Barys – Jekatěrinburg 2:7 (kon.) | Ufa – Vladivostok 1:2 (0:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Riga 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Severstal Čerepovec
Sobota 01.12.2018, 15:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tomu se říká nedáš, dostaneš! Domácí měli další velkou šanci, ale Galimov nedokázal dorazit puk do poloodkryté brány. Na druhé straně se hosté vydali do protiakce a využili jí. MAXIM RYBIN dostal přihrávku přesně na hůl a prostřelil brankáře Ježova. 2.3. Asistence: Oleg Jašin a Igor Geraskin.
     
    44:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk pokračoval ve svém tlaku ze druhé třetiny a dokázal vyrovnat skóre naprosto zaslouženě. Domácí přitlačili hosty v obranném pásmu a útočník Galimov uvolnil v dobré pozici najetého GLEBA SEMJONOVA. Obránce Nižněkamsku propálil vše, co mu stálo v cestě. Dokázal tak vyrovnat stav na 2:2. Asistence: Emil Galimov.
     
    30:52
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Do vedení jdou opět hosté! Přestože nepoměr v počtu střel je obrovský, tak OLEG JAŠIN využil chyby domácích v defenzívě a poslal puk přesně mezi betony Ježova. 1:2. Bez asistence.
     
    25:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    V ponechané výhodě využili hráči Neftěchimiku svůj tlak. MIKAEL RUOHOMAA si našel přesnou přihrávku Šaripjanova a dokázal přesně vystřelit nad vyrážečku Furcha. 1:1. Asistence: Damir Šaripzjanov.
     
    09:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Po ubráněném oslabení se dostali do zajímavého tlaku. Čtvrtá formace předvedla výborné střídání, které nakonec skončilo brankou. ALEXANDR ŠČERBINA se zorientoval na brankovišti a dokázal dostat touš za záda Ježova. Asistence: Vladislav Kodola.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 26. Ruohomaa (Šaripzjanov), 45. Semjonov (E. Galimov) – 10. Ščerbina (Kodola), 31. Jašin, 58. Rybin (Jašin, Geraskin)


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – Šaripzjanov (A), D. Musin, Ogurcov, Bryncev, Timašov, Volgin, Semjonov – Puustinen, Ruohomaa, Jo. Nättinen – Padakin, Nestrašil (C), E. Galimov (A) – Bikmullin, P. Kulikov, Šafigullin – Chajrullin, Šarifjanov, Arkalov – Zdunov.
    Severstal Čerepovec: Furch (Artamkin) – Kornějev, Lekomcev (A), Chochlov, Minejev, A. Kulda, Kalašnikov, Syčuškin, Kudako – Geraskin, Trubačjov (A), Vovčenko – Stránský, Karlin, Lapin – Rybin (C), I. Zacharčuk, Kodola – Monachov, Ščerbina, Jašin.

    Rozhodčí: Ansons, Kulakov – Nikolajev, Šišlo

    Diváci: 4 685
    bahis siteleri