Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Detroit Red Wings
Neděle 02.12.2018, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Gustav NYQUIST - 2:4

    via Gfycat

     
    59:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings dnes v Bostonu poprvé po téměř šesti sezónách zvítězí! Danny DeKeyser vybojoval puk pro GUSTAVA NYQUISTA, jenž ho s naprostým přehledem nasměroval do opuštěné svatyně Medvědů. Asistence: Danny DeKeyser.
     
    58:32
    Luke Glendening mohl definitivně pojistit výhru Detroitu, ze středního pásma ale mířil pouze do tyčky prázdné pokladnice!
     
    56:17
    Mohlo být dost možná hotovo! Matt Grzelcyk vyrobil ve středním pásmu velkou chybu. O kotouč jej obral Gustav Nyquist, který mířil sám na branku, ovšem Tuukka Rask proti němu parádně vytyčil lapačku!
     
    54:13
    Teď už ochozy propukaly v jásot, ovšem stále není vyrovnáno! Po střele od modré čáry se před detroitskou klecí strhla velká skrumáž, kotouč zůstal stát těsně před brankovou čarou, ale domácí jej za ni nedostali! Ryan Donato se pouze zklamaně dívá ke stropu TD Garden.
     
    53:54
    Ryan Donato potáhl kotouč po levé straně, načež krásně našel Davida Krejčího. Ten už před sebou měl poloodkrytou svatyni, jenže zakončoval v kleče a trefil pouze brusli blokujícího obránce!
    51:53 Frans NIELSEN - 2:3

    via Gfycat

     
    51:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings si berou vedení nazpět! Gustav Nyquist přihrál na modrou čáru, kde se do jeho pobídky bez přípravy opřel Danny DeKeyser. Do rány sáhl čepelí FRANS NIELSEN, od jehož hole se kotouč odrazil do ledu a putoval za nic netušícího Tuukku Raska. 2:3! Asistence: Danny DeKeyser, Gustav Nyquist.
     
    50:35
    Tak to mohl být šok pro domácí! Torey Krug trošku lehkovážně vedl kotouč před vlastní bránou, do puku klepl Jacob de La Rose a za Raskem to zazvonilo.
     
    50:15
    Bruins jednoznačně chtějí zlomit zápas ve svůj prospěch! David Backes v akci dva na dva zakončoval z pravého kruhu. Jimmy Howard jeho střelu vyrazil lapačkou na druhou stranu, odkud hned po zpracování pálil Jérémy Lauzon, ovšem strážce detroitské svatyně předvedl rychlý přesun a úspěšný zákrok!
     
    48:09
    Zajímavé situace před Howardem! Z bezprostřední blízkosti doráželi Noel Acciari, a později ještě Joakim Nordström. Hostující gólman udržel nerozhodný stav!
    45:31 Ryan DONATO - 2:2
     
    45:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Pastrňák odvedl parádní práci. Touš dovezl přes velkou vzdálenost až mezi kruhy, načež jej posunul doleva na úplně volného RYANA DONATA. Ten v plné rychlosti vystřelil zápěstím a trefil se parádně pod horní tyčku! Ve 46. minutě tedy hrajeme opět od začátku. Asistence: David Pastrňák, Torey Krug.
     
    44:45
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:26
    Už to mohlo být 1:3! Jako blesk z čistého nebe se mezi kruhy zjevil Dylan Larkin, jehož okamžitou ránu bez přípravy dokázal Tuukka Rask vyškrábnout.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Mike Green – 2 min., sekání).
    37:36 Dylan LARKIN - 1:2

    via Gfycat

     
    37:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní už Red Wings dokonávají obrat a vedou 2:1! Dylan Larkin zakončoval z mezikruží. Tuukka Rask jeho pokus vykopl betonem, jenže pouze k Justinu Abdelkaderovi. Ten v krkolomné poloze zakončoval pouze do tyčky, ovšem DYLAN LARKIN se dostal k další dorážce a procpal kotouč za čáru! Asistence: Justin Abdelkader, Gustav Nyquist.
     
    37:15
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Tuukka Rask – 2 min., brankář za střední čarou).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Colby Cave – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jacob de La Rose – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jimmy Howard – 2 min., hrubost).
     
    37:15
    Wow! Tyler Bertuzzi provokoval k bitce Brada Marchanda. Ten jeho výzvu nepřijal, posléze do situace přijel Colby Cave a složil Bertuzziho k zemi. Detroit měl ponechanou výhodu, Jimmy Howard odjížděl na střídačku, a zřejmě si cestou kolem Marchanda do ješitného útočníka trošku rýpl. Ten si to nenechal líbit, načež se u hrazení do sebe pustili skoro všichni! Tuukka Rask dokonce vystartoval z branky a byli jsme skutečně blízko k bitce gólmanů. Pro fanoušky škoda, že je rozhodčí držením za dres nepustili do sebe. Zápas se neskutečně vyhrocuje! Toto bude zřejmě dlouhý výčet trestů...
     
    35:08
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Joakim Nordström – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dennis Cholowski – 5 min., bitka).
     
