Švýcarsko – Rusko 4:7 (kon.) | Kazachstán – Slovensko 2:11 (kon.) | Dánsko – Česko 0:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:7 (2:1, 1:2, 1:4)
Rusko
Pondělí 31.12.2018, 02:00 • Rogers Arena • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:50 Vitalij KRAVCOV - 4:7
     
    52:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři jsou v křeči a Rusové toho využívají. Se šancí Denisenka si Schmid ještě poradil, ovšem na prudkou dorážku VITALIJE KRAVCOVA neměl šanci dosáhnout. Asistence: Grigorij Denisenko.
    51:42 Pavel ŠEN - 4:6
     
    51:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Velká minela Justina Sigrista a nyní už to budou mít Švýcaři hodně těžké. Přihrávka zpoza branky prošla švýcarskému útočníkovi pod hokejkou a PAVEL ŠEN rychlou střelou zavěsil. Asistence: Nikita Šaškov, Savelij Olšanskij.
    47:13 Yannick BRÜSCHWEILER - 4:5
     
    47:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce YANNICKA BRÜSCHWEILERA a Švýcaři se vrací do hry! Produktivní útočník dostal kotouč na útočnou modrou čáru a zbýval proti němu poslední obránce. Brüschweiler udělal stahovačku a trefil se na přední tyč. Asistence: Valnetin Nussbaumer, David Aebischer.
    46:38 Alexandr ALEXEJEV - 3:5
     
    46:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná vede už o dvě branky a brankář Schmid nyní nemůže mít čisté svědomí. Po ledě to zkusil ALEXANDER ALEXEJEV, jenže švýcarský brankář nedokázal rychle zakročit betonem a inkasoval popáté v utkání. Asistence: Alexander Romanov, Nikita Šaškov.
    42:04 Kirill SLEPEC - 3:4
     
    42:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vlažný vstup Švýcarů je trestán! Tak dlouho nedokázali pořádně rozehrát kotouč z vlastní třetiny, až se ke střele dostal KIRILL SLEPEC a rychlou ranou švihem pokořil Schmida. Bez asistence.
    31:58 Grigorij DENISENKO - 3:3
     
    31:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná sehrála dobrou početní výhodu a vyrovnává! Krásnou přihrávku cross dostal GRIGORI DENISENKO a ze své oblíbené pozice rozjásal ruskou střídačku. Asistence: Vitalij Kravcov, Dmitrij Samorukov.
    26:07 Dmitrij SAMORUKOV - 3:2
     
    26:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové takřka okamžitě snižují! V útočném pásmu dostal prostor ke střele DMITRIJ SAMORUKOV a krásnou střelou na přední tyč vrací svůj tým do hry. Asistence: Ivan Muranov, Kirill Slepec.
    25:46 Marco LEHMANN - 3:1
     
    25:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zrovna jsem chtěl Rusy pochválit, že do druhé třetiny vstoupili velmi dobře, ale jsou to Švýcaři, kdo znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Před branku dostal do ideálních míst kotouč MARCO LEHMMANN a střelou z první se prosazuje podruhé v utkání. Asistence: Sven Leuenberger.
    14:18 Kirill MARČENKO - 2:1
     
    14:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Máme sníženo! Vasili Podkolzin na sebe natáhl dva hráče a zadovkou našel KIRILLA MARČENKA. Ten prokázal, že střílení branek mu není cizí a povedenou ranou na lapačku snižuje. Asistence: Vasili Podkolzin, Alexander Alexejev.
    09:06 Valentin NUSSBAUMER - 2:0
     
    09:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Povedený úvod Švýcarů do zápasu je podtržen druhou brankou v prvních deseti minutách! Střelu od modré vyrazil Tarasov pouze před sebe, kde stáli Brüschweiler a VALENTIN NUSSBAUMER. Puk se nakonec odrazil k druhému jmenovanému, který nedala Tarasovi šanci. Asistence: Yannick Brüschweiler, Janis Moser.
    00:49 Marco LEHMANN - 1:0
     
    00:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To bylo vskutku rychlé! Čtvrtá formace Švýcarů se dostala do útočného pásma, Sven Leuenberger bekhendem vrátil kotouč před branku a MARCO LEHMANN neměl těžkou úlohu. Asistence: Sven Leuenberger, Ramon Tanner.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 1. Lehmann (Leuenberger, Tanner), 10. Nussbaumer (Brüschweiler, Moser), 26. Lehmann (Leuenberger), 48. Brüschweiler (Nussbaumer, Aebischer) – 15. Marčenko (Podkolzin, Alexejev), 27. Samorukov (Muranov, Slepec), 32. Denisenko (Kravcov, Samorukov), 43. Slepec, 47. Alexejev (Romanov, Šaškov), 52. Šen (Šaškov, Olšanskij), 53. Kravcov (Denisenko)


    Švýcarsko: Schmid (Hollenstein) – Le Coultre, Aebischer, Berni, Gross, Moser, Burger, Barandun – Müller, Kurashev, Eggenberger – Brüschweiler, Sigrist, Nussbaumer – Verboon, Schmid, Gerber – Leuenberger, Tanner, Lehmann.
    Rusko: Tarasov (Kočetkov) – Žuravljov, Ilja Morozov, Samorukov, Rubinčik, Romanov, Alexejev, Olšanskij – Muranov, Galimov, Slepec – Denisenko, Kravcov, K. Kostin – Šaškov, Šen, Starkov – Marčenko, Ivan Morozov, Podkolzin.

    Rozhodčí: Heikkinen (FIN), Sidorenko (BLR) – Šefčík (SVK), Yletyinen (SWE)
    bahis siteleri