Česko U16 – Polsko U18 6:0 (kon.) | SR 18 – Maďarsko U18 3:4 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
Maďarsko U18
Čtvrtek 13.12.2018, 18:00 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    59:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácím se přece jen podařilo dostat na kontakt! Proti střele Klimantové se ještě Szabó stačila fantasticky přesunout, ale v následném zmatku našla puk nejrychleji NIKOLA NEMČEKOVÁ.
     
    50:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí udeřilil dokonce při vlastním oslabení! Dobošová zakončila úspěšně střídání tím, že vybojovala puk za brankou soupeře a poslala ho mezi kruhy najíždějící ROMANĚ HALUŠKOVÉ, která už měla lehkou práci. Asistence: Tamara Dobošová.
     
    44:16
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Na Slovensko se snesla lavina gólů. V přečíslení dvou proti jednomu vzala KÁRMEN KEREKES zakončení na svá bedra a střelou na bližší tyč navýšila vedení svého týmu už na tři branky! Asistence: Imola Horváth.
     
    42:09
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    MAJA ÁGNES FECSKE dostala puk na vrchol kruhů a propálila Zimkovou mezi betony. Asistence: Zsófia Pázmandi, Csenge Lázar.
     
    32:17
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku vzápětí i využívají. Maďarské hráčky přenesly puk na levou stranu kluziště a KÁRMEN KEREKES překvapila Zimkovou střelou z těžkého úhlu. Asistence: Emma Kreisz, Orsolya Váradi.
     
    15:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Poté co Halušková důsledným napadáním vybojovala puk, dostala se ke střele Kučerková, jejíž střelu hostující brankářka vyrazila pouze k TAMAŘE DOBOŠOVÉ, jež zakončovala do prázdné branky. Asistence: Nina Kučerková, Michaela Hana Hajniková.
     
    02:32
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Slovenská obránkyně ale posléze namazala přesně na hůl ORSOLYE VÁRADI, která se protáhla kolem slovenské obrany a zakončila na vzdálenější tyč. Bez asistence.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 16. Dobošová (Kučerková, Hajniková), 51. Halušková (Dobošová), 60. Nemčeková – 3. Váradi, 33. Kerekes (Kreisz, Váradi), 43. Fecske (Pázmandi, Lázar), 45. Kerekes (Horváth)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Zimková (Fabriová) – Vysokajová (C), Leskovjanská, Plankenauerová, A. Šuliková, Vrbinská, Jašková, Kučerková, L. Šuliková (A) – Klimantová, Haluškovám, Matejková (A), Hajniková, Nemčeková, Kúbeková, Dobošová, Schredlová, Cengelová, Husáková.
    Maďarsko U18: Szabó (Tóth) – Faggyas, Preisinger, Gengeliczky, Márton, Gaitz, Fecske, Lázár – Szelényi, Puskás, Józsa, Strobl, Kreisz (C), Váradi, Pázmandi, Horváth (A), Ivády, Kerekes, Seregély (A).

    Rozhodčí: Blaha – Kučera, Šico

    Diváci: 38
    bahis siteleri