Sparta – Kobra 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (3:1, 2:0, 1:1 - N 0:0 - 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 29.12.2018, 16:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    59:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    To je velká škoda pro Spartu. Jakub Červenka skvěle zablokoval střelu jednoho z hostí, ale odražený puk si našel na levém kruhu pro vhazování JAN LEDERER, který svou ranou příklepem rozvlnil síť za brankářem Krbečkem. Asistence: Tomáš Bucek, Lukáš Strnad.
     
    55:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nejdříve ztroskotal Mácha, jehož pokus Liemann vyrazil svou maskou, krátce poté se ale domácí radují. JOSEF BROŠ si vzal kotouč před brankou hostí a přesnou ranou vstřelil šestý gól Sparty. Bez asistence.
     
    39:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí rychle otočili hru a je z toho již pátý gól v branické síti. Němec předal kotouč najetému NINU TOMOVI, který v přečíslení dva na jednoho zvolil zakončení a trefil se přesně na vzdálenější tyčku! Asistence: Richard Němec, Lukáš Kalný.
     
    28:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přeci jen se domácí hokejisté dostávají do tříbrankového vedení. Červenka předal puk v rohu kluziště na MICHALA VITOUCHA, který si najel až před branku, počkal si na pohyb brankáře a střelou po zemi ho překonal již dnes počtvrté. Asistence: Jakub Červenka.
     
    19:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní se nám roztrhl pytel s góly. Vitouch vybojoval kotouč za brankou soupeře a poslal ho před brankoviště, kde byl nejaktivnější ze všech hráčů JAKUB ČERVENKA, který vrací týmu zpět dvoubrankové vedení. Asistence: Michal Vitouch.
     
    18:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté však záhy snižují, když využívají menšího zaváhání ve sparťanské defenzivě. Valenta rychle posunul puk ve středním pásmu na ONDŘEJE NÁPRAVNÍKA, který z prostoru levého kruhu procpal kotouč mezi Krbečkovou lapačkou a levou tyčkou. Asistence: Denis Valenta.
     
    16:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se ve vlastním oslabení dostávají do dvoubrankového vedení! Vitouch posunul kotouč na ONDŘEJE VÝKRUTU, který si najel na přihrávku od Vitoucha a bez přípravy poslal kotouč do branky. Asistence: Michal Vitouch.
     
    00:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Pražané se poprvé v tomto utkání dostávají do vedení! Broš vybojoval kotouč ve středním pásmu a posunul ho dopředu na JANA KRUPIČKU, který si poradil v bránícím bekem a kličkou poslal kotouč do branky. Asistence: Josef Broš.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Krupička (Broš), 17. Výkruta (Vitouch), 20. Červenka (Vitouch), 29. Vitouch (Červenka), 40. Tomov (Němec, Kalný), 56. Broš – 19. Nápravník (Valenta), 60. Lederer (Bucek, Strnad)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík, Menzel, Horáček – Broš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Kalný, Němec, M. Vitouch, Výkruta. Trenér: Richard Žemlička.
    HC Kobra Praha: Tuček (41. Liemann) – Bucek, Mašek, Šesták, Bartoň, Klobouček, Frydrich – Král, Nápravník, Rajilič, Valenta, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička, Tůma. Trenér: Milan Vrzal.

    Rozhodčí: Čáp – Nekvapil, Hána
    bahis siteleri