Boston – Minnesota 4:0 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Florida 5:1 (kon.)
Buffalo – New Jersey 5:1 (kon.) | Detroit – Montreal 2:3 (kon.) | Tampa – Columbus 4:0 (kon.)
Washington – Philadelphia 5:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 7:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:3 (kon.)
Vegas – NY Rangers 4:2 (kon.) | San Jose – Edmonton 7:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
7:4 (2:1, 2:2, 3:1)
Colorado Avalanche
Středa 09.01.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Jacob TROUBA - 7:4
     
    58:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    JACOB TROUBA po zpětné přihrávce Blakea Wheelera napálil puk od modré čáry o tyč do prázdné brány a je hotovo! Winnipeg vede nyní 7:4. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
     
    58:10
    Tyson Barrie mohl skórovat z bodu pravého kruhu, když krásnou střelou zápěstím mířil do předního horního rohu brány, Connor Hellebyuck ale puk lapačkou skvěle vyrazil!
     
    57:22
    Gabriel Landeskog fauloval v útočném pásmu a dostal v závěru zápasu dvě minuty za vysokou hůl.
    56:24 Nathan MACKINNON - 6:4
     
    56:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a kotouč skončil ve vzdálenějším pravém horním rohu! Avalanche skórovali při hře bez brankáře, nutno ale dodat, že Connor Hellebuyck přes dvojnásobnou clonu vůbec nic neviděl. Asistence: Tyson Barrie a Mikko Rantanen.
    51:12 Mark SCHEIFELE - 6:3
     
    51:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Blake Wheeler nádhernou kolmou přihrávkou z obranného pásma poslal do samostatného úniku MARKA SCHEIFELEHO, který sice střelou zápěstím Philippa Grubauera mezi betony nepřekonal, ze vzduchu ale u levé tyče sklepl puk do sítě! Skvělá koordinace pohybu a nádherný gól – 6:3. Asistence: Blake Wheeler.
     
    44:22
    Avalanche mohli rychle snížit, jenže střela z bodu levého kruhu skončila na horní tyči!
    43:59 Andrew COPP - 5:3
     
    43:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nahození Brendana Lemieuxa od modré čáry propadlo k vzdálenější pravé tyči, kde se z ostrého úhlu prosadil ANDREW COPP, který puk mezi betony Philippa Grubauera procedil do sítě! Asistence: Brendan Lemieux a Tyler Myers.
     
    40:45
    J. T. Compher vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho rána se vrátila do hry od brankové konstrukce! Winnipeg drží vedení!
     
    40:17
    Colorado dohrává v úvodu třetí třetiny přesilovou hru a Gabriel Landeskog mohl rychle vyrovnat, jenže na konci samostatného úniku minul levou tyč! Connor Hellebuyck si oddechl.
     
    39:32
    Tyler Myers byl v závěru druhé třetiny vyloučen za podražení a Colorado si zahraje čtvrtou přesilovou hru.
    37:43 Ryan GRAVES - 4:3
     
    37:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    RYAN GRAVES se rychle zorientoval za bránou Winnipegu a po vyjetí zpoza ní u levé tyče zasunul puk po ledě pod hokejkou ležícího Connora Hellebuycka do sítě! Rázem je to o gól! Asistence: Mikko Rantanen a Carl Söderberg.
    36:10 Carl SÖDERBERG - 4:2
     
    36:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    CARL SÖDERBERG si na pravém křídle obhodil Dmitrije Kulikova a u levé tyče poté z blízkosti zvedl puk nad vyrážečku Connora Hellebuycka – 4:2! Asistence: Matt Calvert a Erik Johnson.
     
    33:18
    Tyler Myers fauloval v rohu obranného pásma Winnipegu a dostal dvě minuty za držení Tylera Josta.
    30:53 Blake Wheeler nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    30:53
    Blake Wheeler na bodu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    29:20
    Carl Söderberg zamířil podruhé v zápase na trestnou lavici stejně jako před pár okamžiky na domácí straně Patrik Laine a Winnipeg si zahraje třetí přesilovou hru.
    26:32 Bryan LITTLE - 4:1
     
    26:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRYAN LITTLE si v pravém kruhu najel na parádní diagonální přihrávku Tylera Myerse od modré čáry a rychlou střelou zápěstím z úhlu zamířil nad lapačkou Philippa Grubauera do bližšího pravého horního rohu brány! Winnipeg využil druhou přesilovou hru v zápase a vede už 4:1. Asistence: Tyler Myers a Josh Morrissey.
     
