Toronto – Nashville 0:4 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 0:3 (kon.) | Montreal – Minnesota 0:1 (kon.)
Chicago – Calgary 3:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 3:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Úterý 08.01.2019, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 David PERRON - 0:3
     
    58:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je hotovo. DAVID PERRON dostal na modrou čáru přesný pas od Sanforda a následně poslal kotouč do odkryté branky Flyers, čímž prodloužil svou bodovou sérii už na sedm zápasů. Asistence: Zachary Sanford a Ryan O'Reilly.
    51:00 Vladimir TARASENKO - 0:2
     
    51:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Craiga Berubeho zvyšují své vedení, teď už to budou mít Flyers hodně těžké! Pietrangelo povedenou kolmicí našel rozjetého O'Reillyho, který v útočném pásmu přenechal kotouč VLADIMIRU TARASENKOVI a ten střelou z levého kruhu překonal Harta. Asistence: Ryan O'Reilly a Alex Pietrangelo.
    20:41 Brayden SCHENN - 0:1
     
    20:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se ujímají vedení! Schwartzovu střelu po chytré přihrávce od Carla Gunnarssona ještě Hart stačil vyrazit, poté se ale touš dostal přímo na hůl BRAYDENA SCHENNA, který si už věděl rady. Asistence: Jaden Schwartz a Carl Gunnarsson.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 21. B. Schenn (Schwartz, Gunnarsson), 51. Tarasenko (R. O'Reilly, Pietrangelo), 59. Perron (Sanford, R. O'Reilly)


    Philadelphia Flyers: Hart (McKenna) – Provorov, Sanheim, Hägg, Folin, Gostisbehere, Gudas – Giroux, Couturier, Konecny – Lindblom, Patrick, Voráček – J. van Riemsdyk, Weal, Simmonds – M. Raffl, Laughton, Weise.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Dunn, Bortuzzo, Edmundson – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko – Steen, R. O'Reilly, Perron – Sanford, Thomas, Maroon – Barbašev, Sundqvist.

    Rozhodčí: St. Laurent, Lambert – Galloway, Murphy
    bahis siteleri