Boston – Minnesota 4:0 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Florida 5:1 (kon.)
Buffalo – New Jersey 5:1 (kon.) | Detroit – Montreal 2:3 (kon.) | Tampa – Columbus 4:0 (kon.)
Washington – Philadelphia 5:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 7:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:3 (kon.)
Vegas – NY Rangers 4:2 (kon.) | San Jose – Edmonton 7:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
New York Rangers
Středa 09.01.2019, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Jesper FAST - 4:2
     
    59:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tu máme ještě jeden gól a Rangers se mohou pokoušet o zázrak, prohrávají o dvě branky. Střelu Veseyho z blízka ještě dokázal Fleury vyrazit, ale už nedosáhl na dorážku JESPERA FASTA.
    58:40 Ryan CARPENTER - 4:1
     
    58:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! Po vyhození Vegas se nepískalo zakázané uvolnění. Domácí u zadního mantinelu vybojovali kotouč a RYAN CARPENTER pak mohl trefovat prázdnou branku. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare, Paul Stastny.
    51:43 Mika ZIBANEJAD - 3:1
     
    51:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté sice nevyužili přesilovku, ale krátce poté se přeci jen prosazují a dramatizují závěr tohoto duelu.Domácí obrana si špatně přebrala hráče, takže Zuccarello mohl najít před brankou úplně volného MIKU ZIBANEJADA. Ten s kotouč zpracoval bruslí a pak hokejkou poslal za Fleuryho záda. Asistence: Mats Zuccarello, Chris Kreider.
    38:53 Jonathan MARCHESSAULT - 3:0
     
    38:53
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zatímco Rangers svou šanci nevyužili, Vegas se to z následného protiútoku hned povedlo. Po nepřesné střele Rangers se do úniku dostal JONATHAN MARCHESSAULT a dokázal tváří tvář Georgijevovi uspět. Bez asistence.
    27:06 Brandon PIRRI - 2:0
     
    27:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas využívá přesilovku a navyšuje své vedení na 2:0. Byla to velice jednoduchá akce. Pacioretty od modré čáry nabil a na pravý kruh BRANDONU PIRRIMU, a ten se přesnou dělovkou k tyči dokázal prosadit. Asistence: Max Pacioretty, Nate Schmidt.
    16:02 Cody EAKIN - 1:0
     
    16:02
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí využívají první opravdu velkou šanci v utkání a jdou do vedení! Ve středním pásmu puk nádherně od mantinelu bekhendem poslal Tuch do jízdy CODYMU EAKINOVI, a ten už měl před sebou jen brankáře Georgijeva. Eakin prostřelil brankáře Rangers mezi rukou a tělem a otevřel skóre zápasu. Asistence: Alex Tuch, Jon Merrill.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 17. Eakin (Tuch, Merrill), 28. Pirri (Pacioretty, Schmidt), 39. Marchessault, 59. Carpenter (Bellemare, Stastny) – 52. Zibanejad (Zuccarello, Kreider), 60. Fast


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt (A), McNabb, Engelland (A), Theodore, Holden, Merrill – Pacioretty, W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pirri – Eakin, Nosek, Carpenter – Reaves, Bellemare (A), O. Lindberg.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – McQuaid, M. Staal (A), Pionk, Skjei, Shattenkirk, DeAngelo – Fast (A), Zibanejad, Kreider (A) – Bučněvič, B. Howden, Naměstnikov – Zuccarello, R. Strome, Chytil – C. McLeod, Nieves, Vesey.

    Rozhodčí: Walsh, Hanson – Murchison, Knorr

    Diváci: 18 249
    bahis siteleri