Hannover – Düsseldorf 0:1 (kon.) | Leverkusen – Hertha 3:1 (kon.) | Norimberk – Freiburg 0:1 (kon.)
RB Lipsko – W. Brémy 3:2 (kon.) | Stuttgart – Schalke 1:3 (kon.) | Frankfurt – Bayern 0:3 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
0:3 (0:1)
Bayern Mnichov
Sobota 22.12.2018, 18:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:4. (20:30:00)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas sedmnáctého kola končí. Bayern Mnichov si veze z Frankfurtu tři body za vítězství 3:0 a dostává se na druhé místo bundesligové tabulky před Mönchengladbach.

    První pětačtyřicetiminutovka nabídla strhující podívanou. Domácí mohli jít v deváté minutě do vedení, ale Bayern zachránil proti střele Gaćinoviće parádním zákrokem Manuel Neuer. Následně udržel čisté konto také Kevin Trapp, který zlikvidoval dva hlavičky z malého vápna neskutečným reflexem. Až deset minut před koncem první půle se radoval mnichovský gigant, když po bleskové akci Müllera, Lewandowského a Ribéryho doklepl míč do odkryté branky právě poslední zmiňovaný. Bayern mohl přidat i druhý gól, ale Müller hlavičkoval pouze do břevna.

    Po změně stran se Frankfurtu dařilo dlouho odolávat, domácí fotbalisté už neměli tolik sil na napadání a tak měli obránci Bayernu ulehčenou úlohu při rozehrávce. Až deset minut před koncem potvrdili Mnichovští dnešní vítězství, když se trefil podruhé v zápase Franck Ribéry. V samém závěru ještě pečetil tři body Bayernu Rafinha, kterému ulétl centr na Lewandowského za záda domácího brankáře.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Frankfurt se pokouší ještě zmínit tříbrankovou ztrátu, ale Willems ztratil balon ve středu pole a domácí se musí zasáhnout zpět do obrany. Kimmich přihrával k Alcantarovi, který ale vrací k obráncům.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Meritan Shabani.
     
    90
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Sandro Wagner.
     
    90
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Kingsley Coman.
    89. RAFINHA - 0:3
     
    89
    Bayern právě vstřelil branku!
    Neskutečný gól! Thomas Müller zabojoval o míč na pravé straně, poté přiťukl hrací předmět RAFINHOVI, který následně nejspíše centroval, ale balon zapadl skvěle za záda Kevina Trappa. Jestli chtěl obránce Bayernu najít Lewandowského, nebo chtěl geniálně přelobovat domácího brankáře, to ví jen on.
     
    88
    Thomas Müller byl faulován na půlící čáře. Zkušený německý útočník se poté ohnal po teprve devatenáctiletém NDickaovi. Ani nyní ale hlavní rozhodčí kartu neuděluje. Bayern pokračuje v držení balonu.
     
    87
    Domácím se nedaří usadit před vápnem Bayernu. Naopak do útoku si to namířil Lewandowski, až těsně před šestnáctkou ho zastavil skluzem Carlos Salcedo.
     
    86
    Süle byl sice pod tlakem, ale i tak se pokusil rozehrát konstruktivně. Po vysokém vhazování se do sebe pustili Müller s NDickem. Spor musel řešit až hlavní rozhodčí, který ale žlutou kartu nevytahuje.
     
    85
    Franck Ribéry jde po hattricku. Nyní se pětatřicetiletý Francouz pokoušel napadat rozehrávku domácího týmu. Nakonec získal míč pro Alabu, který bude vhazovat.
     
    84
    Domácí už nemají na srovnání stavu příliš času. Do konce utkání zbývá i s nastavením zhruba deset minut. Martínez se pokoušel přihrávat po lajně na Müllera, ale ten byl obsazen.
     
    83
    Na trávníku leží Rafinha. Krajní obránce Bayernu Mnichov podklouzl na pravé straně a nezaviněně upadl na zem.
     
    82
    Frankfurt se ale ještě snaží zdramatizovat úplný závěr zápasu. Přes Kostiće putoval míč na pravou stranu, odkud centroval do vápna Willems, ale v šestnáctce Bayernu nebyl Haller ani Jović.
    80. Franck RIBÉRY - 0:2
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Dnes to je zápas francouzského záložníka! Mnichovští nenápadně postupovali směrem kupředu. FRANCK RIBÉRY dostal nahrávku na ose trávníku, poté si ještě narazil s Kimmichem a trochu se štěstím zakončil k bližší tyči. Kevin Trapp opět neměl příliš šanci na zákrok.

    Vít Schück

    Branky: 36. Ribéry (Lewandowski), 80. Ribéry (Kimmich), 89. Rafinha (T. Müller)

    Karty:   37. G. Fernandes (FRN), 68. de Guzmán (FRN) – 78. Alaba (BAY)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:4.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. da Costa, Salcedo, Falette, N'Dicka, Kostić – Gaćinović (43. de Guzmán), G. Fernandes (C) (71. N. Müller), Willems – Haller, Jović.
    Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, Hrgota, N. Müller, Russ, Stendera, Tawatha.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Rafinha, Süle, Hummels, Alaba – Kimmich, Javi Martínez – T. Müller (90+1. Shabani), Th. Alcântara, Ribéry (90. Coman) – Lewandowski (90. Wagner).
    Náhradníci: Ulreich – Wagner, J. Boateng, Coman, Mai, Shabani.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn
    bahis siteleri