    24:45
    Josh Morrissey byl sražen k ledu a Carl Söderberg zbytečně fauloval na vrcholu levého kruhu útočného pásma Colorada. Dvě minuty za nedovolené bránění.
    23:22 Blake WHEELER - 3:1
     
    23:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER si v útočném pásmu krásně vyměnil puk s Markem Scheifelem a rychlou střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování zamířil v oslabení do horní části brány – je to 3:1! Asistence: Mark Scheifele a Jacob Trouba.
     
    22:46
    Gabriel Landeskog napřáhl v pravém kruhu ke tvrdé ráně s příklepem, která se od horní tyče brány Connora Hellebuycka odrazila zpět do hry!
     
    22:30
    Patrik Laine podrazil jednoho z hráčů Avalanche a byl vyloučen na dvě minuty. Třetí přesilová hra pro Colorado.
    16:04 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    16:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie na ose útočného pásma vystřelil od modré čáry zápěstím a puk mířil pod horní tyč, jenže v mezikruží ho tečoval ve vzduchu zády k bráně GABRIEL LANDESKOG a kotouč se od jeho hole odrazil do pravého horního rohu brány! Asistence: Tyson Barrie a Nathan MacKinnon.
     
    15:13
    Patrik Laine byl vyloučen na dvě minuty za sekání a po další reklamní přestávce si zahrají druhou přesilovou hru v zápase Avalanche. Podaří se jim skórovat?
    13:57 Kyle CONNOR - 2:0
     
    13:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    KYLE CONNOR v těsné blízkosti brány tečoval nahození Blakea Wheelera z pravého kruhu do levé tyče, vzápětí se ale prosadil bekhendem z dorážky! Winnipeg využil přesilovou hru a vede 2:0. Asistence: Blake Wheeler a Jacob Trouba.
     
    13:16
    Kyle Connor si zpracoval na přední tyči přihrávku z pravého kruhu pro vhazování a po zpracování puku se snažil z blízkosti zamířit do sítě, Philipp Grubauer ho ale vychytal! Velká příležitost.
     
    12:20
    Tyler Jost fauloval u střídaček a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Winnipeg si po krátké reklamní přestávce zahraje svou první přesilovou hru v utkání.
    03:05 Mathieu PERREAULT - 1:0
     
    03:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATHIEU PERREAULT si najel v mezikruží na přihrávku Brandona Taneva z pravého křídla a po rychlém zamíchání s pukem kotouč zasunul u pravé tyče po ledě bekhendem do odkryté sítě! Asistence: Brandon Tanev a Dmitrij Kulikov.
     
    00:13
    Blake Wheeler fauloval v levém rohu útočného pásma Winnipegu a dostal dvě minuty za podražení. Colorado si po pouhých 13 sekundách zahraje přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Perreault (B. Tanev, D. Kulikov), 14. Connor (Wheeler, Trouba), 24. Wheeler (Scheifele, Trouba), 27. Little (T. Myers, Morrissey), 44. Copp (Lemieux, T. Myers), 52. Scheifele (Wheeler), 59. Trouba (Wheeler, Scheifele) – 17. Landeskog (Barrie, MacKinnon), 37. Söderberg (Calvert, E. Johnson), 38. Graves (Rantanen, Söderberg), 57. MacKinnon (Barrie, Rantanen)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, T. Myers, Morrow, D. Kulikov – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Laine, Little (A), Roslovic – Perreault, Lowry, B. Tanev – Lemieux, Copp, Appleton. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, Graves, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, Compher – Nieto, Söderberg, Calvert – Andrighetto, Dries, O'Connor. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Garrett Rank. Čároví: Scott Driscoll, Steve Miller

    Diváci: 15321
    bahis siteleri