Topoľčany – Osmos Bratislava 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Nové Zámky B 8:3 (kon.) | Martin – Spišská N. Ves 6:3 (kon.)
Humenné – Prešov 4:2 (kon.) | Michalovce – Trnava 9:3 (kon.) | Dubnica – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HC 19 Humenné
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC Prešov
sk Neděle 16.12.2018, 17:30 • Zimný štadión Humenné • 1. liga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:13
    Humenné dáva gól! Humenné odpovedá rovnakou mincou v rekordnom čase. ROMAN ŽITNÝ vybojoval puk. S veľkými problémami, ale napokon prekonal výborne chytajúceho Marcineka. Uspel na tretíkrát a taktiež bekhendom. Asistencie: Denis Markuš a Filip Vrábeľ.
     
    48:09
    Tím HC Prešov dal gól!
    Čo to je? Cibák keby vedel, že iba päť sekúnd strávi na trestnej lavici, ani nemusel na ňu putovať. Zdá sa, že hostia skórovali zo signálu. Úspešné buly, prihrávka a pekný teč PATRIKA HALAMU. Pre neho je to už druhý presný zásah v stretnutí.
     
    44:32
    Humenné dáva gól! Hlúpa chyba, ktorej sa dopustil Dávid Matejovie. Nepodarilo sa mu vyhodiť puk, ktorý zastavil na hokejke FILIPA VAŠKA. Nasledoval presun k bránke a bekhendom zavesil. Asistencia: Ľubomír Patlevič.
     
    32:51
    Humenné dáva gól! Šance Prešova gólovo neskončili a ojedinelá domácich áno. MARCEL BALÁŽ si prebral prihrávku od Krajňáka a ponad ležiaceho Marcineka skóruje. Asistencia: Martin Krajňák.
     
    12:03
    Tím HC Prešov dal gól!
    Fantastická práca a prienik, ktorým sa predviedol Magdolen. Od vlastnej modrej čiary ťahal puk, na druhej modrej si krásne obhodil súpera a na druhej strane videl voľného PATRIKA HALAMU, ktorý už nemal problém zasunúť puk popod presúvajúceho sa Sidora. Asistencia: Martin Magdolen.
     
    06:07
    Humenné dáva gól! Ani sme sa nenazdali a máme tu prvý gól zápasu. Jeho autorom bol FILIP VRÁBEĽ, ktorý pi signalizovanom vylúčení pomalým tempom ťahal puk na hokejke, až ho potiahol do dobrej pozície a ľahkým prekonaním otvára skóre. Asistencie: Jakub Cibák a Oliver Jokeľ.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 7. Vrábeľ (Cibák, Jokeľ), 33. Baláž (Krajňák), 45. Vaško (Patlevič), 50. Žitný (Markuš, Vrábeľ) – 13. Halama (Magdolen), 49. Halama (Španko, Dubina)


    HC 19 Humenné: Sidor – Ondrej, Michalčin, Patlevič, Mačkovič, Cibák, Krempaský, Šiňanský, Majerník – Solomončak, Bylina, Babinets – Vaško, Markuš, Fedorko – Jokeľ, Vrábeľ, Žitný – Krajňák, Hudák, Baláž.
    HC Prešov: Marcinek – Zavalňuk, Hajda, Španko, Matejovie, Dubina, Rudy, Lamač – Novotný, Stena, Iždinský – Marcinek, Tužinský, Ľupták – Magdolen, Chlepčok, P. Halama – Kicha, Hrabčák, Ljubimov.

    Rozhodčí: Korba – Wolf, Ordzovenský.
    bahis siteleri