Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 7:3 (kon.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | Soči – Omsk 3:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
HC Slovan – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
7:3 (4:2, 2:1, 1:0)
Spartak Moskva
Sobota 08.12.2018, 12:30 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:17 Matt ELLISON - 7:3
     
    49:17
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v kanonádě! Hostující obrana zapomněla na MATTA ELLISONA, který využil výborné přihrávky a chytrou tečí z bezprostřední blízkosti překonal Truškova, čímž zkompletoval hattrick! Asistence: Sergej Mozjakin a Jevgenij Timkin.
    31:54 Matt ELLISON - 6:3
     
    31:54
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovku dokázali zužitkovat, přestřelka pokračuje! Antipin puk z levé strany posílal před branku přesně na hůl MATTA ELLISONA. Kanaďan pak kotouč poslal mezi betony Truškova! Asistence: Viktor Antipin a Sergej Mozjakin.
    25:12 Ilja ZUBOV - 5:3
     
    25:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    Grišin se natlačil před Košečkina, následně nikdo nevěděl, kde je puk. Nejlépe se v nepřehledné situaci zorientoval ILJA ZUBOV, který volný kotouč poslal za záda domácího gólmana! Asistence: Alexej Grišin.
    23:24 Sergej MOZJAKIN - 5:2
     
    23:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Střelecký pokus Kuljomina teď Truškov vyrazil pouze před sebe, kde na dorážku čekal SERGEJ MOZJAKIN. Domácí kapitán pak přidal pátou trefu Magnitogorsku! Asistence: Nikolaj Kuljomin.
    19:31 Matt ELLISON - 4:2
     
    19:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk v závěru první třetiny přidává další gól! Parádní práci odvedl Mozjakin, který se zmocnil kotouče, neunáhlil se a místo střely ještě přihrával. MATT ELLISON pak puk bez větších problémů uklidil do prázdné branky! Asistence: Sergej Mozjakin.
    13:47 Grigorij DRONOV - 3:2
     
    13:47
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Zpoza brány puk směřoval před ní, následně se odrazil na hůl GRIGORIJE DRONOVA. Ten kotouč poslal přesně do růžku, Bespalov ihned zamířil na střídačku! Asistence: Andrej Čibisov a Iiro Pakarinen.
    10:38 Dennis RASMUSSEN - 2:2
     
    10:38
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jako přes kopírák! Magnitogorsk využívá přesilovou hru a začínáme od začátku! Skvělou přihrávku teď dostal DENNIS RASMUSSEN, kterému pouze stačilo nastavit hokejku, hostující gólman neměl šanci! Asistence: Viktor Antipin a Sergej Mozjakin.
    05:26 Jaroslav DYBLENKO - 1:2
     
    05:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté už zase vedou! Výborně to udělal JAROSLAV DYBLENKO, který se dostal mezi kruhy, následnou střelou překonal Košečkina, který toho asi moc neviděl! Asistence: Maxim Cyplakov.
    04:56 Nick SHORE - 1:1
     
    04:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do situace dva na jednoho, Jazkov pak poslal parádní přihrávku před branku. Na tu dosáhl NICK SHORE, který puk poslal za záda bezmocného Bespalova! Asistence: Nikita Jazkov a Michal Bulíř.
    01:00 Robin HANZL - 0:1
     
    01:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Od modré čáry nahazoval Kalinin, Košečkin puk vyrazil pouze před sebe. Jako první byl u kotouče ROBIN HANZL, který ho poslal z bezprostřední blízkosti do šibenice! Asistence: Dmitrij Kalinin.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 5. N. Shore (Jazkov, Bulíř), 11. Rasmussen (Antipin, Mozjakin), 14. Dronov (Čibisov, Pakarinen), 20. Ellison (Mozjakin), 24. Mozjakin (N. Kuljomin, Ellison), 32. Ellison (Antipin, Mozjakin), 50. Ellison (Mozjakin, Timkin) – 1. R. Hanzl (Kalinin), 6. Dyblenko (Cyplakov), 26. Zubov (Grišin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Vereščagin, Antipin, Běreglazov, Matuškin, J. Birjukov, Rylov (A), Dronov – Mozjakin (C), Ellison, N. Kuljomin (A) – Pakarinen, Rasmussen, Čibisov – Jazkov, N. Shore, Bulíř – Ljubimov, Několenko, Timkin – Dorofejev.
    Spartak Moskva: Bespalov (14. Truškov (A)) – Kutějkin (A), Dyblenko, Kalinin (C), D. Višněvskij, Provolněv, Grišin, A. Osipov – Karsums, Zubov (A), Daugavinš – Fjodorov, R. Hanzl, Chochlačov – Leščenko, Maxwell, Nikoncev – Cyplakov, A. Voronin, Truňov – Kruženkov.

    Rozhodčí: Fraňo, Gašilov – Sysujev, Zacharov
    thejrc.org