Řisuty – Dvůr Králové n. L. 2:4 (kon.) | Bílina – Letňany 1:9 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 0:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Kolín 3:2 (po pr.) | Klatovy – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Sokolov – Trutnov 4:1 (kon.)
Děčín – Nymburk 2:4 (kon.)
konec
HC Děčín
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
NED Hockey Nymburk
Sobota 01.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A je hotovo. Hosté poslali puk do středního pásma, kde si ho dojel JAN STEHLÍK a poté střelou do prázdné branky pečetí tři body Nymburka – 2:4. Asistence: David Jirásek a Michal Krofta.
     
    31:36
    Nymburk právě vstřelil branku!
    No a hosté strhávají zápas na svou stranu a jdou poprvé v utkání do vedení. TOMÁŠ TRŽICKÝ nenápadnou střelou nakonec propasíroval puk za Lavingerova záda a nyní jsou to Děčínští, kteří musejí dohánět manko – 2:3. Asistence: Daniel Kolouch a Karel Bičiště.
     
    30:07
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Znovu je vyrovnáno, a to ve vlastním oslabení nymburského týmu. STANISLAV EIS získal kotouč, projel takřka celým kluzištěm až před domácí klec, kde svou střelou nedal Lavingerovi šanci a umístil puk pod víko jeho branky – 2:2. Bez asistence.
     
    27:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi si vrací zpět své vedení. ZDENĚK PETRÁŠ ujel do samostatné akce a po ní střelou mezi betony překonal Michala Kroftu – 2:1. Asistence: Pavel Zajan.
     
    18:48
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Také hosté svou početní výhodu využívají a máme vyrovnáno. Těsně před Lavingerem sklepl kotouč JAROSLAV RITTIG a nedal domácímu brankáři šanci – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Stanislav Eis a Daniel Kolouch.
     
    15:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi po jedenácti vteřinách využívají svou přesilovou hru. Od modré čáry se k pořádné pumelici napřáhl Radomír Vaněk a těsně před Kroftovou brankou jeho ránu tečoval TOMÁŠ FAIGL. Krofta byl nyní už bez šance – 1:0. Asistence: Radomír Vaněk a Michal Oliverius.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Faigl (Vaněk, Oliverius), 28. Petráš (Zajan) – 19. Rittig (Eis, Kolouch), 31. Eis, 32. Tržický (Kolouch, Bičiště), 60. Stehlík (Jirásek, Krofta)


    HC Děčín: Lavinger (Volke) – Málek, Loukota, Hes, Vaněk, Zdvořáček, Balcar, Procházka – Zajan, Drašar, Volráb (A), Faigl. Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    NED Hockey Nymburk: Krofta (Sup) – Kříž (A), Tržický, Mašek, Rittig, Knesl, Jirásek – Stehlík, Bičiště (A), Josefus (C), Král, Burda, Arnošt, Voženílek, Kolouch, Smejkal, Kačírek, Eis

    Rozhodčí: Místecký – Kettner, Kurtin

    Diváci: 317
    bahis siteleri