Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Arizona – Colorado 6:4 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 0:4 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Tampa 3:6 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:1 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Carolina – Boston 5:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 23.12.2018, 18:40 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a všem přeji krásné Vánoce! (21:11:17)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:07
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Sergej Bobrovskij (CBJ) 39 zák., 0 gólů, 100%
    2. Artěmij Panarin (CBJ) 1+1
    3. Cam Atkinson (CBJ) 1+0
     
    Utkání mezi New Jersey a Columbusem končí výhrou hostujícího celku, jenž byl dnes neskutečně efektivní. Blue Jackets se prosadili v první třetině během dvou minut hned dvakrát, čímž vlastně rozhodli utkání. Prosadili se Cam Atkinson a Oliver Bjorkstrand. Ve druhé části přidal třetí branku Artěmij Panarin. Devils dnes vyslali 39 střeleckých pokusů, ale ani jeden neskončil za zády muže utkání, ruského brankáře Sergeje Bobrovského.

    Střely na branku: 39:20
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    V posledních sekundách to ještě zkoušel z levé strany Pavel Zacha, kterému se ale branku trefit nepovedlo. Sergej Bobrovskij si připíše čisté konto.
     
    58:45
    Mezi kruhy střílel Hall, kterému se ale branku trefit nepovedlo. Zpoza branky se tak pokoušel prosadit Will Butcher, ale ani jeden pokus mu nakonec nevyšel.
     
    58:03
    Brian Boyle byl následně na konci útočné akce Devils, kterou před ruským brankářem zakončoval v pádu, Bobrovskij ale opět skvěle zasáhl! Následně nedovoleně bránil Brett Seney, ale Bobrovskij tomu pomohl a vylučuje se na obou stranách.
     
    57:11
    Steven Santini se následně dostával do další střely, nyní to zkoušel mezi kruhy. Sergej Bobrovskij puk neudržel a ten se dostal na břevno a zapadl za branku.
     
    56:05
    Utkání se spíše jen dohrává. Columbus ve třetí třetině už vůbec neútočí, domácí celek se snaží, ale všechny pokusy končí na skvělém Bobrovském.
     
    54:50
    Volný kotouč se objevil u Santiniho, který se do něj pořádně opřel a ten nakonec skončil jen vedle branky. Aktivita domácího celku v útoku nadále trvá.
     
    54:16
    Mackenzie Blackwood si musel před svojí brankou poradit s pukem, který před brankovištěm poskakoval. Domácí mladík jej ukryl v lapačce a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    53:03
    Pavel Zacha následně přihrával na modré čáře Greenovi, jenž zakončoval z levého kruhu. Jeho svižná rána ale do branky nepropadla, Blue Jackets následně vyhodili na icing.
     
    52:28
    Taylor Hall si následně najel rychle do útočné třetiny, ale jeho rychlá střela nad beton skončila v držení ruského brankáře, jenž dnes deptá domácí střelce a jde si pro čisté konto!
     
    52:24
    Hosté v plném počtu.
     
    51:48
    V oslabení ujel Josh Anderson, který před brankou zakončoval. Hostující útočník do kotouče plácl před Blackwoodem, ale branku nakonec přestřelil.
     
    51:26
    Will Butcher se pokoušel udržet útočné pásmo, což se mu nakonec nepovedlo. Devils v přesilovce nic nevymysleli a už se hraje druhá polovina trestu.
     
    50:45
    Ani domácímu celku se ale v přesilové hře moc nedaří. Columbus v prvních sekundách hned dvakrát vyhodil a zatím se brání bezproblémově.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Atkinson (Panarin), 6. Bjorkstrand (Wennberg, Werenski), 31. Panarin


    New Jersey Devils: Kinkaid (31. Blackwood) – A. Greene, Severson, Vatanen, Santini, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Quenneville, Zacha, Bratt – Boyle, Seney, Stafford.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – R. Murray, S. Jones, Werenski, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Bjorkstrand, Wennberg, Duclair – Hännikäinen, Dubinsky, Riley Nash.

    Rozhodčí: Lambert, McIsaac – Brisebois, Murray

    Diváci: 12 872
    bahis siteleri