Boston – Minnesota 4:0 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Florida 5:1 (kon.)
Buffalo – New Jersey 5:1 (kon.) | Detroit – Montreal 2:3 (kon.) | Tampa – Columbus 4:0 (kon.)
Washington – Philadelphia 5:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 7:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:3 (kon.)
Vegas – NY Rangers 4:2 (kon.) | San Jose – Edmonton 7:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Dallas Stars
Středa 09.01.2019, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Schenn nahrál na pravou stranu Tarasenkovi, který se svou střelou orazítkoval tyč hostující klece!
     
    51:36
    Po neúspěšné střele Edmundsona se puk odrazil na pravou stranu k Sundqvistovi, který už mohl zakončit do prázdné ale parádní obranný zákrok předvedl Lindell, který skočil do brány a jeho střelu zastavil.
     
    49:14
    Perron byl nyní zcela volný na pravé straně útočného pásma, kam také dostal přihrávku, ale jeho střela šla příliš nad bránu Dallasu.
     
    47:24
    Stars se následně hnali do rychlého protiútoku, kde si Janmark a Comeau vyměnili puk a švédský útočník už měl na své hokejce branku Dallasu, ale Allen předvedl parádní zákrok.
     
    41:52
    Hosté předvedli rychlý protiútok, na jehož konci Spezza velmi dobře přihrával před prázdnou Heiskanenovi, jenž však netrefil kotouč.
     
    36:14
    Allen nyní udělal obrovskou chybu při své rozehrávce, když Spezza sebral puk a mohl zakončit do prázdné, ale nakonec ještě zavezl puk za domácí klec, aby nahrál Condrovi, od kterého se kotouč odrazil a směřoval do brány, ale Allen se na poslední chvíli stihl vrátit.
     
    35:20
    Benn se po levé straně velmi pěkně proháčkoval až před bránu Blues, kde sice ztratil puk, ale mezi kruhy si ho sebral Seguin, který už útočil na hattrick, ale jeho střela letěla mimo bránu.
     
    27:53
    Sandford měl na pravé straně hodně místa, odkud i nakonec vystřelil a Bishop vyrazil puk před sebe, kde byl O´Reilly, jenž následně skoro mohl zakončit do prázdné, ale domácí útočník netrefil klec.
    26:35 David PERRON - 1:3
     
    26:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues reagují kontaktní brankou! DAVID PERRON sebral puk za bránou Dallasu a následně se s ním postupně dostal až mezi kruhy, odkud to zkusil bekhendem a kotouč zapadl k tyči hostující klece. Asistence: Alex Pietrangelo, Carl Gunnarsson.
    26:12 Tyler SEGUIN - 0:3
     
    26:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si Allen za obrázek nedá. Heiskanen nahodil puk do útočného pásma, kde si ho na pravé straně sebral TYLER SEGUIN, jenž nakonec vystřelil z celkem velkého úhlu a jeho střela prošla domácímu brankáři výstroji. Asistence: Miro Heiskanen, Roman Polák.
    21:43 John KLINGBERG - 0:2
     
    21:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají dvojnásobnou přesilovku, když si JOHN KLINGBERG vyměnil puk s Radulovem a se svou následnou střelou prostřelil Allena mezi jeho betony. Asistence: Alexander Radulov, Tyler Seguin.
     
    20:33
    A tak pozor domácí jdou do tří! Sanford totiž sekl Klingberga, a Dallas tak bude hrát dlouhou přesilovku proti třem.
     
    20:08
    Bortuzzo (STL) hned na začátku druhé třetiny podrazil Janmarka, a tak dostává dvě minuty. Stars si zahrají svou první přesilovou hru.
     
    17:38
    Od modré pálil Lindell, jehož střelu před bránou ještě tečoval Condra a Allen jen vyrazil puk před sebe, kde ještě byl Shore, jenž se s kotoučem snažil objet domácího brankáře, ale neúspěšně.
    11:27 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    11:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se ujímají vedení! Radulov poslal puk na levou stranu, kde do něj Klingberg jen praštil a kotouč se před bránou odrazil na nehlídaného TYLERA SEGUINA, který měl chvilku čas, a tak rychle napálil puk do sítě St. Louis. Asistence: John Klingberg, Alexander Radulov.
     
    05:31
    Dallas je zatím výrazně horším týmem, což jen dokazuje další vyloučení, když za katr znova putuje Connor Carrick (DAL), který tentokrát dostává dvě minuty za držení.
     
    01:34
    St. Louis si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za vysokou hůl vyloučen Connor Carrick (DAL).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 27. Perron (Pietrangelo, Gunnarsson) – 12. Seguin (J. Klingberg, Radulov), 22. J. Klingberg (Radulov, Seguin), 27. Seguin (Heiskanen, R. Polák)


    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Gunnarsson – Tarasenko, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Fabbri – Maroon, Thomas, Sanford – Sundqvist, Barbašev, Blais.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell, R. Polák, Heiskanen, Fedun, C. Carrick – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Ničuškin, Faksa, Pitlick – D. Shore, Spezza, Condra – Janmark, Hintz, Comeau.
    bahis siteleri