    35:08
    Ale pozor! Joakim Nordström se svého zkušeného spoluhráče zastává a s Cholowskim si to rozdal pěstmi! Tribuny jsou ve varu, i když měl hostující bijec navrch.
     
    32:47
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dennis Cholowski – 2 min., sekání).
     
    30:24
    Velká radost v Bostonu! Tyler Bertuzzi z dorážky slavil obrat ve skóre, jenže Raska rozhodil kontakt s Vanekem. Rozhodčí původně branku uznali, avšak domácí kouč si vzal challenge, díky které se prokázalo, že se o regulérní gól nejednalo.
     
    28:59
    Dylan Larkin obdržel pěknou přihrávku do jízdy. Na zádech mu visel obránce, přesto se protáhl po levém křídle až před Raska. Z úhlu ještě dokázal zakončit, a zdálo se, že domácím pomohla tyčka!
    25:45 Tyler BERTUZZI - 1:1

    via Gfycat

     
    25:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Niklas Kronwall si byl dobře vědom provozu před brankou a nahodil od modré lajny. Na brankovišti se puk nejprve odrazil od Mikea Greena, načež jej TYLER BERTUZZI definitivně tečoval za Tuukku Raska. Asistence: Mike Green, Tyler Bertuzzi.
     
    21:35
    Tuukka Rask je zatím skvělý! Detroit vyrazil už do minimálně třetí akce dva na jednoho. Dylan Larkin ji vyřešil individuálně, na pravém kruhu si zpomalil a střílel. Finský gólman vyškrábl ránu vyrážečkou!
    19:56 David BACKES - 1:0

    via Gfycat

     
    19:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Těsně před odchodem do kabin se Bruins ujímají díky kuriózní trefě vedení! John Moore zakončoval z levého kruhu, Jimmy Howard se proti němu výborně přemístil. Hosté posléze odehráli kotouč po mantinelu. Černá guma dojela na bekhend DAVIDA BACKESE, který ji zkusil z velice ostrého úhlu pod časovou tísní spíše propagačně nahodit na branku. Padáček se snášel před Howarda, avšak naprosto netakticky do něj sáhl hokejkou Dennis Cholowski a smolně jej tečoval přesně pod horní tyčku! Asistence: John Moore, Colby Cave.
     
    18:16
    A další velká šance v oslabení, to je nevídané! Nick Jensen táhl po levé straně přečíslení dvou proti jednomu. Obránce mu trošku odstoupil z cesty, vzal to tedy na sebe, avšak Tuukka Rask zasáhl betonem.
     
    16:30
    David Pastrňák na sebe získal faul. Dennis Cholowski (DET) jej totiž udeřil hokejkou do obličeje, což znamená jediné, menší trest za vysokou hůl!
     
    15:25
    A znovu tutovka v oslabení. Colby Cave nastartoval Jakea DeBruska, ten po pravém křídle dosprintoval až za kruh, nicméně Jimmy Howard jej dobře vychytal vyrážečkou!
     
    13:34
    Sean Kuraly (BOS) tak vehementně napadal Lukea Glendeninga, že mu zarazil hokejku pod brusle. Putuje si tedy odpočinout za podrážení.
     
    12:37
    Velká šance Lukea Glendeninga! Útočník Detroitu se dostal k dorážce mezi kruhy. Stál zády k brance, musel se tedy otáčet a Tuukka Rask se mezitím stihl připravit.
     
    04:55
    David Pastrňák nyní odvedl dobrou práci na druhé straně. Touš se nakonec odrazil k Davidu Krejčímu, jehož dorážka z téměř nulového úhlu zamířila do boční síťky prázdné branky!
     
    04:08
    Tak to byla velká chyba Davida Pastrňáka! Český útočník namazal nepřesnou přihrávkou Larkinovi, který měl cestu k Raskovi volnou, ale ten skvěle zasáhl lapačkou.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Justin Abdelkader – 2 min., sekání).
     
    02:38
    Red Wings si koledují. Jérémy Lauzon vyřešil protiútok oslabeného Bostonu nástřelem před branku, kde chyběl Dantonu Heinenovi k zakončení kousíček!
     
    01:05
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Colby Cave – 2 min., napadení).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Backes (J. Moore, Cave), 46. Donato (Pastrňák, Krug) – 26. Bertuzzi (Green, Kronwall), 38. D. Larkin (Abdelkader), 52. Nielsen (DeKeyser, Nyquist), 60. Nyquist (DeKeyser)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore, Clifton, Lauzon – Pastrňák, Cave, Marchand (A) – DeBrusk, Krejčí (A), Heinen – Acciari, Nordström, Donato – Backes (A), Kuraly, Wagner.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Kronwall (A), Jensen, DeKeyser, Cholowski, Ericsson – Mantha, D. Larkin (A), Abdelkader (A) – Athanasiou, Nielsen, Nyquist – Rasmussen, Glendening, Bertuzzi – Vanek, J. de La Rose, Ehn – Witkowski.

    Rozhodčí: Hebert, McIsaac

    Diváci: 17 565 (vyprodáno)
    bahis siteleri