NY Rangers – Arizona 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 5:4 (po pr.)
Detroit – Ottawa 2:4 (kon.) | Carolina – Washington 5:6 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Colorado 4:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 4:1 (kon.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
5:4 (0:3, 2:1, 2:0 - 1:0)
Vegas Golden Knights
Sobota 15.12.2018, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Nico HISCHIER - 5:4
     
    60:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Zasloužené dva body zůstávají v New Jerse! Marcus Johansson přihrál před branku, kam si najela švýcarská jednička draftu. NICO HISCHIER si zkušeně položil Marca-Andreho Fleuryho a kolem jeho ruky poslal černou gumu po ledě do branky. Asistence: Marcus Johansson.
    54:55 Brett SENEY - 4:4
     
    54:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové zaslouženě vyrovnávají na 4:4! Z rohu se před branku narval BRETT SENEY, který ani neví, jak branka padla. Puk zůstal ležet v brankovišti, odkud ho do vlastní branky poslal Nick Holden. Bez asistence.
    46:24 Kyle PALMIERI - 3:4
     
    46:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Nádherná akce domácího útočníka končí brankou! KYLE PALMIERI u zadního mantinelu odmítl soupeře, dostal se až před branku, odkud poslal černou gumu za bezmocného Marca-Andreho Fleuryho. Bez asistence.
    30:21 Miles WOOD - 2:4
     
    30:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Po nepřesné rozehrávce a dobrém napadání New Jersey je tu další gól. Blake Coleman přihrál pod sebe, kde se mezi kruhy nacházel MILES WOOD. Jeho pokus zamířil pod lapačku hostujícího brankáře, a tak je to znovu jen o dvě branky. Asistence: Blake Coleman a Travis Zajac.
    23:57 William KARLSSON - 1:4
     
    23:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Také WILLIAM KARLSSON využívá hru v početní výhodě, když po střele z vrcholu kruhu využil clony před brankářem a vyslal svou ránu do horní části branky. Asistence: Reilly Smith a Jonathan Marchessault.
    22:59 Travis ZAJAC - 1:3
     
    22:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak přeci se Ďáblové dočkali a dávají zápasu nový náboj! Jesper Bratt přihrál vedle branky, kde kotouč mezi kruhy okamžitě přihrával Marcus Johansson. Ten našel TRAVISE ZAJACA, jenž s přispěním obránce překonal Marca-Andreho Fleuryho. Asistence: Marcus Johansson a Jesper Bratt.
    09:23 William CARRIER - 0:3
     
    09:23
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Cory Schneider zažívá naprosto strašnou sezónu a Vegas naprosto jednoduše vede o tři branky! WILLIAM CARRIER prostě jen nahodil od levého mantinelu a Schneider jeho pokus nedokázal udržet a inkasuje. Asistence: Ryan Reaves.
    07:45 William KARLSSON - 0:2
     
    07:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Travis Zajac zakončoval z levého kruhu, ale vystřelil jen do Fleuryho a přišel rychlý protiútok, jenž byl zakončen druhou brankou duelu! WILLIAM KARLSSON dostal puk v přečíslení k levé tyčce, kde zakončoval do prázdné branky! Asistence: Jonathan Marchessault a Brayden McNabb.
    01:19 Alex TUCH - 0:1
     
    01:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Další akce již brankou končí Vegas jde ve druhé minutě do jednobrankového vedení! ALEX TUCH si vzal ve střední třetině kotouč, zajel s ním za branku a po bekhendovém objetí se mu povedlo překonat Coryho Schnedera v brance! Asistence: Oscar Lindberg a Nate Schmidt.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 23. Zajac (Ma. Johansson, Bratt), 31. Wood (Coleman, Zajac), 47. Palmieri, 55. Seney, 61. Hischier (Ma. Johansson) – 2. Tuch (O. Lindberg, Schmidt), 8. W. Karlsson (Marchessault, McNabb), 10. Carrier (Reaves), 24. W. Karlsson (R. Smith, Marchessault)


    New Jersey Devils: Schneider (10. Kinkaid) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Quenneville, Zacha, Bratt – Boyle, Seney, Stafford.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – O. Lindberg, Stastny, Tuch – Nosek, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Nagy, Sericolo

    Diváci: 14 076
    bahis siteleri