Sittard – Groningen 0:0 (kon.) | Breda – Heerenveen 4:2 (kon.) | Eindhoven – Alkmaar 3:1 (kon.)
Excelsior – Heracles 0:3 (kon.)
konec
NAC Breda
4:2 (1:2)
SC Heerenveen
Sobota 22.12.2018, 19:45 • Rat Verlegh Stadion • Nizozemská Eredivisie • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji za pozornost. (21:47:12)
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:8.
     
    Utkání končí, Breda poráží Heerenveen 4:2. Hosté po přestávce doplatili na svou nedisciplinovanost z prvního poločasu, během kterého dostali dvě červené karty. Jednogólový náskok se jim podařilo udržet jen do osmapadesáté minutě, vyrovnání zařídil Mitchell te Vrede. Domácí poté na hřišti zcela dominovali a přidali ještě další dva góly, o oba se postaral Mikhail Rosheuvel.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě k jedné střele se dostal Giovvani Korte, ani nyní ale neměl svá mířidla přesně seřízená. Vadit mu to ale nemusí, Bredu už o výhru nic nepřipraví.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Mitchell te Vrede, přichází Sydney van Hooijdonk.
     
    88
    Utkání už se opravdu spíše dohrává. Domácí hráči si vychutnávají zasloužené ovace z řad svých fanoušků, kteří se už mohou radovat z dnešního vítězství.
     
    87
    Střídající Lammers si kolem obránce přehodil míč na levačku, jeho přízemní pokus ale Benjamin van Leer celou dobu kontroloval.
     
    85
    El Allouchi si naběhl na te Vredeho přihrávku. Jeho rána z první postrádala především přesnost, balon skočil až na tribuně za hostující brankou.
     
    84
    Rosheuvel si díky elegantní patičce narazil s te Vredem a poté vyslal na Hahna razantní střelu, se kterou si hostující brankář sebevědomě poradil.
     
    83
    Aktivní Mitchell te Vrede si naskočil na centr z levé strany, míč se však po jeho hlavičce mezi tři tyče nevešel, Hahn mohl zůstat klidný.
     
    82
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Michel Vlap, přichází Sam Lammers.
     
    80
    Do konce základní hrací doby zbývá odehrát deset minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu?
     
    79
    Domácí si závěr zápasu užívají, naopak hráči Heerenveenu vypadají zcela rezignovaně. Nelze se jim divit, ovšem nutno poznamenat, že dnešní utkání s největší pravděpodobností prohrají kvůli nezvládnutí emocí.
     
    78
    Giovanni Korte vyslal skákavou ránu zpoza vápna, Warner Hahn ale měl balon celou dobu na očích a pohotovým zákrokem odvrátil další pohromu pro hosty.
     
    76
    Breda právě vstřelila branku!
    O vítězi dnešního utkání je už s největší pravděpodobností rozhodnuto, Breda necelých patnáct minut před koncem základní hrací doby přidává čtvrtou branku. S te Vredeho hlavičkou si Hahn ještě poradil, míč ale vyrazil pouze k MIKHAILU ROSHEUVELOVI, kterému už stačilo jen trefit prázdnou branku.
     
    75
    Pele van Aanholt natáhl k zajímavé ráně z uctivé vzdálenosti, kterou zády zablokoval Pierie. Nápor ze strany Bredy ale pořád trvá.
     
    74
    A další práce pro Warnera Hahna, který tentokráte vyboxoval mimo pokutové území až příliš vysokou nabídku z kopačky Giovanniho Korteho.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 6. te Vrede, 58. te Vrede, 69. M. Rosheuvel, 76. M. Rosheuvel – 11. B. Rienstra, 27. van Bergen

    Karty:   45+4. Korte (BRD), 60. Leigh (BRD) – 36. van Amersfoort (HEE), 70. Hahn (HEE)   14. B. Rienstra (HEE), 45. Kobajaši (HEE)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:8.
    NAC Breda: van Leer – Klomp (35. El Allouchi), Koch (C), Mets – van Anholt, Verschueren, Nijholt (46. Mühren), Leigh – M. Rosheuvel, te Vrede (90. van Hooijdonk), Korte.
    Náhradníci: Zwarthoed, Niemczycki – El Allouchi, Mühren, Palmer-Brown, Carolina, Reuvers, van Hooijdonk, Mashart.

    SC Heerenveen: Hahn – Floranus, Höegh (C), Pierie, Woudenberg – B. Rienstra, Kobajaši, Vlap (82. S. Lammers) – Zeneli (46. Bruijn), van Amersfoort, van Bergen (71. Schmidt).
    Náhradníci: Bednarek, Doornbusch – Rojas, S. Lammers, Schmidt, R. Kongolo, Mihajlović, Bruijn, Hornkamp.

    Rozhodčí: Jochem Kamphuis – Bas van Dongen, Nicky Siebert
    bahis siteleri