Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
konec
New York Islanders
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 02.12.2018, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:09 Casey Cizikas (NYI) - 3:2
     
    47:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se poprvé v utkání dostávají do vedení! Pulock se dostal k puku na modré čáře, poté se chytře dostal za branku soupeře, odkud před brankou našel zcela osamoceného CASEYHO CIZIKASE, který bezpečně propálil Bobrovskiho. To vše při hře čtyři na čtyři!
    Asistence: Jordan Eberle, Ryan Pulock.
    35:24 Anthony Beauvillier - 2:2
     
    35:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se zasloužené dostávají k vyrovnávací brance! Soupeř úplně propadl, naopak se domácí dostali k rychlému přečíslení, který po pravé straně táhl ANTHONY BEAUVILLIER. Jeho první zakončení dokázal Bobrovskij vyrazit, dorážka ale proletěla mezi betony.
    Asistence: Josh Bailey, Scott Mayfield.
    31:59 Anders LEE - 1:2
     
    31:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to byla hodně šťastná trefa pro domácí! Nastřelený puk totiž trefil do ruky ANDERSE LEEHO, od které se puk dostal za brankovou čáru. Hra ale pokračovala, přičemž se o dorážku postaral Eberle. Hlavní sudí nejprve branku neuznal, poté po poradě s videorozhodčím změnil názor.
    Asistence: Jordan Eberle, Scott Mayfield.
    28:33 Pierre-Luc DUBOIS - 0:2
     
    28:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí hráče! Jeden z obránců domácích chyboval za brankou, k puku se tak dostal Atkinson, který oslovil volného PIERRA-LUCA DUBOISE, jehžo rána švihem se otřela o tyč, aby posléze skončila za německým brankářem Greissem.
    Asistence: Cam Atkinson.
    26:46 Markus HÄNNIKÄINEN - 0:1
     
    26:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Blue Jackets se snad poprvé ve druhé třetině dostali k souvislejší práci s pukem, načež se Jones odhodlal vystřelit přes blok protihráčů. Greiss dokázal zasáhnout, avšak kotouč vyrazil k volnému MARKUSI HÄNNIKÄINENOVI, který už měl snadnou práci.
    Asistence: Seth Jones.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 32. Lee (Eberle, Mayfield), 36. Beauvillier (Mayfield, Jo. Bailey), 48. Jo. Bailey (Eberle, Pulock) – 27. Hännikäinen (S. Jones), 29. Dubois (Atkinson)


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Boychuk, Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Komarov, Filppula, Kühnhackl – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Bjorkstrand, Wennberg, Dubinsky – Hännikäinen, Riley Nash, Sedlák.

    Rozhodčí: Hebert, Walsh – Gibbons, Nowak
    bahis siteleri