Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Detroit Red Wings
Neděle 02.12.2018, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Gustav NYQUIST - 2:4

    via Gfycat

     
    59:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings dnes v Bostonu poprvé po téměř šesti sezónách zvítězí! Danny DeKeyser vybojoval puk pro GUSTAVA NYQUISTA, jenž ho s naprostým přehledem nasměroval do opuštěné svatyně Medvědů. Asistence: Danny DeKeyser.
    51:53 Frans NIELSEN - 2:3

    via Gfycat

     
    51:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings si berou vedení nazpět! Gustav Nyquist přihrál na modrou čáru, kde se do jeho pobídky bez přípravy opřel Danny DeKeyser. Do rány sáhl čepelí FRANS NIELSEN, od jehož hole se kotouč odrazil do ledu a putoval za nic netušícího Tuukku Raska. 2:3! Asistence: Danny DeKeyser, Gustav Nyquist.
    45:31 Ryan DONATO - 2:2
     
    45:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Pastrňák odvedl parádní práci. Touš dovezl přes velkou vzdálenost až mezi kruhy, načež jej posunul doleva na úplně volného RYANA DONATA. Ten v plné rychlosti vystřelil zápěstím a trefil se parádně pod horní tyčku! Ve 46. minutě tedy hrajeme opět od začátku. Asistence: David Pastrňák, Torey Krug.
    37:36 Dylan LARKIN - 1:2

    via Gfycat

     
    37:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní už Red Wings dokonávají obrat a vedou 2:1! Dylan Larkin zakončoval z mezikruží. Tuukka Rask jeho pokus vykopl betonem, jenže pouze k Justinu Abdelkaderovi. Ten v krkolomné poloze zakončoval pouze do tyčky, ovšem DYLAN LARKIN se dostal k další dorážce a procpal kotouč za čáru! Asistence: Justin Abdelkader, Gustav Nyquist.
    25:45 Tyler BERTUZZI - 1:1

    via Gfycat

     
    25:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Niklas Kronwall si byl dobře vědom provozu před brankou a nahodil od modré lajny. Na brankovišti se puk nejprve odrazil od Mikea Greena, načež jej TYLER BERTUZZI definitivně tečoval za Tuukku Raska. Asistence: Mike Green, Tyler Bertuzzi.
    19:56 David BACKES - 1:0

    via Gfycat

     
    19:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Těsně před odchodem do kabin se Bruins ujímají díky kuriózní trefě vedení! John Moore zakončoval z levého kruhu, Jimmy Howard se proti němu výborně přemístil. Hosté posléze odehráli kotouč po mantinelu. Černá guma dojela na bekhend DAVIDA BACKESE, který ji zkusil z velice ostrého úhlu pod časovou tísní spíše propagačně nahodit na branku. Padáček se snášel před Howarda, avšak naprosto netakticky do něj sáhl hokejkou Dennis Cholowski a smolně jej tečoval přesně pod horní tyčku! Asistence: John Moore, Colby Cave.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Backes (J. Moore, Cave), 46. Donato (Pastrňák, Krug) – 26. Bertuzzi (Green, Kronwall), 38. D. Larkin (Abdelkader), 52. Nielsen (DeKeyser, Nyquist), 60. Nyquist (DeKeyser)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore, Clifton, Lauzon – Pastrňák, Cave, Marchand (A) – DeBrusk, Krejčí (A), Heinen – Acciari, Nordström, Donato – Backes (A), Kuraly, Wagner.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Kronwall (A), Jensen, DeKeyser, Cholowski, Ericsson – Mantha, D. Larkin (A), Abdelkader (A) – Athanasiou, Nielsen, Nyquist – Rasmussen, Glendening, Bertuzzi – Vanek, J. de La Rose, Ehn – Witkowski.

    Rozhodčí: Hebert, McIsaac

    Diváci: 17 565 (vyprodáno)
    bahis siteleri