Havlíčkův Brod – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 2:1 (kon.) | Písek – Opava 7:3 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | David Servis – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Pelhřimov – Orlová 3:0 (kon.)
Tábor – Šumperk 0:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
HK Nový Jičín
Sobota 01.12.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se po krásné akci dostávají na rozdíl jedině branky! Jan Poruba zadovkou přenechal puk VOJTĚCHU ADAMÍKOVI, který přešel přes obránce, dostal se až před brankoviště a zblízka prostřelil brankáře Havlíčkova Brodu! Asistence: Jan Poruba, Jakub Lehečka.
     
    39:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem přispěchali s rychlou odpovědí. Bruslaři zamkli svého soupeře v pásmu a Tomáš Semrád rozdával přihrávky svým spoluhráčům, až nakonec na pravé straně našel DAVIDA MICHÁLKA, který se trefil nad brankářovu lapačku! Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.
     
    38:27
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Bruslaři si teď koledovali a Ďáblové se dostávají na dostřel. Jiří Slovák přihrál na modrou čáru VOJTĚCHU ADAMÍKOVI, jehož prudká rána se zastavila až v síti. Asistence: Jiří Slovák, Michael Chvostek.
     
    35:30
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté prosazují a snižují na rozdíl dvou branek! Kombinace hostů totiž pokračovala a na konci akce stál JAKUB LEHEČKA, který z ostrého úhlu trefil odkrytou část domácí brány, Čeněk Novák se rukavicí natahoval marně. Asistence: Jan Poruba, Jan Sonnek.
     
    25:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru nakonec využívají! Patrik Kadeřávek posunul na modré čáře puk VOJTĚCHU ŠMÍDOVI, proti jehož pokusu hostující brankář pozdě sklapl betony, mezi kterými mu kotouč prošel do sítě. Asistence: Patrik Kadeřávek, Jan Milfait.
     
    17:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Bruslařů končí druhým gólem! Miroslav Třetina obešel u pravého hrazení hostujícího obránce, kterému se nepodařilo kapitána Havlíčkova Brodu zastavit tělem, a přihrávkou přes brankoviště uvolnil DAVIDA MICHÁLKA, jenž z první usměrnil puk nad betony přesouvajícího se brankáře. Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.
     
    12:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání! Hostující brankář neudržel ránu Tomáše Semráda a puk se odrazil k PATRIKU PŘIDALOVI. Ten nezazmatkoval, v klidu si kotouč zpracoval, brankáře položil na led a kolem jeho betonu zasunul puk do sítě. Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 13. Přidal (Semrád, Třetina), 18. Michálek (Třetina, Přidal), 26. Šmíd (Kadeřávek, Milfait), 40. Michálek (Semrád, Třetina) – 36. Lehečka (Poruba, J. Sonnek), 39. Adamík (Slovák, Chvostek), 56. Adamík (Poruba, Lehečka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Kulhánek, Semrád, Kopic, Vala, Šmíd, Kadeřávek – Michálek, Třetina (C), Přidal – Milfait (A), Voříšek (A), Chlubna – Beneš, Ludvík, Blinka – Kuchta, Kozlík
    HK Nový Jičín: V. Sonnek (D. Palička) – Adamík, Hruška (C), Hrachovský, Kališ, Metelka, Gřesík, Tomeček – Kuba, F. Palička, Krupa, Málek, Lehečka, Chvostek (A), Poruba, Zedník (A), Vaňo, J. Sonnek, Slovák, Irgl

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Martin Musil, Roman Komínek

    Diváci: 519
    bahis siteleri