    56:31
    Lékařská fakulta mířila do brejku, ovšem Škoda z levé strany přestřelil branku.
     
    56:15
    Tým ZČU právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě pořádně drama! Loni Západočeská univerzita stáhla tříbrankové manko, teď stahuje dvougólové a už je to jen o gól! Václav Polívka vypálil z levého kruhu, Frček tentokrát jen vyrážel a dorážející PETR MAINER byl u kotouče první a doklepl ho do sítě. Asistence: Václav Polívka.
     
    55:56
    Mainer pěkně nahazoval na teč před branku Beerovi, ten skutečně tečoval a Jakub Frček se musel rychle přesunout, zvládl to znovu parádně a vysloužil si vyvolání od "bílého pekla", fanouškovského tábora mediků.
     
    55:35
    Mainerova rána z pravé strany končí těsně mimo.
     
    55:26
    Vyloučení v týmu Lékařská fakulta Plzeň (Hajšman – 2 min., podrážení).
     
    55:26
    Václav Polívka vypálil ostře z levého kruhu, sražený pokus končí v ochranné síti.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 10. Setikovský (Polívka, Baxa), 57. Mainer (Polívka) – 18. Hajšman (Polata, Faschingbauer), 23. Kubík, 42. Faschingbauer (Polata, Pokorný)


    Západočeská univerzita: R. Červenka (31. Štekr) – Prachař, Franta, Smejkal, Soukup, Georgiev, Rajal, Beer, Blumentrit, Polívka (C), Kurfürst, Mainer, Švec, Hauzr, Salajka, Strnad, Hřebík, Baxa, Bouček, Setikovský
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Lékařská fakulta Plzeň: Frček (Sedláček) – Váchal, Kubík, Franěk (C), Kala, Škoda, Šíma, O. Červenka, Dušek, Kučera, Hajšman, Polata, Kellner, Faschingbauer, Pokorný
    Trenér: Jakub Koreis

    Rozhodčí: Malá, Malý – Žižka, Šimán
    ocianews.com