K. Vary – Jihlava 7:0 (kon.) | Kladno – Olomouc 3:2 (po pr.) | Zlín – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.)
Chomutov – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:4 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Havířov 5:1 (kon.) | Přerov – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Plzeň – Vsetín 3:0 (kon.)
HC Litvínov – Kometa Brno 6:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:0, 1:2, 2:0 - N 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 01.12.2018, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
    Josef KOLÁČEK - 5:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    JOSEF KOLÁČEK rozhoduje v nájezdech druhý duel v řadě! Chomutovský střlec si najel, opět udělal dlouhou kličku do forhendu, jenomže brankář ho vybruslil, tak ho chomutovský forvad přehodil vysokým obloučkem. Reklamace hostů neuspěly.
     
    62:46
    Oddechový čas pro domácí!
     
    62:46
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Černohorský – 2 min., vysoká hůl).
    57:57 Josef KOLÁČEK - 4:2
     
    57:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto?! Kleiner vyslal JOSEFA KOLÁČKA do útoku, ten si v souboji jeden na jednoho poradil parádní kličkou. Hůl drženou na levou stranu dostal mimo obránce a zavěsil do horních pater branky. Asistence: Jakub Kleiner.
     
    56:52
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Nagy – 2 min., krosček).
     
    50:37
    Ouřada se zapomněl ve středním pásmu, z čehož nakonec mohl vytěžit branku, ale to se mu bohužel pro domácí nepovedlo. Nejprve vystřelil zpoza obránce, pak ještě dorážel bekhendem, ale Radosta svůj tým dobrými zákroky podržel.
     
    49:45
    Klodner nahodil od modré, v brankovišti se strhla mela, ze které doráželi Bačo a Puczek. Ani jeden však Mičána neprostřelil. Následně Chomutov vyrazil na icing.
    43:53 Jakub VÁCHAL - 3:2
     
    43:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti si berou vedení zpět! JAKUB VÁCHAL vystřelil od pravého mantinelu, před bránou byl dobře zaparkovaný Gut, chomutovský obránce předvedl ukázkovou střelu do bližší šibenice. Asistence Michal Gut a Josef Koláček.
     
    39:23
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (T. Koblížek – 2 min., podrážení).
     
    35:08
    Koblížek vyfasoval dva tresty, takže bude sedět na trestné lavici čtyři minuty, pokud však Plameny přesilovku nevyužijí. Ve stejném čase si hosté vyžádali oddechový čas!
     
    35:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (T. Koblížek – 2 min., hákování + 2 min., podrážení).
     
    34:36
    Cink! Chlán projel po pravé straně a z kruhu trefil horní tyčku.
    34:12 Daniel POIZL - 2:2
     
    34:12
    Žďár právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Nagy přihrál z pravého rohu na DANIELA POIZLA, který si puk zpracoval a vystřelil do protipohybu k pravé tyčce. Asisetnce: Martin Nagy a Jakub Filip.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (T. Koblížek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Černohorský – 2 min., hrubost).
     
    32:22
    Opět v akci Chlán s Ouřadou! Chlán po přejetí modré ještě potáhl hru, pak posunul křižně přes celé pásmo na Ouřadu, který to zkoušel do protipohybu, ale rána mu moc nesedla, takže Radosta zakročil lapačkou.
     
    31:28
    Pětník posunul z pravé strany na Marka, který měl na holi vyrovnávací gól, ale už byl hodně blízko, takže trefil jenom Mičánovy betony.
    28:22 Matěj MIKULÍK - 2:1
     
    28:22
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny dramatizují vývoj utkání. Hned po buly šel puk na modrou, kde se na ose napřáhl MATĚJ MIKULÍK, jenž prostřelil všechno, co měl před sebou. Asistence: Pavle Vojinovič a Richard Pětník.
     
    24:53
    Váchal vypíchl puk, prohnal se do pásma zkoušel to bekhendem, což Radosta vyrazil. Vypadnutý kotouč dorážel Gut, ale také se mu to nepovedlo, i když to potom zkoušel ještě třikrát. Radosta s velkými problémy nakonec puk podržel pod lapačkou.
    23:35 Petr CHLÁN - 2:0
     
    23:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vaněk nahazoval od modré, jeho ránu před bránou někdo tečoval, ale bez úspěchu. V pokračující akci Ouřada posunul puk od levého mantinelu mezi kruhy, kde byl nejproduktivnější Pirát PETR CHLÁN, jenž své statistiky potvrdil a vymetl i s cinknutím a tyčku pravou šibenici. Asistence: Kryštof Ouřada.
     
    17:08
    Vašíček teď předvedl povedené akce! Nejprve se proháčkoval úplně sám obranou a donutil Mičána k zákroku, pak se ještě jednou dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, odkud však nezakončil ideálně a chomutovská jednička přerušila hru.
     
    14:17
    Ouřadovi sice utekl puk, ale přebral si ho Vrhel, který rychle posunul puk na branku. Před brankovištěm byl Chlán, jenž to nejprve zkoušel patičkou a pak i holí, ale Radosta se výborně zorientoval a puk podržel.
     
    10:25
    Chlán zachytil vyhození mezi kruhy, odkud ale vystřelil mimo. K dorážce se tlačil Vrhel, jenž ale neuspěl. Radost podržel svůj tým.
     
    05:39
    Jedlička se na modré proháčkoval přes beky domácích, dostal se do úniku, ale netrefil mezírku mezi Mičánovými betony.
    04:39 Jakub JAROŠ - 1:0
     
    04:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejprve Šuráň trefil před bránou Jaroše, ale akce pokračovala. Patrik Pech vystřelil z levého kruhu, jeho ránu před bránou tečoval JAKUB JAROŠ, jenž poslal Piráty do vedení. Asistence: Patrick Pech.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 5. Jaroš (Pech), 24. Chlán (Ouřada), 44. Váchal (Gut, Koláček), 58. Koláček (Kleiner), rozh. náj. Koláček – 29. Mikulík (Vojinovič, Pětník), 35. Poizl (Nagy, Filip)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Koláček (CHM)
    1:0   Bačo (ZNS)
    2. série:
    1:0   Chlán (CHM)
    1:0   Konečný (ZNS)
    3. série:
    2:0   Ouřada (CHM)
    2:0   Puczek (ZNS)
    4. série:
    2:0   Gut (CHM)
    2:0   Vašíček (ZNS)


    Piráti Chomutov: Mičán (D. Svoboda) – Váchal, Šuráň, D. Zeman, Beneš, Kleiner, D. Vaněk, Štochl – Vrhel, J. Svoboda, Chlán, Jaroš, Mežnar, Koláček, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta – Černohorský, Mikulík, Marek, Klodner, Poizl, Zemčenkov – Filip, Konečný, Vojinovič, Vlk, Jedlička, Pětník, Malenovský, Bačo, Puczek, Pagy, Vašíček.

    Rozhodčí: Kraval – Frodl, Špůr
    bahis siteleri